< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Güzel/Yakışıklı insanların çirkinlere ilişki tavsiyesi vermesi hk. (5. sayfa)

-
-
konu amacından sapıyor, biz yakışıklı insanların çirkinlere ilişki tavsiyesi vermesinden bahsediyoruz sizin dedikleriniz çok farklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yakışıklının çirkine tavsiyesini tipin çok önemli olduğu ve yakışıklıdan gelen tavsiyenin bu yüzden faydasız olacağı iddiasını sunarak eleştiriyorsunuz hocam
ben de tip farkının abartıldığı kadar önemli bir şey olmadığını söylüyorum
aynı konu aslında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman zengin olan biriside zenginlik önemsiz fakir olmak kötü değil demesinde sorun yok yani ama bakarsan o zengin hayatında hiç toplu taşıma kullanmamıştır ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 25 Şubat 2025; 15:45:40 >
Yakışıklı olan birisinin ilişki tavsiyesi vermesinde sorun yok ama aynı kişi tip önemsiz derse o zaman geçersiz olur bu tıpkı acunun zengin olmak kötü bir şey demesi gibi
quote:
...ama aynı kişi tip önemsiz derse o zaman geçersiz olur...
sadece bu söz değil,
kitap okuyun, kültürlenin, kibar olun, kendinizi geliştirin vb.. gibi şeyler derse gene geçersiz olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam mesela bu efe aydal var herkes biliyor adam doğuştan zengin özel okullara kolejlere gitti mezun olur olmaz babası ona ev araba aldı yani adam hiçbir şey için efor sarfetmedi ama bu kişi asgari ücret alan yada öğrenci birine kendinizi geliştirin dünyayı gezin diyor kim takarki
Ona rağmen gençliğinde sırf siyasi şeyler yüzünden intiharı düşünmüş hahahaha aşırı kırılgan bir arkadaş ama insanlara hayat tavsiyesi veriyor.
Jahrein falan da öyle bak. Herifler zorluk görmemiş.
2005'lilerin râbleri.
Böyleleri çok var mesela en yakın arkadaşım bu çocuğun ailesi bayağı varlıklı çocuk hiç iş arama cv geçim sıkıntısı nedir bilmiyor mezun olur olmaz babasının yanında işe başladı ailesi buna araba aldı evlendirdi bunlara rağmen bana gelip sende ticarete atıl sende zengin yaşa diyor bende tınlamıyorum
evet tavsiyeyi veren adam tipsizliği tecrübe etmediği için tipsizlik hakkındaki duayenliğini sorgulayabilirsin
ama yine de adamın söylediği şey doğru olabilir orası ayrı
Herkes kendi eşiti olan birisinin tavsiyesini dikkate alır mesela ben işci çocuğuyum ve başka bir işci çocuğu ticaretle ilgili tavsiye verirse ilgi alanıma girer fabrikatör çocuğu olan birinin taktikleri bende geçersizdir bu dış görünüş olayındada böyle
2005 liler kendini geliştirip elon musk olacaklar öyle deme
bilmiyorlarki elon musk dünyanın en zengin ailelerinden birinde doğdu,doğuştan çift vatandaşlı(amerika ve kanada) ayrıyetten ilk işini kurduğunda babası 350 bin dolar finanse etti
hocam bu mantığa nasıl vardınız
tavsiyenin sizinle aynı sınıftan gelmesinin ne anlamı var
fabrikatör çocuğunun işçi çocuğuna ticaret konusunda tavsiye vermesinin yakışıklı elemanın tipsiz elemana kız konusunda tavsiye vermesine olan benzerliği nedir
hani tipli adam tipin bir faktör olduğu konuda tipsize tavsiye verirse bu adama
sen tipsiz değilsin tipsizlerin koşullarını bilmiyor olabilirsin o yüzden vereceğin tavsiyenin geçerliliği olmaz
diyebilirsin
ama bu aynı sınıftan olmayan adamın tavsiyesini almayacağın anlamına gelmez
mesela fakirsindir araba almak için para biriktirirsin ve araba seçerken başka fakirin tavsiyesini dinlemezdin çünkü o pek sürmemiştir ama zengininkini dinlersin çünkü onun çok arabası vardır bilir
bu örnekte başka bir sınıftan aldığın tavsiye daha geçerli
Tam olarak bunu diyorum
hani tipli adam tipin bir faktör olduğu konuda tipsize tavsiye verirse bu adama
sen tipsiz değilsin tipsizlerin koşullarını bilmiyor olabilirsin o yüzden vereceğin tavsiyenin geçerliliği olmaz
anladım hocam evet
Bu dediğimi kimse inkar edemez zaten herkesin bildiği bir şey ama görünüş konusunda avantajlı olanlar alakası yok derler
alakası yok demek zorunda değiller yakışıklı adamın biri çıkıp siz tipsiz olduğunuz için asla kız tavlayamazsınız da diyebilir ama yine tipsizin tecrübesini bilmediğinden o da geçersiz olmuş olur
tipsizin durumunu bilmeden verdiği tavsiye geçerli olmaz demek tipsizler kız tavlayamaz tip çok önemli demek de değildir
aslında gerçek olan o tipsizsiniz kız tavlayamazsınız ama böyle derse kimse izlemez laf oyunu yaparak gerçeği saklıyor böylelikle millet izliyor
hocam ikisi ayrı konu
x grubundan bir adam y grubuna bu grupların farklı işlediği bir konuda tavsiye verirse o adam y grubunun açısını bilmediği için tavsiyesinin geçerliliği şüphelidir önermesine katılıyorum
ama pratikte kimin neyi savunduğu ve gerçeğin ne olduğu ayrı bir tartışma konusu
o tartışmaya gireceksek
tipsiz adam kız tavlayamaz diye bir şey yok tavlar mı tavlar
tipi iyi olan adam bir adım önde başlar ama kız konularında kaide kişilik ve karizmadadır
karizmatik ama yakışıklı olmayan bir adam yakışıklı ama ezik ruhlu bir adamdan daha çok kız tavlar
Yakışıklı birinin ezik olması için doğuştan sakat falan olması lazım o dediğin imkansız hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X