Bildirim
Güzel Tost Yapmanın İncelikleri? (9. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
Mesaj
-
-
-
Amma da tostsever bir milletmişiz :). Bu işin sırrı kesinlikle makinede ve ekmekte. Gerisi herkesin kendi yöntemidir. Ben tost makinesi almak için (Avustralyada yaşarken almıştım) aylarca market market dolaştığımı bilirim. Makinenin ağırlığı ve çizgilerinin derinliği tam istediğim gibisine rastlayıncaya kadar almamıştım :). Çok derin de olmayacak, tabii ki düz de olmayacak.
Benim aldığımda bir adet de düz tabanlı yedeği var, o da bazen gerekiyormuş omlet pişirmek için.
Son söz, fazla hatırlamayın ve yemeyin, çok yağ ve ekmek yedirir, size göbek olarak döner :)). -
Hocam naptınız ? Canım istedi ya
.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Anna Dewitt
Hocam naptınız? Canım istedi ya
.
evde tost yapıyoruz ama ustanın yaptığı gibi keyifli olmuyor biz de videolara verdik kendimizi ne yapalım, kendin yapınca iyi olmuyor biri yapacak yiyeceksin...
geçen gün sahurda yaptık fena olmadı, bir dahakinde iftara yapmayı düşünüyorum, açken daha iştahla yenir en azından...
tariflerden bir tek yumurtalıyı denemedik ama merak ediyorum bizim makinalarda olur mu diye, yapayım derken ziyan etmek te var sonunda, yaparsam fotosunu paylaşırım...
-
iftarda mırlan fleto pane yani balık yaptım hiç beğenmedim, hem karnım hem de gözüm aç kaldı, keyfim kaçtı...
sahura karar verdim tost yapıyorum, ev ahalisi de "iyi fikir" diyerek onay verdi...salam-sucuk-kaşar üçlemesi... -
Hort. Bu saatte tek acıkan ben olmamalıyım. -
.quote:
Orijinalden alıntı: iwanthidan
Hort. Bu saatte tek acıkan ben olmamalıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grant Imahara -- 18 Ocak 2018; 18:31:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Grant Imahara
quote:
Orijinalden alıntı: iwanthidan
Hort. Bu saatte tek acıkan ben olmamalıyım.
Bu konuyu favorilerime eklemiştim. Bildirim geldi, tıklamaz olaydım...
Yeni uyandım zaten. Açken canımı çektirdin tost makinesi de yok evde ne yapıcam şimdi?!
çözüm; acilen bir tost makinası alınacak...
http://forum.donanimhaber.com/m_71165834/tm.htm
-
.quote:
Orijinalden alıntı: Baybertyquote:
Orijinalden alıntı: Grant Imahara
quote:
Orijinalden alıntı: iwanthidan
Hort. Bu saatte tek acıkan ben olmamalıyım.
Bu konuyu favorilerime eklemiştim. Bildirim geldi, tıklamaz olaydım...
Yeni uyandım zaten. Açken canımı çektirdin tost makinesi de yok evde ne yapıcam şimdi?!
çözüm; acilen bir tost makinası alınacak...
http://forum.donanimhaber.com/m_71165834/tm.htm
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grant Imahara -- 18 Ocak 2018; 18:31:4 >
-
Adam ne malzeme koydu be -
ekmeği önden pişirmen gereken durum şu, makinan ev tipi ise olabilir ama ben cafemde prof. makina kullanıyorum ekmeği pişirmeme gerek kalmıyor. okuduğum konularda haklı olanlar var prof makina yüksek ısı veriyor ekmeği yakmak bile söz konusu olabiliyor . bu işin sırrı yağ, makina, ekmeğin kalitesi yani çok taze veya çok bayat olmayacak tam arası yumuşacık olacak sünger gibi ve benim sırrım mutlaka içine ve yağladıktan sonra dışına çok az tuz serpiştir. kaşarı az koy sucuk yerine ağır olmaması için salam kullan, tereyağıda varsa yeme yanında yat -
Okudum ve şuan Tost yapıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu işin sırrı makinenin kalitesinde.
-Size tavsiyem ekmek köy ekmeği olacak
-sucuk bol baharatlı olacak
-kaşar sütaş marka olacak
Yanına da ayran ne giderdi be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 3 aydır tost yemiyorum eve gidince ilk işim tost yapmak olacak. Ben tostu kıtır kıtır seviyorum. Kıtır yapmak için ekmeği ısıtın içine yağ sürün malzemeyi koyun dışuna yağ sürmeden bastırın 1 dk sonra teremyağ sürün on numara kıtır oluyor.
Bu saatte ne işim var burda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sütaş Kaşar konusunda kesinlikle katılıyorum.Bir çok kaşarı denedim hatta tostluk kaşarlar felan hepsi hikaye çoğu lastik gibi ve tadı çok yavan oluyor.Sütaş kaşar gerçekten tostta ve normal yerken çok farklı ve güzel bir tadı oluyor(reklam gibi oldu ama böyle sonuçta )
@halikarnasss -
-
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
http://yemek.com/samimi-tostcu-mehmet/
Bayılıyorum bu adamın doğallığına, samimiyetine...
Evim Gaziantep'te olsa inanın her haftasonu arkadaşlarıma burada ziyafet veririm.
"Evet şimdi suçuklarmısı, ketçabmısı ve pul bibermisi ekliyip bastırıyoruz"
-
quote:
Orijinalden alıntı: JackGhosen
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
http://yemek.com/samimi-tostcu-mehmet/
Bayılıyorum bu adamın doğallığına, samimiyetine...
Evim Gaziantep'te olsa inanın her haftasonu arkadaşlarıma burada ziyafet veririm.
"Evet şimdi suçuklarmısı, ketçabmısı ve pul bibermisi ekliyip bastırıyoruz"
Turan var bi de bunun kameramanı, orda çalışan biri sanırım. "Yakın çekim alabilr miyiz Turan bey lütfen" var her videosunda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
quote:
Orijinalden alıntı: JackGhosen
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
http://yemek.com/samimi-tostcu-mehmet/
Bayılıyorum bu adamın doğallığına, samimiyetine...
Evim Gaziantep'te olsa inanın her haftasonu arkadaşlarıma burada ziyafet veririm.
"Evet şimdi suçuklarmısı, ketçabmısı ve pul bibermisi ekliyip bastırıyoruz"
Turan var bi de bunun kameramanı, orda çalışan biri sanırım. "Yakın çekim alabilr miyiz Turan bey lütfen" var her videosunda.
Entrepreneur kelimesi işte tam anlamıyla bu adamı anlatıyor.
Allah işlerini sular seller gibi açsın inşallah
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X