Şimdi Ara

GÜVENLİ Online Kitap Satışı Ve Daha Fazlası Buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstediğiniz Türdeki bütün kitaplara çok uygun fiyatlara kapıda ödeme seçenekli online işlemden ulaşa
    SEHA KİTAP
    Online işlem yapabileceğiniz kapıda ödeme Sistemli site:http://sehakitap.ticaretimiz.com/
    (Rağbet olursa dh üyelerine indirim kampanyası yapılabilir.)

İletişim:ADRES: Hükümet caddesi Belediye Kitapçılar Çarşısı 18/37 Hacıbayram (valilik karşısı)Ulus/ANKARA
    Telefon:+90 (536) 3445115 // +90 (543)5234385

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefast4a -- 27 Haziran 2012; 18:40:21 >

• Zaten önceden de kolaydı sizin sayenizde olan birşey değil
  • "(Rağbet olursa dh üyelerine indirim kampanyası yapılabilir.)" indirim yaparsanız rağbet görür.

Edit:Roman falan yokmuş bu kötü oldu sadece islami eserler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 27 Haziran 2012; 12:26:11 >
  • @42_SeNTeZ_42:Roman falan yokmuş bu kötü oldu sadece islami eserler var
    Hocam Romanlarda var fakat kitapların hepsi oraya kayıtlı değil.İstediğiniz Kİtapları söylerseniz pm den yada burdan yardımcı olabilirim
  • Paul Cleave-Temizlikçi kitabını aramıştım sitede.Kitapyurdu'ndan daha ucuz bulacağımı sanmasam da bir bakayım demiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Paul Cleave-Temizlikçi kitabını aramıştım sitede.Kitapyurdu'ndan daha ucuz bulacağımı sanmasam da bir bakayım demiştim.

doğru tercih yapmışşsın okunacak kitap
  • quote:

Orijinalden Alıntı:42_SeNTeZ_42

Paul CleaVe-Temizlikçi kitabını aramıştım sitede.Kitapyurdu'ndan daha ucuz bulacağımı sanmasam da bir bakayım demiştim.

Hocam Ucuzluk meselesi Kitap Alış Fiyatına göre değişir,dükkandan dükkana.Ayrıca o kitaba da sabah dükkana gidince bakayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thefast4a

quote:

Orijinalden Alıntı:42_SeNTeZ_42

Paul CleaVe-Temizlikçi kitabını aramıştım sitede.Kitapyurdu'ndan daha ucuz bulacağımı sanmasam da bir bakayım demiştim.

Hocam Ucuzluk meselesi Kitap Alış Fiyatına göre değişir,dükkandan dükkana.Ayrıca o kitaba da sabah dükkana gidince bakayım.

Ucuzluk tamamdawww.okurumsun.com da aldığın her kitap sana puan kazandırıyor sonra tekrar o puanlarla para harcamadan kitap alabiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece dini kitaplar varmış iyi bir site diye baktım da alışveriş yapan pek olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Sadece dini kitaplar varmış iyi bir site diye baktım da alışveriş yapan pek olmaz.

Hangi siteden bahsettiğini anlamadım.www.okurumsun.com da tüm kitapları bulmak mümkün. Dini kitap sayısı toplam sayının %5 ini geçmiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: zodiac2806

quote:

Sadece dini kitaplar varmış iyi bir site diye baktım da alışveriş yapan pek olmaz.

Hangi siteden bahsettiğini anlamadım.www.okurumsun.com da tüm kitapları bulmak mümkün. Dini kitap sayısı toplam sayının %5 ini geçmiyordur.

Konuyu açan kişinin sitesine demiştim. Sizin siteye yeni girdim bakıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zodiac2806

quote:

Konuyu açan kişinin sitesine demiştim. Sizin siteye yeni girdim bakıyorum.

Pardon, biraz alınganlık yaptım galiba :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.