Şimdi Ara

Gustavo'ya Gerek Var mıydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Defansa adam lazım kesinlikle. Başakşehir oyununda çok belli oluyordu defans eksiği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence konuyu sil.

• Luiz ğustavo her yerde oynar rahat ol
  • Bu tip oyunculara her zaman ihtiyaç var, adam oyunun iki yönünü de oynayabiliyor. Tek sıkıntı kadromuz çok şişkin oldu. Jailson bu sene geri planda kalacak ama Gustavo takımdaki diğer oyuncuların da performansını arttırır. Zaten Emre'nin son senesi, seneye Gustavo-Jailson çok iyi ikili olur. Ama bu sene cidden çok kalabalık bir kadromuz var. Zajc sevdiğim oyunculardan birisi ama umarım satılır çünkü şans bulması zor.
  • Bilen varsa Avrupa maçları hangi kanalda?

• Maçı izlediyseniz, cevabı almışsınızdır diye düşünüyorum. Tolga Ciğerci çöpü yüzünden gözlerim kanadı resmen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6.5 milyon euro gibi sınırlı bir bütçeniz varken bence kesinlikle Gustavo yerine iyi bir sol bek almanız lazımdı. Durmisi de sanırım sağlık sorunlarıyla yatmış. Ortasahadaki açığı Ozan, Emre, Jailson, Ciğerci, Tolgay, Zajc ile bir şekilde kapatırsınız. Rami'nin de gelmesiyle stoperde zaten 4 kişi oldunuz. Jailson'u artık ortasaha rotasyonuna dahil edebilirsiniz. Dirar iyi oynuyor 3 haftadır ama asıl mevkisi sol bek olan birisine ihtiyacınız var bence.
  • abi ersun yanal,

kulüp maddi açıdan zor durumdaymş, ön libero için jailson da ozan tufan da bu lig için gayet yeterli diye niye düşünsün ki... giden camianın parası, cebinden mi çıkıyo
  • Bu Beşiktaş'ın totemi değil mi yahu?

• Bence defans yine en zayıf yer. Hatta sıkıntı olacak gibi görünüyor. Trabzon maçında da belli etti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gustavo çok yararlı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futboldan anlayan biri olarak gustavo ya gerek yoktu diyorum hemde gonul rahatligi ile.

Gustavo harika bir on libero. Sizdeki butun onliberolardan daha iyi emre dahil. Iyi transfer.
    Ama sizde orada oynayabilcek bir ton adam var. Sadece lig icin gustavo biraz luks. Avrupa da yoksunuz.

Simdi sizin mali olaylar hep bi sisli oldugu icin fransa tarafindan alinan bilgilere bakalim.

Fener 6 milyon, gustavo da 1 milyon odemis bonservis icin. E bu bir milyonu fenerden alacak tabi imza parasi diye.

Arti adam orda zaten iyi para kazaniyordu. Marsilya cephesi ona yeni kontrat onerdik ama cok iyi teklif aldi dediler. Sanirim 4 civari bir maasi var. Net bilgiye sahip degilim.

32 yasinda 4 sene mukavele. Sen hesapla. Ben mantikli bulmadim. Tr ligi icin topali bedava gonderip bu maliyete girmek akil isi degil. Ne diyelim? Hayirlisi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manciaa

6.5 milyon euro gibi sınırlı bir bütçeniz varken bence kesinlikle Gustavo yerine iyi bir sol bek almanız lazımdı. Durmisi de sanırım sağlık sorunlarıyla yatmış. Ortasahadaki açığı Ozan, Emre, Jailson, Ciğerci, Tolgay, Zajc ile bir şekilde kapatırsınız. Rami'nin de gelmesiyle stoperde zaten 4 kişi oldunuz. Jailson'u artık ortasaha rotasyonuna dahil edebilirsiniz. Dirar iyi oynuyor 3 haftadır ama asıl mevkisi sol bek olan birisine ihtiyacınız var bence.
    hasan ali lig için yeterli sol bek'te?

ona bir şey olursa dirar da orada oynayabiliyor.

tek kulvardayız zaten, ikisi oraya yeter.
  • Gustavo transferini sol bek konusunda ayrı tutmak lazım. Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan üst düzey bir oyuncu transfer edildi.
    Emre bu takıma bütün ortasahanın yükünü çeksin diye 39 yaşında kurtarıcı olarak alınmadı. ilk 3 maça bakınca tüm yük emre'nin sırtında kaldı. milli takım buna dahil. hepimiz emre'nin bu yükü taşıyamayacağını az çok biliyoruz.

Gustavo'nun özelliği emre'nin yanına değil, yerine alınmış olması. Ama daha önemli bir özelliği de emre'nin yanında da oynayacak olması. Eğer gustavo olmasaydı emre'siz orta saha tandemleri hep topal kalacaktı.

Benim görüşüm iç sahada emre-gustavo ortada jailson stoper, deplasmanda zanka-rami(serdar) stoper gustavo-jailson orta saha dizilimlerinin olması. bu varyasyonlarla emre daha ekonomik kullanılabilir.
  • Tamamen külfet gittik son atımlık mermiyi belki de en son kullanılması gereken bölgede kullandık.
  • Luiz Gustavo bugün ligimizdeki bütün takımlarda rahatça 11'de yer bulur, kalitesine ve referanslarına diyecek laf yok.

Bence Fenerbahçe transferde hatayı Kolarov konusunda yaptı, muhtemelen başta Roma düşük bir bedele kendisini bırakacaktı, tabi Fenerde haklı olarak bedava gelme ihtimali varken para vermek istemediler fakat bence parayı basıp orada işi bitireceklerdi. Sonuç olarak Kolarov öyle bir hazırlık dönemi geçirdi ki hangi avrupa devinde olsa salmazlardı.

Açıkçası rakip taraftar olarak, Fenere Kolarov mu Luiz Gustavo mu gelsin deseler Gustavo gelsin derim. Çünkü takımın kadro derinliğinin en çok olduğu yer orta alan, birde üstüne banko 11 oynayacak bir adam geldi. Tek kulvarda rotasyon şansında az, haliyle orta alandaki futbolcular sezon ilerledikçe sıkıntı yaratacaktır. Tabi Emre üstünden planda yapılmaz, sonuçta sakatlık durumu yaşı filan riskli...Onun dışında diğer futbolcuların yedekte durması sıkıntı olur.

• Adamlar hala gustavo iyi diyorlar... sanki kötü diyen varmış gibi

günlük hayatlarından örnek veriyim belki kafalarına girer
    2 tane ayakkabın var iyi durumdalar... ama dolabını açıyosun üzerine giyecek doğru dürüst tshirtun kalmamış, kazak da alsan olur çünkü kazaklarını da pek beğenmiyosun artık, bütçen 300 TL

sen gidip diğer 2 sinden daha iyi bi ayakkabı daha alıyosun

tamam eyvallah ayakkabı güzel de ihtiyacını gördün mü? tshirt kazak almıycaksın madem 300 tl yi de ihtiyacın olmayan bişeye harcama, at bi kenara lazım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 10 Eylül 2019; 11:26:58 >
  • Luiz gustavo'nun bölgesi fenerbahçe'nin 4 senedir transfer gerektiren bölgesi.

Tolgay, m.ekici, zajc, tolga, ozan isimleri hem sakatlık hem de istikrar bakımından sabıkalı oyuncular. biz 2015-2016 sezonundan beri burada adamakıllı 6-8 hatta 10 numaralar bulamadığımız için çuvalladık. topal-souza tandemi bizi 5 sene geri attı.

şu an elde sağlam jailson, yanında da yarım emre var. emre'nin sakatlandığını ve 1 ay oynamadığını düşünelim. tolgay-ekici-zajc-tolga-ozan-jailson isimlerinden bana takımı 5 maç taşıyacak bir ikili yazan olursa ben de gustavo'nun ihtiyaç fazlası olduğuna kanaat getireceğim.

bu sayılanların içinde bence tolgay-ekici ve zajc ihtiyac fazlası ve bunların hiçbiri gustavo nun muadili oyuncular değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oikidoki

Futboldan anlayan biri olarak gustavo ya gerek yoktu diyorum hemde gonul rahatligi ile.

Gustavo harika bir on libero. Sizdeki butun onliberolardan daha iyi emre dahil. Iyi transfer.
    Ama sizde orada oynayabilcek bir ton adam var. Sadece lig icin gustavo biraz luks. Avrupa da yoksunuz.

Simdi sizin mali olaylar hep bi sisli oldugu icin fransa tarafindan alinan bilgilere bakalim.

Fener 6 milyon, gustavo da 1 milyon odemis bonservis icin. E bu bir milyonu fenerden alacak tabi imza parasi diye.

Arti adam orda zaten iyi para kazaniyordu. Marsilya cephesi ona yeni kontrat onerdik ama cok iyi teklif aldi dediler. Sanirim 4 civari bir maasi var. Net bilgiye sahip degilim.

32 yasinda 4 sene mukavele. Sen hesapla. Ben mantikli bulmadim. Tr ligi icin topali bedava gonderip bu maliyete girmek akil isi degil. Ne diyelim? Hayirlisi olsun.
    futboldan anlayan biri olarak lafından sonrasını okumadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.