Şimdi Ara

Güzel/Yakışıklı insanların çirkinlere ilişki tavsiyesi vermesi hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşte bunada hipergami yada doğal seçilim deniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt

Suçu kendimizde aramak yerine başkasına atmak en kolayı çünkü.

Konudaki video'yu izlemedim, ama konu sahibinin söylediği kadarıyla videoyu kaydeden kişi "kendinizi geliştirin" diyor. Konu sahibi ise hiç oralı değil. Konuyu sürekli dış görünüşe çekmeye çalışıyor.

Neden? Çünkü tipini saç traşı, kişisel bakım ve kıyafet dışında değiştiremezken, oturup kitap okumak, bir hobi sahibi olmak, kültürel etkinliklere katılmak kendi elinde. Ama zor işler bunlar, sıkıcı. Instagram'da video izlemek daha kolay.

• quote:

videoyu kaydeden kişi "kendinizi geliştirin" diyor. Konu sahibi ise hiç oralı değil.

demek ki konu sahibi doğru olanı yapıyo. kendini geliştirmek lafı yalandır. aslolan şey tanıdık kitleni geliştirmektir. "ben şu şirkete transfer oldum çünkü kendimi geliştirmiş biriyim" diyenlerin çok az bi kısmı CV ile başvurup da gidiyo. %90'ı referans ile gidiyo. ve en kilit nokta da şu: tanıdık kitleni geliştirmek için kendini geliştirmene gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

videoyu kaydeden kişi "kendinizi geliştirin" diyor. Konu sahibi ise hiç oralı değil.

ek olarak: videodaki eleman zırvalıyo. bu konulara hayatında hiç kafa yormamış. kültürlenin tarzı şeyler söylüyo hani böyle kitap okuyun, tiyatroya gidin tarzı saçmalıklar.

• Herkes boş yapmış boyun kısa ve çirkinsen its over belki paran varsa canım kocişçi parasever bir hatun bulursunuz hatta boyunuz uzun ve yakışıklı olsanızda yanlız kalma ihirmaliniz var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Videodaki kişi tip önemsiz kendinizi geliştirin diyor ama adam yakışıklı mesela bende zengin olsam para önemsiz kendinizi geliştirin demem sence gerçekçi olur mu ?

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Lisede bi arkadaşım vardı çocuk arnavut göçmeni uzun boylu yapılı renkli gözlü basketbol oynarken kafede otururken kızlar gelip instagramını istiyordu ben o çocuğun kendini geliştirdiğini kültürlendiğini görmedim hiç mesela buna ne dicekler çok merak ediyorum

• maddi zenginlik de aynı şekilde. şuanda aile kurup fıstık gibi evinde yaşayıp son model otomobillerle gezen kişilerin %95'i hayatları boyunca birşey elde etmek için çaba sarf etmediler. sadece doğdular, büyüdüler, ve otomatik olarak bu yaşamı elde ettiler.

ama fakir aileden gelen, okutulmamış, hatta düzgün beslenememiş kişilerle karşılaştıklarında: "sen de kendini geliştirseydin, hayatın kötüye gittiyse bu senin suçun" deyip geçerler.

ben mesela liseden beri babamdan hiç para almadım (üniversite dahil) şuanda evim arabam var. ben birşeyi tırnaklarımla kazımış değilim. sistem beni buraya getirdi. ben 2009'da değil de 2019'da mezun olmuş olsaydım sürünecektim çünkü 2019'dan sonraki sistem çok daha kötü durumda. şimdi ben yalancı birisi olsam gençlere hitaben: "kendinizi geliştirin" derim, ama demiyorum, çünkü yalancı değilim. şuanda vasıfsız işler dışında şirketler CV ile işe alım yapmıyolar, pozisyonların tamamına yakını referans ile dolduruluyo. dolayısıyla 2019'da mezun olmuş işsiz ve "tanıdıksız" bi gencin işi çok zor. tabii ki çalışsın etsin, ben de zamanında aylarca sabahlara kadar yazılım çalıştım kendimi geliştirmek için. ama içinde bulunduğun sistem sana birşey vermezse kendini geliştirdiğinle kalırsın. "gelişmiş amele" olursun. seni alıp çalıştırırlar, asgari ücret verirler. aynı şirkette yan masada referans ile işe alınmış kişi senden 10 kat az iş yapıp senin 5 katın parayı alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 24 Şubat 2025; 12:33:21 >

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    quote:

buna ne dicekler çok merak ediyorum

videodaki ne diyosa bu da ayısını dicek. kültürlen dicek. tiyatro-sinema-kahve-alkol konusunda bilgili ol, ortamlarda muhabbeti açılınca mutlaka muhabbete dahil ol dicek. odun olma dicek.

sanki kızları elde edenler ömürleri boyunca 1 defa bunlara kafa yormuş gibi.

arkadaş gurubumuzda odun bi çocuk vardı. gittiğimiz festivallerde herkesin önünde ağaca işerdi, hatta bi festivalde bu yüzden anons yaptılar ve rezil olduk. bu çocuk gömlek değiştirir gibi kız değiştiriyodu ve en güzel kızlarla takılıyodu çünkü çok yakışıklı, uzun oylu, ve aileden zengindi. çocuk herhangi bi konuda konuşamazdı. festivalde çadır alanında gece 10 kişi yere oturup kızlı erkekli çember yapıp muhabbet ederdik bu hep susardı dinlerdi. ama her festivale farklı kızla gelirdi hatta bi festivalde aynı çadırda 2 kızla yatmıştı ve kızların ikisi de Türkiye ortalamasının çoook üzerinde güzeldiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 24 Şubat 2025; 12:38:7 >

• quote:

ben mesela liseden beri babamdan hiç para almadım (üniversite dahil)

kendi mesajıma ekleme: babamdan para almadan üniversite okuyabilmiş olmam da gene o dönemin şartları sayesindeydi. şuanda insanlar babalarından para alarak bile okuyamıyolar yani durum o kadar vahim. durum buyken başka birine: "ben şöyle yaptım hadi sen de aynısnı yap, yapamıyosan suçlusun" demek kolay. gerçek dünya böyle işlemiyo.

Olur. Bak zenginlere, "para mutluluk getirmez" diyorlar. Çünkü ne zaman harcayabileceğinden fazla paran oluyor, o zaman anlıyorsun ki dünya paradan ibaret değil. Alışveriş yapmak, pahalı saat kullanmak gerçek mutluluğu getirmiyor. Bunu pahalı saati satın aldıktan sonra görüyorsun.

Tip de aynı şekilde. Evet ilk admında tip çok yardımcı oluyor, fakat ilk 10 dakikadan sonra bir etkisi yok. Ben sosyal biriyim, çevremde çok kız arkadaşım var. Oturur muhabbet ederiz. Hepsinin söylediği aynı, "yakışıklı çocuk ama boş..." İki kelime muhabbet edemeyen, okuduğu kitap hakkında, birlikte izlediğiniz film hakkında konuşamayan, dünya görüşü olmayan, at gözlüklü... Kimse böyle biriyle birlikte olmak istemiyor. O çocuğa dışarıdan bakarsan eğer, haftada 2-3 kızla buluşuyor, insanlar sokakta numarasını istiyor, ama hep yalnız. Belki tek gecelik bir şeyler yaşıyorsun, kız gelip seni kullanıp sabah gidiyor, o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 24 Şubat 2025; 13:12:51 >

Kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez dolayısıyla seni beğenmeyen biri için karakterinin, kültürünün kendini geliştirmenin hiç bi anlamı yok

Güzel/Yakışıklı insanların çirkinlere ilişki tavsiyesi vermesi hk. 

Şimdi bu sağdaki kişi istediği kadar kültürlensin spor yapsın kitap okusun soldaki kadar hiç bi kadında etki bırakamaz

• olm confident falan diyorsunuz da verdiğiniz örnekte ki elemanlarda maymun gibi giyinmiş düzen vermiş kendine. bakım yapacaksın ki güzel olasın, koymuşsun maymun gibi adamın karşısına bakımlı birini, karşılaştırma yapıyorsun.

Bu Elon Musk:

Bu da eski sevgililerinden biri:

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

böyle böyle örnekler çoğaltılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 24 Şubat 2025; 14:11:6 >

Güzel/Yakışıklı insanların çirkinlere ilişki tavsiyesi vermesi hk. hocam elon musk dünyanın en zenginlerinden birisi ondan olabilir mi

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Konu tipti, cevap bulamayınca para oldu. Ama daha iki mesaj öncesinde "Kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez dolayısıyla seni beğenmeyen biri için karakterinin, kültürünün kendini geliştirmenin hiç bi anlamı yok" demiştin.

Neyse. Herkesin sevgilisi olmalı diye bir şey yok. Herkes neslini de devam ettirmek zorunda değil. Hayvanlar aleminde olduğu gibi, yaşadığı ortama adapte olamayan birinin nesli tükenmeye mahkumdur.

"Incel'ler" de bunların biri. Tipsizim diye kız bulamıyorum, param yok diye kız bulamıyorum diye ağlamak dışında hiçbir şey yapmayan bir grup insan... Belki de bulamamarı gerekiyordur. Belki de doğanın çürükleri ayıklama, nüfusu düzenleme taktiğidir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 24 Şubat 2025; 14:19:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.