Şimdi Ara

guvenlik kamerasi netten ve telefondan izleme acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle herkese iyi gunler evimdeki guvenlik kamerasini evdeki internetime bagli iken tablet ve telefonda izleyebiliyorum fakat disarida kendi internetime veya baska birinin internetine baglanip izleyemiyorum bana en basit sekilde anlatip yardimci olabilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kenanzz K kullanıcısına yanıt
    Oncelıkle ılk olarak statik ip satın almak gerek Hangi sirketten kullanıyorsan.Sonra modeminden port yonlendırmesı yapman gerek bu konuda pm atarsan yardımcı olurm
  • Merhaba,

Öncelikle kullanmış olduğun IP adresi static mi? Senin durumun biraz ilginç olmuş gibi çünkü, fakat bir sürü nitelikten fark ediyor IP durumunu, modem ve DVR markası belirtebilirsen daha açık yardımcı olunabilir.

Kolay Gelsin.
  • evimdeki modem 7/24 açık statik ıp almadan bu işlemi yapamazmıyım
  • Static IP almadan da yapabilirsin, ama yinede statik IP alman senin icinde daha stabil olacaktir, çokta bir ücret değil çünkü.Diğer türlü ıp numaran sürekli degiseceginden erişimde zaman zaman sikinti yasayabilirsin.

• Kayit cihazinin p2p destegi varsa sabit ip ihtiyacin yok. Yada ugrasirim dersen dyndns ile cozebilirsin. Ama sabit ip en sagliklisi ki su an aylik 9tl ucreti var. Soyguncu ttnet her zamanki gibi. P2p harici port acman gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.