Oyunu bıraktıgım ve hesabı satamadıgım için itemleri satmayı düşünüyorum . hesabı satamamamın nedeni dota hesabında da yüklü item olması ve cs oynayanın dota oynamaması dota oynayanın cs oynamaması vs gibi problemler.Ve shaktar macına gitmek istedigim için elime nakit geçmesi. GUT KNİFE - ORMAN DDPAT - Az aşınmış Mercan Agacı AWP - Az aşınmış Ak47 - RedLine - Görevde Kullanılmış M4A1s - Parlak Su - görevde Kullanılmış Hepsine 150 lira fiyat istiyorum ilgilenenlerle konusalım.
Hesabının linki var mı steam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Alıyorum kardeşim ama sadece Gut knife alcam ödeme için yanımda olmanı istiyorum trade atarken sıkıntı olmasın ben sana ödemeyi IBAN yoluyla yaparım veya senin istediğin yöntemle NOT: kredi kartı olmasın yatırınca para kesiyo sana eksik gelir
quote:
Orijinalden alıntı: muratATH
Alıyorum kardeşim ama sadece Gut knife alcam ödeme için yanımda olmanı istiyorum trade atarken sıkıntı olmasın ben sana ödemeyi IBAN yoluyla yaparım veya senin istediğin yöntemle NOT: kredi kartı olmasın yatırınca para kesiyo sana eksik gelir
2015'ten kalma bir konuyu hortlatmandaki amaç?
ABSOLUT.
kullanıcısına yanıt
Belki satılmamıştır ümidi?
quote:
Orijinalden alıntı: muratATH
Belki satılmamıştır ümidi?
Satılmasa bile 150'ye verir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ABSOLUT.
Satılmasa bile 150'ye verir mi?
Alıntıları Göster
Veren var kardeşim :)
muratATHM
kullanıcısına yanıt
Veren varsa bana da yollada bende alayım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme