arkadaslar Mu online serverlerinde mac ve ipden baska nerelere ban atabilirler benimmodemi hangi pc rtaksam sevdigim online oyunu acmior neden acaba onceleri hotspot shieldle giriyordum(Buarada onu tavsiye eden arkadasa tesekurler) simdi oda etki etmior mac adresini degistim oda fıs bence modemden vodafone 3g modemimin neresini degisecem ki Acilsin insallah anlamisinizdir:)
burda en az 50 tane server acan adam war illahim biriniz biliosunuzdur hadi bea:D
MalcolM-X sen ne yaptın bu adamlara ya bildiğin sana işkence yapıyorlar
adamlar sade server acmai biliorlar ama guzel ya baska isin inceligini bilmiolar oda 2 gun icerisinde kapanior Wallaha simdi ayiklasan en az 50 tane burda server acan adam wardir
Bahsettiğin şey ülke çapında bir ban olayı ile ilgili olabilir. Zamanında webzen.net e türkiyeden giriş yapılmıyordu tekrar açıldı. Eğer sadece sen giremiyorsan modem ile ilgili bir problemde olabilir. Detayını bilmiyorum.
baq sole oluor ne ave nede telsim3g modemden girilior ilkbaslarda giriordu baya canlarini acittim su an sadece ben bolgemde belli yerlerden gidilior gecen pc full temizledim herseyi sildim yedekleme yaptigim screenler ve mu clientleri war di mugamere giriordu tam clientleri pc indirdim mu erorr dedi girmedi trojan olabilirmi
ben bir ara webzen in private serverları kapatmalarını düşünüyordum ttnet in dns lerini engellemiş olabilirler ama sanmıyorum sana sorum şu sadece o server amı giremiyorsun yoksa hiç bir server amı giremiyorsun bunu söyle bakim bana
3g modem le giriorum ama ben hayatimda Boyle bi ip ban gormedim hotspotla giriyordum ama simdi onlada giremiorum modemde bi sey war diyecem ama numarasini degistim modemi de degistim duyduguma gore sadece ip ban atabilirlermis gecen baska hdd taktim gene olmadi hele fatih te hic bi bilgisayardan girmior ben fatihliyim ordan hayata girmior degiloyuna sitesine girmior
hotspotshield deneyip giremiyorsan bunun fatih ile bir alakası yoktur çünkü bu program proxy ayarlarını geçici olarak değiştirmektedir. bölge banlama konusuda aynı şekilde geçerli banlanmamış bir bölge proxysi kullanırsan ve hala giremiyorsan tek bir secenek var harddisk idsi ban yemiştir tek çözüm format
bu adami kim alir olm buyuk ihtimal bolge bunun yuzunden ip banned yemistir
quote:
Orijinalden alıntı: LoTaR
bu adami kim alir olm buyuk ihtimal bolge bunun yuzunden ip banned yemistir
Buyuk ihtimal fakat kullandıgı program o engeli aşıyor
baq ii guzel yardim ediosun yani illahin satsacanmi (cevap icin sagol)=Format degil neler yaptigimi anlatayim 1=modemidegistim 2=mac adresini degistim 3=Kulandigim avea hattimi degistim 4=Hdd degistim 5=İp degistim 6=Aklina gelebilecek butun proxy programlarini kulandim 7=bence Buyuk ihtimal aveayi kapsayan ban atmislar yani avea3g modemi cunku kardesimiin modemindede girmior benim telefondan sitesine girmior pc alakasi yok pcden girior baska sabit hat taktigim zaman
TTneT ve Teledunya Taktigim zaman giriyor Gecen Temiz bi Format attip dosyalarimi yedekleyip tertemiz bi format herseyi sildim Siteye girdim giriyor Clienti İndirdim Sitede gitti
3=Kulandigim avea hattimi degistim
Neden seninle ugrasiolar neden ip banned yedin acaba ? sen adamlari set basiodun dimi
quote:
3=Kulandigim avea hattimi degistim
Neden seninle ugrasiolar neden ip banned yedin acaba ? sen adamlari set basiodun dimi
Burda neden ugrastigimi soyluyeyim acikca ben Hic bi zaman 3 sene boyunca oynadim ve vallahabilahada sadece Speed hack oda 2 rr yaptim gecen server resetlendi bende girdim atlansta kasiorum baktim geldi agza alinmayacak turkler hakkinda kufur etti bendededim bunu senin yanina korsam allah beşami versin Girdim arsivde bi kac Dsya vardi arkadaslar 2007 yılında bana hediye olarak vermisti bende onlari Kulandim 1=Ciganin turk=Cingene demek ve daha neler hepsinin screeni war Sonra ben +4 aldim Bi 300 400 tane yapip attim Bu sefer Uyeligi kapadilar sonra ben Proxy programlariyla uyelik aliodum Gecen 15 gun once oldu bu olay nasi bisey yapmislar ben hayatimda gormedim eger isteyen warsa gosterebilirim istersen gir sitelerine Bak mu.mugamer.com ismim MalcolM_X di
yanlis anlasilmasin program degil Screenleri ve o kufuru edende admindi serverin en Buyuk 2 admini ne yapaydim siz ne yapardiniz?
Tektir İle uslanmayanin Hakki Kotektir
quote:
Character: MalcolM_X Class: Dark Knight Guild: No Guild Status: Offline Map: Dungeon Special: Account blocked! Last conn: 25 Jul 2010 20:32 Last disc: 25 Jul 2010 20:38 Month Online time: 0 minutes Online time: 1 hour 52 minutes Resets: 0 (0 bonus pts) Level: 91 LevelUpPoints: 10 Player Kills: 2 Zen: 1170498 Strength: 266 Agility: 198 Vitality: 49 Energy: 10
Bumu
1=GeneRaL 2=MalcolM-X- 3=FederaL=Ve daha neler neler 2 rr di Bk mg de 8 di
quote:
quote:
Character: MalcolM_X Class: Dark Knight Guild: No Guild Status: Offline Map: Dungeon Special: Account blocked! Last conn: 25 Jul 2010 20:32 Last disc: 25 Jul 2010 20:38 Month Online time: 0 minutes Online time: 1 hour 52 minutes Resets: 0 (0 bonus pts) Level: 91 LevelUpPoints: 10 Player Kills: 2 Zen: 1170498 Strength: 266 Agility: 198 Vitality: 49 Energy: 10
Bumu
Bunda Speed Yaparken yakalanmistim:) Yeni nesil:) ve o server Yabana atilacak bi server degildir Ordablocked olan acc lerin %80 benim girip drop yapiodum stone +1+2+3+4 yapiodum veya stone yapip yere atiodum millet ban yiyodu:)