Makarnayı çok pişirmeyeceksiniz, yağının kıvamınıda tutturdunuz mu tamamdır.
şimdi makarnayı çok pişirmezsek kalorisi düşmez. sonra duba gibi olmayalım?
quote:
Orijinalden alıntı: InsectKin
şimdi makarnayı çok pişirmezsek kalorisi düşmez. sonra duba gibi olmayalım?
Çok pişirincede hamur gibi oluyor, hamur işi kilo yapmaz mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: cbk167.
quote:
Orijinalden alıntı: InsectKin
şimdi makarnayı çok pişirmezsek kalorisi düşmez. sonra duba gibi olmayalım?
Çok pişirincede hamur gibi oluyor, hamur işi kilo yapmaz mı ?
makarnada kullanılan karbonhidrat miktarı normal bir hamur işinde kullanılan karbonhidrat oranına göre(örneğin su böreği) çok daha az diye biliyorum ben. hamur işi diyebilmek zor gerçekten hiç aklıma gelmemişti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme