Bildirim
güvenlik____________ duvarı____________ ayarları__________lütfen_________yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ilgisyarım-ağ bağlantıları-bağlantıları goruntule..etkin ağ bağlantısına sağ tıkla-özellikler gelişmiş.. -
eee. abi sonra napacam gelişmiş diyorum bişi gelmio .. -
ustte bi çentik varsa yoksa koy varsa kaldır tamam de.. -
abi sağol yardım etmeye çalışıyonda devrik yazıon anlamıyom bişey
ewt tik war yukarda kaldırcam mı napçam? -
pardon yaw..balkondayım karamlık anca işte..varsa kaldır, yoksa koy..uygula-tamam..plmazsa msn in eski veya yeni versiyonunu dene.. -
abi bazı sitelerde falan güvenlik uyarısı çıkıyo ya devam diosun o sitelerde açılmıo sorun var diye bugun formatladım hala devam ediyo çok ilginç delirmek üzereyim -
sağ altta zırh şeklinde uyarı çıkıyosa onun üstüne çift tıklat..soldan guvenlik merkezi seçenekleri..3 çentik vardır üçünüde kaldır..guvenlik duvarını da kapalıya getir.. -
abi zırh yok ama o şeye tıkladığımda önerilmez dio sorun olur mu, bide açılmayan sayfalar açılıo kapalı yapınca yardım ların için saol duruma göre pm ne bakarsın ok saol -
sorun olmaz merak etme..istediği kadar önermesin..ben öneriyorum -
msn e de girmeyiveriym yaww önceden msn mi war dı bee -
selam hocam senin sorunun tam olarak anladım bazen tarih ve saatte sorun çıkıyor onagöre tarih saatın ayarla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X