Bildirim
güzel bir sayısal mantık problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5 mi hocam -
-
upp çözebilecek bir babayiğit var mıdır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Soruyu anlamadım ki beynim yandı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 1-2-3-4 vs yazanlar sepet. 1. Çark dediği sepetlerin bulunduğu büyük çember. 2. Çark insanların bulunduğu yer. 1. Çark 16 sn de dönüyorsa 18 sn de 1 tam tur ve 1 sepet kadar ileri gider totalde bir sepet ilerlemiş olur. Üstteki çark ise 18 saniyede 1 buçuk tur atar totalde yarım tur yer değiştirmiş olur ve yarım tur yer değiştirmesi insanları özdeş kabul edeceğimiz için yer değiştirmiyolar gibi soruyu etkilemiyor yani. 18. Sn de her sepet 1 ileri gideceği için insanların önüne çift sayıdaki sepetler gelecek. 2-4-6-8 e atacaklar taşı. Sonra bi 18 saniye daha geçince bu sefer sepetler bir ilerlediğinde tek sayılar gelecek 1-3-5-7. Bu şekilde 90 sn. De 5 kere tekrarlar
Çift sayılar
Tek sayılar
Çift sayılar
Tek sayılar
Çift sayılar
Bitti. Çift sayılı sepetlerde 3 taş bulunur
Bu arada soruda her bölmede sırt sırta dönmüş 4 kişi var demesi yanlış. Her bölmede sırt sırta dönmüş 1'er kişi, toplamda 4 kişi var demesi lazım yanlış anlaşılıyor görselde gösterse bile. Bu arada bütün beynimi bu soruda kullandım sınavda napıcam bilmiyorum
tebrikler kardeşim. soru iyi açıklanmamış zaten onda hemfikiriz fakat soruyu biraz uğraşarak anladım ama ona rağmen çözemedim. :( çözüm için teşekkürler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Önemli değil hocam kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X