Şimdi Ara

Güzel bir dolandırıcılık hikayesi SS'li YARGI KISMI Başlıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
4
Favori
33.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam dolandırıcı onu anladık, cezası neyse çeker gerekirse. Yalnız senin burada yaptığında suç bunu bil üstelik 2 yıldan başlıyor, adam sana dava açsa kazanır, ne alaka şimdi dersen haberleşmenin gizliliği ihlali bakabilirsin;

Haberleşmenin gizliliğini ihlal suçu; iki veya daha fazla kişinin, başkaları tarafından bilinmeyeceği inancı ve iradesiyle, belli iletişim araçları kullanarak (internet, telefon, faks, mektup vb.) gerçekleştirdiği haberleşmenin dinlenmesi, okunması, kaydedilmesi veya ifşa edilmesi ile oluşur.
  • 24 lira için girdiği şekillere bak haysiyetsiz herifin. Adam babasının adını bile değiştiriyor 24 lira için. Senin ve tüm dolandırıcıların Allah belasını versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastik66

hırsıza cevaben sönmez reis cevaplıyor. +18

Sönmez Reyiz - Fukara Or'sp' Ç'c'ğ'
    Telefonla arayıp bunu dinletmek lazım iyice

• karim kaza yapti 2 bilet daha ateslede sinemaya gideyim

• konunun linki varmı? bilet dolandı.. pardon satın almak istiyordum da
  • 40 yıllık or...puyum, böyle s.kiş görmedim dedirtecek cinsten bir hikaye

• BOSS'a küçükken biz şey derdik.. Bu Or..u'yu S...k Sevaptır. (affedin)

Bunun gibiler için olduğunu hiç tahmin etmezdim.
  • Hangi üye bu? Hayatımda böyle yüzsüz bir adam görmedim valla.
  • Oncelikle gecmis olsun. Numarayi en olmadik yerlerde paylasacagim, aransin dursun habire :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Niye engellememiş dolandırdıktan sonra, şaşırdım

• Hocam çok uygunmuş hala satıyo musun?
  • Konu başka yöne gidecek biliyorum ama anlatmasam olmaz. Memleketimizden insan manzaraları gibi olacak.

Zamanında eşim ve çocuklar ile memlekete Giresuna otobüs bileti arıyorum. İzmir'den bir arkadaş yardımcı olabilirim dedi. Hemde normal fiyatın neredeyse yarısı gibi fiyata 4 kişilik otobüs biletini internet üzerinden satın alarak bize PNR kodlarını gönderdi. Dedim ödemeyi nasıl yapıyoruz . Sıkıntı yok hayırlısı ile git bakarız dedi. Çok şaşırmıştım, hiç tanımadığım birisi sadece DH üyesi olmamızdan başka ortak noktamız olmamasına rağmen, bugünün parasıyla en az 250 TL parayı sonra hallederiz diyerek konuyu kapatmıştı. Arkadaşın bende ne telefon numarası vardı nede benimki onda. Sadece DH üzerinden yazışıyorduk.Neyse Giresun'a varınca arkadaş ile temasa geçerek ödemeyi sordum. Arkadaş istersen dönüş biletini de alabilirim diyerek beni bir kez daha şaşırtmazmı.Hiç aklımda yokken dönüş biletlerinide satın alarak PNR kodlarını bana gönderdi. Nihayetinde İBAN numarasını bana bildirerek arkadaşa toplam ödemeyi yaptım. Ödemeyi yaptıktan sonra tekrar yazışarak paranın hesabına geçip geçmediğini kontrol ettik. Sonra kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarak veda ettim. Öyleya kim bu devirde hiç tanımadığı birine bugünün parasıyla 500 TL ödeyerek bilet alırdı ki.

Diyeceğim o ki İNSAN var, birde kendini insan sananlar.

Kusura bakmayın biraz uzun oldu affola.

• Fake konu. İnandırıcı değil.

• hocam bilet satıyor musun hala konusunu atar mısın.
  • paran bende kalmaz diyen herkes dolandırıcı oluyor benden söyle-mesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 11 Ocak 2019; 20:45:30 >
  • 24 tl için türlü yüzsüzlükler yapan iğrenç bir adammış. bunun gibiler yüzünden ne alırken güveniyoruz ne satarken.
  • 24tl icin yaptigina bak. Ulan bunu yapan adam baskalarina neler neler yapiyordur. Ulan en azindan durust olsa param yok dese -ki zerre ihtimal vermem bu olanlardan sonra- yine al canin sagolsun derim. Birine bi monitor sattim 100tl eksik cikti sonra gonderirim dedi, eyvallah dedim. 2 ay gecti neredeyse tik yok hala. Ugrasmaya degmez dedim, biraktim.

Olayin pesinden gitmene de hayran kaldim dostum. Tebrik ederim. 24tl diyip gecmemissin. Boyle tipleri dunya aleme rezil etmek gerek.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.