Şimdi Ara

Güzel futbol oynuyorum ama tek bir sorun var,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şunu söylemek istiyorum hemen bazı arkadaşlar atlayacak "Forumu biraz araştırsana yuaa" diye. İstediğim şeyi pek bulamadım.

Arkadaşlar yaşım 16. 29 ekimde 17 yaşıma giricem, küçümsemeyin lütfen :) 10-11 yaşında bir kulüpte lisanslı oynuyordum. Bırakmak zorunda kaldım başka yere geçtim 1-2 ay süre arayla. 1 ay başka kulüpte oynayıp bıraktım tamamen. Mahalledeki çocuklarla oynamaya başladım son girdiğim kulüpte pek oynayamadığımı farkettim mahalledekilerle daha iyi oynuyordum(Mahalledekilerde iyiydi) daha sonra bişeyler oldu ben eve kapandım 12 yaşımdan 15 yaşıma kadar ne futbolla ilgim oldu ne derslerle sırf bilgisayar. Şimdi tekrar oynuyorum 2 haftadır düzenli arayla. Ama eskisi gibi enerjik değilim. Çok iyi oynadığımı düşünüyorum ama nefesim yetmiyor. Bugün bile hani kendimi ölücek gibi hissettim zor girdim eve.

İsteyen okumasın yukarısını sorumu alta yazıyorum.

Nasıl ciğerlerimi açarım eskisi gibi. Sigara kullanmıyorum, artık oynarken çok heyecanlanıyorum top ayağımdayken ama pek etki etmiyor oyunculuğuma koştuğum miktar 5 dakika olduğunda tıkanıp kalıyorum. Tavsiyeniz nelerdir? Okul turnuvaları falan başlayacak bende yer alıcam gibi gözüküyor. Bi yardım lütfen :)

• Kardeşim kondisyonun zayıf bunun tek çözümüde kondisyonunu geliştirmek yani her gün düzenli yarım saat tempolu koşacan yada haftada 2 kere 1 saat yüz 1 aya eski halinden daha iyi olursun yada haftada 2-3 kere düzenli halı saha maçı yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de vardı düzenli spor yaptım biraz düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HectorHera

Arkadaşlar öncelikle merhaba :)

Şunu söylemek istiyorum hemen bazı arkadaşlar atlayacak "Forumu biraz araştırsana yuaa" diye. İstediğim şeyi pek bulamadım.

Arkadaşlar yaşım 16. 29 ekimde 17 yaşıma giricem, küçümsemeyin lütfen :) 10-11 yaşında bir kulüpte lisanslı oynuyordum. Bırakmak zorunda kaldım başka yere geçtim 1-2 ay süre arayla. 1 ay başka kulüpte oynayıp bıraktım tamamen. Mahalledeki çocuklarla oynamaya başladım son girdiğim kulüpte pek oynayamadığımı farkettim mahalledekilerle daha iyi oynuyordum(Mahalledekilerde iyiydi) daha sonra bişeyler oldu ben eve kapandım 12 yaşımdan 15 yaşıma kadar ne futbolla ilgim oldu ne derslerle sırf bilgisayar. Şimdi tekrar oynuyorum 2 haftadır düzenli arayla. Ama eskisi gibi enerjik değilim. Çok iyi oynadığımı düşünüyorum ama nefesim yetmiyor. Bugün bile hani kendimi ölücek gibi hissettim zor girdim eve.

İsteyen okumasın yukarısını sorumu alta yazıyorum.

Nasıl ciğerlerimi açarım eskisi gibi. Sigara kullanmıyorum, artık oynarken çok heyecanlanıyorum top ayağımdayken ama pek etki etmiyor oyunculuğuma koştuğum miktar 5 dakika olduğunda tıkanıp kalıyorum. Tavsiyeniz nelerdir? Okul turnuvaları falan başlayacak bende yer alıcam gibi gözüküyor. Bi yardım lütfen :)

Kondison çok önemli Fakat kondisyon yükseltmeye zamanım yok diyorsan Maç esnasında yoruldugunu ve tıkandıgını hissettigin anlar derin derin nefes alıp ver alıp ver , Daha sonra biraz başını aşagıya dogru eg . Hemen etki ediyor . o anda hemen tıkantın ve yorgunlugun kesiliyor . Ama kısa süreligine tabi :) Tekrar tıkanınca tekrar aynısını yapman lazım :)

Not : Daha dün halı saha maçı yaptık Benimde kondisyonda sıkıntı var Fakat ben bu taktigi yapıyorum . 7 asist 3 golüm var

Not 2 : Kanatlarda oynuyorum Felaketimdir ayıptır söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProLivee -- 22 Eylül 2013; 1:01:19 >

• En yakın zamanda başlayacağım. Arkadaşlar birde okul, mahalle arası gibi yerde nasıl ayakkabıyla oynamalıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.