Şimdi Ara

Güzel/Yakışıklı insanların çirkinlere ilişki tavsiyesi vermesi hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zaten öncesindede bahsettim doğal seçilim mekanizması sayesinde bir çok insan üreyemeden yok olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Sen de bunlardan birisin.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Ee yani buna itiraz eden mi oldu ? Ama siz sabahtan beri bunu kabul etmeyip itiraz ediyorsunuz en sonunda benim dediğime geldiniz inkar eden yokki gelmiş elon muskdan örnek veriyon adam dünyanın en iyi okullarında okumuş en zengin insanlardan birisi ayrıca tipide kötü değil sence kaç incel onun gibi imkanlara sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 24 Şubat 2025; 14:24:29 >

Ben sana tavsiye vermiyorum. Senin hayata at gözlükleriyle bakan, yeni verilerle, örneklerle karşılaşınca fikrini değiştiremeyen biri olduğun günlerdir açtığın konulardan, yazdığın mesajlardan belli. Profilinde not olarak "at gözlüklü incel" yazıyor mesala.

Seninle ikili bir konuşma yapmıyorum. Nasıl kızlar seni denk olarak görmüyorsa, ben de aynı sebeplerle seni dengim olarak görmüyorum. Ben yalnızca, sosyal bir ortamda, senin paylaştıklarının ve düşünce biçiminin yanlış olduğunu, bu konuyu okuyacak insanlara aktarıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 24 Şubat 2025; 14:26:41 >

Hocam inanın çok komiksiniz gelmiş elon musktan örnek veriyorsunuz bu forumdaki biriyle onu nasıl eşit tutuyonuz Güzel/Yakışıklı insanların çirkinlere ilişki tavsiyesi vermesi hk. 

"Kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez dolayısıyla seni beğenmeyen biri için karakterinin, kültürünün kendini geliştirmenin hiç bi anlamı yok"

Tamam o zaman. Dışını beğenmediği birinin içini merak etmez. Ama dışını beğenmese bile, zenginse merak edebilir. Bu şekilde fikrini değiştirdiğini söyleyebilir misin?

Ben bunu dedikten sonra elon musktan örnek verdin birincisi adam çirkin değil ikincisi 1.88 boyunda yapılı çoğu kız için bu daha önemli son olarakta zengin istediği çoğu şeye ulaşabiliyor verdiğin örnek yanlış yani

"At gözlüklü incel"

Engelledim gitti.

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Daha sayimmi hocam yoksa bu kadar yeterli mi istediğin kadar bakım yap genetik faktörlerin kötüyse pek bişey değişmeyecek tutturmuşunuz bi bakım lafı herkese söylüyonuz

Güzel/Yakışıklı insanların çirkinlere ilişki tavsiyesi vermesi hk.

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

İyisin knk iyisin ama bu elrean arkadaşın dediğide hikaye neymiş tip fizik önemsizmiş adam 1.90 renkli gözlü kalıplı tabikide önemsiz der

• Konuda anlatılan şeye katılıyorum yani doğuştan belli bi seviyedeki birinin dezavantajlı topluluklara hayat dersi vermesi anlamsız.

Ama verilen örnekler biraz garip geldi yani adı geçen yayıncıların, işadamlarının filan tipinde extra bişey yok. Günlük hayatta yolda yanınızdan geçen herhangi biri gibi. He bu adamlar hindistan kırsalında bi yerde yaşasaydı o zaman tip avantajı olurdu ama şu halinde ne var biraz saç sakal yapmış yurtdışı görmüş. asıl yeteneği muhabbet çevirmek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Karsi tarafin senin hakkindaki on yargisi olumlu olmadan kendini gelistiremezsin zaten. On yargiyi olumlu yapan seylerde tip, agzinin laf yapmasi ve zengin olman. Hatta bunlardan bile birkaci birden bulunmali, biri kotuyse digerlerini silebilir.

Kendigi gelistir yalanini atanlar, senin durmadan calisip senden ustun kisilere fayda saglamani saglamaya calisan kisilerdir. Boylece sistem isleyecek, onlar keyif catarken sen de onlarin keyfine keyif katacaksin, sen kimin umrundasin. Istedigin kadar evde kendini gelistir, topluma girmeden o kendini gelistirmen bir ise yaramayacak, pratik yapmadiktan sonra sana bir katkisi olmayacaktir.

• iyi görünmenin yüzde doksanı bakımlı ve sağlıklı olmaktan gelir

bakımlı ve sağlıklıysan istisnai durumlar haricinde çirkin değilsindir

erkekte de tipten ziyade karakter önemlidir

özet olarak bakımlı sağlıklı ve iyi karakterli birinin kızlarla arası gayet iyidir ama bu forumda takiliyorsan muhtemelen bunların üçte ikisine sahip değilsindir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

Yakışıklı olmak tamamıyla genetik yapıyla alakalı erkekte özeliklede

soldaki adam belli ki spor yapmıyor yüzünde yağ fazlası var ve kel aynı zamanda iyi beslenmiyor olması muhtemel

sağdaki eleman ise yüzünden anlaşıldığı üzere spor yapıyor ve kaliteli besleniyor

Böyle daha bir sürü örnek sayarım,iyi görünmek büyük ölçüde genetik faktörler ile alakalı boy,fizik ve çene ağız yapısı bunlara dahil bakım bunları değiştiremez.

iyi beslenmiş ve sağlıklı adam her zaman düzgün görünür

sağdaki eleman muhtemelen akraba evliliği falan

insel forumlarında arayıp bulduğun istisnai görseller hayatı yansıtmıyor

Akraba evliliği olmayı kimse kendisi seçmiyor buda demek oluyorki genetik herşeydir ayrıyetten ben burda elrean gibi 1.90 boyunda kalıplı renkli gözlü birinin tip önemsiz kendini geliştir demesini tartışıyorum bu adam 1.65 boyunda kel birisi olsaydı sence bunu diyebilir miydi ?

• şu üstteki paylaşılanlar gibi just be confident görsellerini görünce acayip gülesim geliyo elemanların tiplere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.