Şimdi Ara

Güzel Makarna Yapmanın Sırları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Makarnayı çok pişirmeyeceksiniz, yağının kıvamınıda tutturdunuz mu tamamdır.



  • şimdi makarnayı çok pişirmezsek kalorisi düşmez. sonra duba gibi olmayalım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: InsectKin

    şimdi makarnayı çok pişirmezsek kalorisi düşmez. sonra duba gibi olmayalım?

    Çok pişirincede hamur gibi oluyor, hamur işi kilo yapmaz mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cbk167.

    quote:

    Orijinalden alıntı: InsectKin

    şimdi makarnayı çok pişirmezsek kalorisi düşmez. sonra duba gibi olmayalım?

    Çok pişirincede hamur gibi oluyor, hamur işi kilo yapmaz mı ?

    makarnada kullanılan karbonhidrat miktarı normal bir hamur işinde kullanılan karbonhidrat oranına göre(örneğin su böreği) çok daha az diye biliyorum ben. hamur işi diyebilmek zor gerçekten hiç aklıma gelmemişti




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.