Şimdi Ara

Güzel Bir Oyun Önerebilecek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar indirilip oynanabilen, online FPS savaş oyunu arıyorum. Ancak oyunda araçlarda olmalı örneğin helikopter, tank, jet. Eskiden oynadığım bir oyun vardı "WarRock". O oyunda hileciler çok arttı o yüzden ona benzer başka bir oyun arıyorum var mı bildiğiniz böyle bir oyun? Paylaşırsanız sevinirim. İyi forumlar.

• tf2
  • Tabiki WARFACE !
  • Merhaba, 12,5 GB boyutunda olan Planetside 2'yi önerebilirim size. Oyunun haritaları oldukça geniş olmakla beraber Lightning,flash,sunderer ve magrider adında araçlarda bulunmakta.
    Hava ve karayı destekleyen planetside'de ayrıca çeşitli uçak seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Oyun ücretsizdir. İsterseniz Miller serverinde Vanu ulusunda birliğimiz bulunuyor katılabilirsiniz.

Buradan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceiron74 -- 31 Ocak 2015; 21:39:27 >
  • ceiron74 C kullanıcısına yanıt
    Saolasın hocam. Oyun güzele benziyor.
  • Oyunu bayağıdır oynuyorum. Oyun feci sarıyor :) meraklıları için şuraya bir kaç video bırakayım.

buda uçak mekanikleri hakkında bir video.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceiron74 -- 2 Şubat 2015; 18:40:09 >

• Hocam ben oyunu kurdum. Yalnız bayaa karışık çözemedim oyunu. Bi oraya bi buraya geziyorum oyunda Grafikleri ve harita büyüklüğü süper. Türkçe seçeneğide olaymış iyiymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosislerbunlar

Hocam ben oyunu kurdum. Yalnız bayaa karışık çözemedim oyunu. Bi oraya bi buraya geziyorum oyunda Grafikleri ve harita büyüklüğü süper. Türkçe seçeneğide olaymış iyiymiş.

Oyun Türkçe zaten ?
  • Eskiden Türkçe seçeneği varmış, kaldırılmış.
  • CS 1.6
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

CS 1.6

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.