Makarnayı çok pişirmeyeceksiniz, yağının kıvamınıda tutturdunuz mu tamamdır.
şimdi makarnayı çok pişirmezsek kalorisi düşmez. sonra duba gibi olmayalım?
quote:
Orijinalden alıntı: InsectKin
şimdi makarnayı çok pişirmezsek kalorisi düşmez. sonra duba gibi olmayalım?
Çok pişirincede hamur gibi oluyor, hamur işi kilo yapmaz mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: cbk167.
quote:
Orijinalden alıntı: InsectKin
şimdi makarnayı çok pişirmezsek kalorisi düşmez. sonra duba gibi olmayalım?
Çok pişirincede hamur gibi oluyor, hamur işi kilo yapmaz mı ?
makarnada kullanılan karbonhidrat miktarı normal bir hamur işinde kullanılan karbonhidrat oranına göre(örneğin su böreği) çok daha az diye biliyorum ben. hamur işi diyebilmek zor gerçekten hiç aklıma gelmemişti