Şimdi Ara

Güzel Savaş oyunu arayanlar buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.Size sormak istediğim bir oyun var.Osmanlı yada selçuklular dönemlerine denk gelecek dünya haritasından herahngi bir ülke seçip diğer ülkelere savaş açılabilecek müharebe yerlerinde gerektiğinde savaşı yönetebileceğim ülkelerin topraklarını haritada doğru şekilde gösteren reel bir oyun arıyorum umarım önerileriniz olur şimdiden teşekkür ederim herkese

• Tam da total war serisini tarif ediyorsun.
    Seriden Empire total war ve rome total war 2 yı tavsiye ederim. Osmanlı yoneteceksen Empire total war. Harbi çok iyi oyundur. Çok oynadım. Osmanlı'yla bütün avrupayı fethetmiştim asyayı söylemiyorum bile
    Ayrıca söylediğim oyunlar bayağı strateji oyunu bilgin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah arkadaşım benim pc çok iyi deilde oyunun ne kadarlık?
  • Total War serisi falan değil.Europa Universalis 4 oyna.Savaş haritası yoktur ama TW gibi sallama değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadima -- 24 Haziran 2014; 12:56:34 >
  • baktim dediğin oyuna oda gayet güzel haritada vardı.dinleri bile gösterio harita
  • Great-Frederich kullanıcısına yanıt
    Total war serisi sana uygun.. Bence denemelisin.
  • öyle gözüküo gibi arkadaşım :) oyun ne kadar yer kaplıo bilio musun bilgisayar pek iyi deilde benim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence şu şekilde git sırasıyla
    crusader kings 2 -> Europa Universalis 4 -> Victoria 2 -> Hearts of Iron 3 (HoI 4 çıkıyor 2015'te bence onu bekle)
    bunlar aynı firmanın oyunları olup birbirini tamamlıyor Crusader kings 2 hatırladığım kadarıyla 850 yılında başlayım 1400lü yılara kadar gidiyor. EU4 1444 yılından 1800 yılına kadar gidiyor victoria 2 1800 yılından 1900 yıllarına gidiyor. Hoi 3 1938'den 19** yılına kadar gidiyor. Hepside güzel oyundur sadece savaş alanı yok haritadan oynuyorsun ama hem eğlenceli hemde zorluğuyla zaman harcatır :). EU 4 oynarsan beni steamdan ekleyebilirsin
    Steam: HeroTurkey
  • medival 2 total war selcuklular var dostum tam sana göre
  • yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz sağolun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.