Şimdi Ara

Güzel bir guild

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun en son paketi aldım. 90 level hesap bostlama olduğundan başka servera geçme kararı aldım. Türklerin çok olduğu yada kalabalık türk guildinin olduğu bir server önerirmisiniz. Ama yardım sever bir guild olsun lütfen. Oyuna yeni başladım. Bazı türk guildlerine girdim afedersiniz adamlar asimile olmuş resmen. Yardımlaşma birşey yok .

• Kardeş yeni başlayanlara herkes öcü gözü ile bakıyor yani. Bu durumda ya seni oyuna başlatan insana yapışmalı yada kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmelisin. Çevrende ki insanlar çok çok temel şeyleri öğretirler, fakat sonrasında senin balık tutmanı beklerler.

Varsayıyorum ki oyuna az çok hakimsiz, terimlerin ne manaya geldiğini anlayabiliyorsun. Hal böyle olunca karşına iyi yol geliyor; PvP ve PvE.

Bu PvP dediğimiz meret için senin takip edeceğin siteler arena junkies, skill capped, twitch (senin class ın ile aynı class ı oynayana adamları izlediğin yer) ve wow forumları. İlla ki bunlardan da başka siteler vardır ama benim takip ettiklerim bunlar. Ha benim ne artı yönüm varda dediklerim kesin doğru, genelde bu sitelerden aldıklarım doğru .

PvE için ise sağlam kaynak icy veins ve sağlam guild lerin web siteleri. Icy veins ve forumunda hem boss için hem senin class ın için hemde o boss için senin class ına özgü rehber bulabilirsin. Guidl lerin web sitesi de genel olarak icy veins tadındadır. Bunun haricinde de you tube üzerinden fat boss u takip edebilirsin.

Yukarı da saydığım kaynaklar haricinde çok fazla kaynağa ihtiyaç duyacağını sanmıyorun. Bakacağın ilk mekanlar bunlar olmalı, gibisinden tavsiye vermek istiyorum .

Ally ile pve yapacaksan, silvermoon. Diğer server larda da illa ki adam bulursun ama bu server ağırlıklı. PvP için server çok da önemli değil, eğer arkadaş çevren var ise. Ne ingilizcen var ne de tanıdık birileri varsa, pvp ye el atma derim. Kafa dengi adam lazım. Başlangıç olarak silvermoon da ki yeni tanıştığın adamlar ile pvp yapabilirsin.

Horde ise pve de twisting nether. PvP için ise yine ally için bahsettiğim şey geçerli.

Edit: Çok fena bir anlatım bozukluğu giderildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmopasa -- 25 Ekim 2015; 22:38:42 >

• ''Şimdi bu ne ?''
    ''Onu o adam nası yapmış ?''
    ''O dediğin ne?''
    ''Buna basınca ne oluyor?''

Gibisinden tüm sorularını Google'a yaz hepsinin cevabını bulacaksın, yeni başlayan oyuncu beraberinde tonla soruyu getirir ki kimse kafa ütüleyen birisiyle uğraşmak da istemez.
  • guild icin bir sey diyemem ama sorularin icin laiyaaa#2606
    yardimci olmaya calisirim elimden geldigince.

insanlarin biraz asimile olmasi normal. ona asimile demeyelim de, yeni baslayanlarin tembelliginden gelen bir yorgunluk diyelim.
    herkes ayni degil tabi ki ama yeni oyuncular genelde cok hazir duskunu oluyorlar. contentin iceriginden dolayi ozellikle de ciddi progres yapmaya calisan insanlara da zaman yetmedigi icin o kadar basit sorularla ugrasacak vakitleri yok bence.

dedigim gibi, ben online oldugum surece yardimci olurum. ama forumda reheber vs tarzi seyleri bulup okumaya calis.
    genelde de hemen hemen her turlu ihtiyacin icin wowhead, ve youtube isini goruyor. cogu questin, achinin, pet toy vs seylerin videosu var, bos buldukca izleyebilirsin de :)
  • Yerinde olsam o yeni oyunculuğun kıymetini bilirdim. Cidden suan oyunu oynayanların yarısından çoğu yeni oyuncu olsaydım keşke der, çünkü herşey suan sana bir gizem böyle yeni yeni keşfetmek falan çok zevkli. Temel bilgileri falan insanlardan öğrenmek yerine kendin keşfetmeye çalış. Wow dan alabileceğin en zevkli zamanların şuan, çöpe atma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam ben ilk başladığımda çok zor yollardan geçtim + beni oyuna başlatan Ali abiyi acayip yordum sürekli soru sürekli soru gördüğün herşey sana yabancı hiç öğrenilemeyecek kadar büyük bir oyun gibi geliyordu bana 2 yıl sağolsun bana katlandılar herşeyi öğrettiler Ali abimin hakkı ödenmez ( niye bunu yazdım bende bilmiyorum)

Sana söyleyeceğim tek şey oyunun çok basit olfuğunu anlayacaksın cidden aşırı basit bir oyun

Tamam gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecanlı oyuncu oldumu severim ama bana gelipte boost kullandım, ne yapicam diyenlerle şahsen hiç uğraşamam.

Adam 90 level. Dg a girdim, bitti ve herkes çıktı. Tek kaldım, ben nasıl çıkıcam diyor. 90 levelda bunu soracaksan bu oyun sana göre değil dedim. Ilk levellarin heyecanı yok. Hiç bisey yok. Adam item istiyor ugrasmamak istiyor, direk olaya atlamak istiyor. Bu oyun sabır ve zaman oyunu. Günde1saat takilacagin bi oyun değil.

Anlattığım bir kişilik değilsen yardımcı oluruz. Guilde gelmek zorunda değilsin ama teamspeak gelmelisin çok sorun varsa. Akşamları 5-10 online anca oluyor guildde. Soruyu gorurseler cevap verirler. Ts de 3-4 kişi takiliyoruz. Ilgilenirsen adresi atabilirim. Herkes için geçerlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum atan herkes için çok teşekkür ederim. Oyunu temel hatlarıyla biliyorum tabiki. Ama bazı ince detaylar var onları bilmiyorum. Birde en çok türkün bulunduğu server hangisi acaba bunuda söylerseniz çok mutlu olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: justice212

Yorum atan herkes için çok teşekkür ederim. Oyunu temel hatlarıyla biliyorum tabiki. Ama bazı ince detaylar var onları bilmiyorum. Birde en çok türkün bulunduğu server hangisi acaba bunuda söylerseniz çok mutlu olurum

twisting nether - horde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.