Şimdi Ara

Güzel Bir Telefon Önerebilirmisinz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Bütçe 1500 Tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvodqa78 -- 29 Eylül 2013; 19:26:39 >

• xvodqa78 X kullanıcısına yanıt
    Bütçe ne kadar, telefonu daha çok ne amaçlı kullanacaksınız, beklentileriniz nedir, hangi özellik sizin için daha önemli. Bunları yazarsanız daha sağlıklı öneriler gelir.
  • Lg g2 s4 olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Samsung Galaxy S4 ya da Lg Optimus G Pro olabilir. Benzer fiyata yakın daha iyi bir telefon olan LG G2 var, ancak dahili hafızası 10 GB olduğundan ve hafıza kartı desteği olmadığından o modeli tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Samsung Galaxy S4 ya da Lg Optimus G Pro olabilir. Benzer fiyata yakın daha iyi bir telefon olan LG G2 var, ancak dahili hafızası 10 GB olduğundan ve hafıza kartı desteği olmadığından o modeli tavsiye etmiyorum.

Saol.
    Sen de saol.
  • +1

G2 diyenler çok olacaktır. 10gb hafızalı telefon alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

+1

G2 diyenler çok olacaktır. 10gb hafızalı telefon alınmaz

Haklısın.
  • Kusura bakmayın ama 10.800mb Neyinize yetmiyor 2gb muzik 4gb oyun+program 3gb galeriye olsa bile yine 2-3gb artıyor

• dogukangndzlp D kullanıcısına yanıt
    S3 kullanıyorum. 32 GB sd kart takılı, SD kartımda 20 GB'tan fazla müzik var. Geri kalan alana da torrentten indirdiğim dizileri sezon halinde atıp her yerde dizi izliyorum. Telefonun 10 GB'lık dahili hafızasını uygulama ve oyunları yüklemek için kullanıyorum.

Ancak artık 32 GB sd kart bana yetmiyor, 64 GB sd kart almayı düşünüyorum. Yaklaşık 40 GB alan bana yetmezken siz bana 10 GB alandan bahsediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 29 Eylül 2013; 19:47:04 >
  • Bu kadar dizikolikseniz gidip bi tablet alın efendim 4.8 ile eminim çok zevklidir film dizi izlemek

• dogukangndzlp D kullanıcısına yanıt
    Evet çok zevkli oluyor telefondan dizi izlemek. Gayet memnunum 4.8 inch ekranda dizi izlemekten. Tablet hamallığı yapamam, otobüste serviste, yatakta dizi izlerken.

Ayrıca bırakın dizi izlemeyi geçtim, yeni bir müzik albümünü eklemek istediğimde önceki müziklerimi silmek zorunda kalacaksam ya da yeni bir oyun yüklemek istediğimde daha önce kurduğum oyunları kaldırmak zorunda kalacaksam benim için o telefon ölü doğmuştur.

Bu devirde telefon yapacaksan artık en az 32 ve 64 GB dahili hafıza + SD kart seçenekleriyle geleceksin tüketicinin karşısına. Herkes en iyi telefon bende olsun diye gidip telefon almıyor, çoğu kişi benim gibi sonuna kadar sömürüyor akıllı telefonun özelliklerini.

Bu haliyle düşünürsek Benim Galaxy S3'üm bile LG G2 16 GB modelinden daha iyi bir telefondur benim için. Çünkü benim ihtiyaçlarıma daha iyi cevap veriyor.

Size 10 GB yeterliyse gidip alabilirsiniz. Bana yetmiyor, birçok insana da yetmeyeceğini söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 29 Eylül 2013; 20:10:56 >

• Bence G2 alırsanız 32GB alın.Kafanız rahat olur.

• Bence G2 alabilirsiniz ama 32 alın 16 gb yetmeyebilir benim gibi oyun meraklısı biriyseniz
  • quote:

Evet çok zevkli oluyor telefondan dizi izlemek. Gayet memnunum 4.8 inch ekranda dizi izlemekten. Tablet hamallığı yapamam, otobüste serviste, yatakta dizi izlerken.

Ayrıca bırakın dizi izlemeyi geçtim, yeni bir müzik albümünü eklemek istediğimde önceki müziklerimi silmek zorunda kalacaksam ya da yeni bir oyun yüklemek istediğimde daha önce kurduğum oyunları kaldırmak zorunda kalacaksam benim için o telefon ölü doğmuştur.

Bu devirde telefon yapacaksan artık en az 32 ve 64 GB dahili hafıza + SD kart seçenekleriyle geleceksin tüketicinin karşısına. Herkes en iyi telefon bende olsun diye gidip telefon almıyor, çoğu kişi benim gibi sonuna kadar sömürüyor akıllı telefonun özelliklerini.

Bu haliyle düşünürsek Benim Galaxy S3'üm bile LG G2 16 GB modelinden daha iyi bir telefondur benim için. Çünkü benim ihtiyaçlarıma daha iyi cevap veriyor.

Size 10 GB yeterliyse gidip alabilirsiniz. Bana yetmiyor, birçok insana da yetmeyeceğini söyleyebilirim.

bende sizin gibi kullanıyorum telefonu g prodan başka önerebileceğiniz bi telefon varmı ?

• ilkerx1907 kullanıcısına yanıt
    26 GB Hafıza yeterse LG G2 32 GB alın. Bana yetmeyeceği için ve biraz da büyük ekran istedigimden fiyat 1700 seviyesine düşünce Note3 alacağım. Size de tsvsiye ederim.

• quote:

26 GB Hafıza yeterse LG G2 32 GB alın. Bana yetmeyeceği için ve biraz da büyük ekran istedigimden fiyat 1700 seviyesine düşünce Note3 alacağım. Size de tsvsiye ederim.

not 3 fiyatı yüksek ve düşmesini bekliyemem
  • ilkerx1907 kullanıcısına yanıt
    SD kart desteği istiyorsanız LG Optimus G Pro öneririm, çeşitli sitelerde 1400-1500 TL civarında bulmak mümkün. 26 GB dahili hafıza yeterliyse LG G2 32 GB alın.
  • önerebiliriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.