güvenlik kamerasını bilgisayara baglamak istiyorum , fakat ufak bir sorun var. kameranin cikisi komposit video (yani su sarı olan , ses icinde yanında beyaz ve kırmızı oluyor,adını belki yanlis biliyorsam bari aciklama yazayım dedim) fakat firewire'de bunun girisi yok.kullanabilecegim bir adaptor var mı ? nereden temin edebilirim?
bu forumda bile bu soruya bir cevap gelmediyse , ya bunun bir cozmü yok yada soru yanlis.
dediğin kameraları biiyorum sanırım çok küçük ve kırmızı sarı ve beyaz tos fiş uçları sanırım.
Bunların PC ye bağlanması için bazı adptörler olduğu duymuştum hatta gördüğümü de hatırlıyorum umarım yaılmıyorumdur. Bunlar genelde elektonik malzeme satan (yani elektronikciler) veya bu güvenlik sistemlerini satan yerlerde bulunur.
Ayrıca eğer TV kartın varsa Sarı olan Video / Kımızı olan ve beyaz olanda sağ ya da sol ses kablolarıdır. Eğer sese gerek yok dersen bi uzatma kabolosu ile (bu tos fişleri uzatma kabloları ve ek yapma aparatları var) kabloyu uzatıp TV kartının sarı dişi tos fiş yyeri bulunan yere yani AV girişine takara görüntü alabilirsin
Umarım anatabilmişimdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme