Şimdi Ara

güvenlik____________ duvarı____________ ayarları__________lütfen_________yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msn i açamıyorum sorun gider çıkıo hata verio güvenlik duvarı ayarlarınızı gözdn geçirin diyo nerden ulaşıcam o ayarlara yardım lütfen yardım müslüman olan yardım etsin

• ilgisyarım-ağ bağlantıları-bağlantıları goruntule..etkin ağ bağlantısına sağ tıkla-özellikler gelişmiş..
  • eee. abi sonra napacam gelişmiş diyorum bişi gelmio ..
  • ustte bi çentik varsa yoksa koy varsa kaldır tamam de..
  • abi sağol yardım etmeye çalışıyonda devrik yazıon anlamıyom bişey
    ewt tik war yukarda kaldırcam mı napçam?
  • pardon yaw..balkondayım karamlık anca işte..varsa kaldır, yoksa koy..uygula-tamam..plmazsa msn in eski veya yeni versiyonunu dene..
  • abi bazı sitelerde falan güvenlik uyarısı çıkıyo ya devam diosun o sitelerde açılmıo sorun var diye bugun formatladım hala devam ediyo çok ilginç delirmek üzereyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağ altta zırh şeklinde uyarı çıkıyosa onun üstüne çift tıklat..soldan guvenlik merkezi seçenekleri..3 çentik vardır üçünüde kaldır..guvenlik duvarını da kapalıya getir..
  • abi zırh yok ama o şeye tıkladığımda önerilmez dio sorun olur mu, bide açılmayan sayfalar açılıo kapalı yapınca yardım ların için saol duruma göre pm ne bakarsın ok saol
  • sorun olmaz merak etme..istediği kadar önermesin..ben öneriyorum
  • msn e de girmeyiveriym yaww önceden msn mi war dı bee
  • selam hocam senin sorunun tam olarak anladım bazen tarih ve saatte sorun çıkıyor onagöre tarih saatın ayarla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.