Şimdi Ara

!!!!güzel bir oyun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    oyun acayip basit ,

ben bir soru yazıyorum ilk olarak ,
    sonra benim altımdaki buna yanıt veriyor ,
    doğru yanlış atmasyon tutturmaca yanlız sadce ustekinin sorusunu yanıtlayın iki üstün falan yanıtlamayın
    ve soruyu yanıtlarken üsteki soruyu copy paste yapın alıntı yapmayın
    ve siz verdiğiniz yanıttan sonra kendi sorunuzu yazın bir nevi sözlük gibi
    bu oyun demin aklıma geldi ekleyim bakalım deidm nasıl olucak,
    mesela ben sorumla başlıyorum ve kendi sorma kendi cevabımı veriyorum
    mesela kafanıza takılan bir soruyuda sora bilirsiniz, ama sakın doğru cvbı alırım diye düşünmeyin çünki bir altınızdaki ne yanıt verirse o

prezervatif nedir?

• prezervatif nedir?

bir nevi yağlı balon diyebiliriz,partilerde doğum günlerinde cok k amaclı kullanıla bilen ,cüzdan cakmak cebi ,
    gibi yerlerde taşına bilen ergonamiq anti cocuk, özeliği olup,takım tutmayan hertakıma uyan ve kokulu kokusuz çeşitleriyle halka maal olmuş bir ürün

jojoba ciceklerinn özellikleri nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsee_ -- 4 Haziran 2005, 17:35:06 >
  • nadir olarak yetısırler ana vatanı japonya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoGeL®

nadir olarak yetısırler ana vatanı japonya

dostum sanırm okumadın üste gırtlak patlattık yorumu yazdıktan sonra sorunu yaz oyun yoksa nası devam edecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: dsee_

prezervatif nedir?

bir nevi yağlı balon diyebiliriz,partilerde doğum günlerinde cok k amaclı kullanıla bilen ,cüzdan cakmak cebi ,
    gibi yerlerde taşına bilen ergonamiq anti cocuk, özeliği olup,takım tutmayan hertakıma uyan ve kokulu kokusuz çeşitleriyle halka maal olmuş bir ürün

jojoba ciceklerinn özellikleri nelerdir ?

• ben cevaplayayim
    evet ana yurdu japonya
    bu ciceklerin iceriginden bitkisel yaglar sabunlar cilt bakim urunleri yapilmaktadir.

soru:
    keciler neden hep ucurum kenarlarinda dolanirler?
  • soru:
    keciler neden hep ucurum kenarlarinda dolanirler?

CEVAP :
    Orada OT vardır ...

Hocam adımızı yazalımmı ??

SORU :
    Urfa nerdedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaDeS -- 4 Haziran 2005, 21:10:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN GÜZEL PC OYUN MÜZİKLERİ
    19 yıl önce açıldı
    Çok güzel bir laptop
    18 yıl önce açıldı
    Bir Oyun Vardı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Urfa nerdedir ?
    ufra turkiye sınırlarında ,olup ,içinde balıklı gölü barındıran ,tukiyenin batısındada ortasında kalmayan üstende üstünde ortasında kalmayan bir yerdedir,
    sınır illeri hakkında bilgim olmadığından urfa turkiyededir,desem en doğru cvp olur :D

coco cola nasıl yapılmıştır?
  • coco cola nasıl yapılmıştır
    daha dun coca cola ile ilgili bitopic vardı. arastırmıstım sanırım 1854 veya 64 yılında bi eczacı tarafından yapılmıs bir ilac icinde kokain bulunup agrı kesici olarak kullanılmış.kucukken kimse pepsi içmezdi.bende o uzulmesin diye içerdim.ama bi yere kadar canımm.
    soru şu:kuran da hangi sure okunurken başında besmele soylenmez
  • cevap: suphaneke sanirim.

soru: gancelli ne demek?
  • soru: gancelli ne demek?

cevaP : gancelli, kıbrıs türkçesinde bahçe kapısı anlamına gelmektedir. şimdilerde taksim'de açılan ve kıbrısa özgü yemekleriyle istanbul
    'da kıbrıs rüzgarları estiren bir restoranın da ismidir.
    gancelli...

Soru : HaDeS nedir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaDeS -- 5 Haziran 2005, 12:24:48 >
  • Soru : HaDeS nedir ??

cvp: (bu usteki arkadasın avartarı o zaman belkide hala biberdi ordan esinlendim )

hades,bir tur acı biberdir,bir gramı insanın sandelye koltuk,kaldırım sıra gibi yerlere oturamamı için yeterlidir
    maksikada ,cok sevilen bu biber,doristos firması tarafından kullanılmakta 1 kilosu ile 10000 paket acılı acikopatoto yaptıklarını söylüyorlar,
    meksikalılar calgılarını niye ayakta caldıklarını şimdi daha ii anlıyorsunuzdur umarım ,yada sipidi gonzelesin tabakaneye b*k yetiştirir gibi hızlı koşmasını

dünyanın 8. harirası nedir?
  • adiyaman da ki nemrut dagi galiba yanlis hatirlamiyorsam.

papurus ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felsefika -- 11 Haziran 2005, 14:40:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: junayerturk

adiyaman da ki nemrut dagi galiba yanlis hatirlamiyorsam.

papurus ne demek?

soruyu goremedim.
    vermineus ne demek
  • soru : vermineus ne demek
    cevap : bır tur bocek
    --------------

arıcna co ne demek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.