Şimdi Ara

GURUR DUYDUM( ÇANAKKALE ZAFERİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah kalktığımda evimin salonunda çerçeveli çok eski bir fotoğrafa ilişti gözüm babamın dedesi rahmetli çanakkale savşında taarruzdan önce askerlere sabah namazını kıldırmış zafer için dua ederlerken çekilmiş bir resim.Resme bakınca bir an gözlerim doldu ve böyle bir dedenin 2.kuşaktanda olsa torunu olmaktan gurur duydum ne mutluki bize onların kurtardığı vatan şu an bize emanet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Mage -- 18 Mart 2006; 18:44:41 >

• http://www.canakkalesehitleri.org/anasayfa.htm

Son Türk evladının son kan damlası yere düşene kadar bu güzel Vatan düşmanlara teslim edilmez.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

• Yaw Darki 40 yaşına geldin böle bi resmin varlığını daha yenimi farkediyosun ne iştir bu böle yaws

İnsan böle bi dedesinin olduğunu nası bilmez yada o resmi nası görmez,ömürsün be Darko

...........ALLAH ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARINI ŞAD EYLESİN...............
  • kardeş bugün 18 mart hatırlatırım o resim hep gözümüzün önünde hep gönlümüzde ama bu sabah çok daha farklıydı çünkü o resim 18 mart sabahı taarruzdan önce çekilmiş bi resim
  • İnanın şuan hüngür hüngür ağlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Mage

kardeş bugün 18 mart hatırlatırım o resim hep gözümüzün önünde hep gönlümüzde ama bu sabah çok daha farklıydı çünkü o resim 18 mart sabahı taarruzdan önce çekilmiş bi resim

Bu sabah kalktığımda evimin salonunda çerçeveli çok eski bir fotoğrafa ilişti gözüm babamın dedesi rahmetli çanakkale savşında taarruzdan önce askerlere sabah namazını kıldırmış zafer için dua ederlerken çekilmiş bir resim.

Burdan öle anlaşılmıyo kusura kalma Darke

• ayrıca bu fotograf o dönemde çekilmis nadir fotoğraflardandır bir kopyasını scan edebilirsem eger burayada ekleri hepinizin görmesini isterim
  • Eğer eklersen çok sevirim arkadaşım.
  • hımm..zaten gururda duymalısın.benim babamın babası da Trablusgarp ta şehit olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 18 Mart 2006; 12:10:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

Eğer eklersen çok sevirim arkadaşım.

pazartesi scan etmeye çalışırım yada salı fotograf çok yıpranmış babamın dedesi dedem babam ve ben 4 kuşaktır muhafaza ediyoruz
  • quote:

quote:

pazartesi scan etmeye çalışırım yada salı fotograf çok yıpranmış babamın dedesi dedem babam ve ben 4 kuşaktır muhafaza ediyoruz

Dark_Mage eger resim net çıkmassa bana gönder ben düzeltebildiğim kadar düzeltirim.fotograf işleyebilirim v üzerinde oynama yapabilirim.Renk açma vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @WP VOLK@N

quote:

quote:

Dark_Mage eger resim net çıkmassa bana gönder ben düzeltebildiğim kadar düzeltirim.fotograf işleyebilirim v üzerinde oynama yapabilirim.Renk açma vs.

ok kardeş saol

• Elimde bulunan bir resmi paylaşmak istedim. Bu da Çanakkale Savaşında bayram namazı sırasında çekilen bir resim.

• Birde bu vardı.

Varlığımız Türk Varlığına Armağan Olsun!
  • çok güzel fotograflar elinde fotograf olanlar eklesin güzel bir arşiv yaplım burda
  •  GURUR DUYDUM( ÇANAKKALE ZAFERİ)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.