Şimdi Ara

Güzellik Algısı Neden Değişken?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden birşeyin güzellik derecesi insandan insana değişiyor? Çevresel faktörler mi belirliyor acaba güzellik algımızı?

• her malın bir alıcısı olması lazım dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ürünün bir alıcısı olması lazım dostum.
  • Değişken olmasaydı sana hiçbir kız bakmazdı.
  • her uydunun bir alıcısı olması lazım dostum.

• aslında çok göreceli değil.. yani birbirine denk insanlar arasında fark oluşur. bi kıvançla beni bi kadınlara sorsalar eminim 1000 kişiden beni seçen bi kaç tane çıkar o da yakışıklı olduğum için değil. bu biraz daha şey.. yani aldatmaz tarzında olaya yaklaşan bi de feminist kadınlar varsa sırf yakışıklı birini reddetmenin verdiği zevkten dolayı beni seçebilir.

beckham mı kıvanç mı dersen tabi farklı seçimler olur .. arada uçurum varsa orda görece falan kalmaz ..
  • la ne değişkeni kimsenin işi olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütün dünyada herkez kel olsa yani saç uzatmak diye birşey olmasa yasak olsa vs.Saçlı bir kız görsen o kız sana o kadar iğrenç gelir ki kafasının tepesinde up uzun tüyleri var ve onları kesmemiş dersin iğrenirsin.Yani güzellik ,çirkinlik tamamen yetiştirilme biçimimiz ve alışkanlıklarımızla alakalı.
  • yani bütün kızlar kara kıllı ve bıyıklı olsaydı sen tam anlamıyla bir "hatun" görsen ıyy kezbana bak sarı saç hastalığı var derdin

• güzellik bahane ... şahane

boşluğu siz doldurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

aslında çok göreceli değil.. yani birbirine denk insanlar arasında fark oluşur. bi kıvançla beni bi kadınlara sorsalar eminim 1000 kişiden beni seçen bi kaç tane çıkar o da yakışıklı olduğum için değil. bu biraz daha şey.. yani aldatmaz tarzında olaya yaklaşan bi de feminist kadınlar varsa sırf yakışıklı birini reddetmenin verdiği zevkten dolayı beni seçebilir.

beckham mı kıvanç mı dersen tabi farklı seçimler olur .. arada uçurum varsa orda görece falan kalmaz ..

Hocam egoistlik olmuyor mu o? Yakışıklı birini redderek zevk alıyorsa egosunu tatmin ediyordur yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.