Şimdi Ara

GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
26
Favori
44.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sezon tam olarak hangi gün ve saatte bitecek ?
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Facebook grubunda yanlis hatirlamiyosam birisi 28inde aksam 10da bitcegini yazmisdi 27side olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Altın kartlar artık hedef alınabilir olacakmış.

Oyunun cehresini baştan aşağı değiştirecek bir şey. Bunu yapacaklarsa bütün goldların güçlerini baştan ayarlamaları lazım ve eğer bu hedef alınabilirliğe liderler de dahilse her deckte bi decoy görürüz gibi geliyor.
    Düşünsene dorf oynuyorsun 5li sırayı dizdin. Horn bastın, sonra lideri atıp bi horn daha, sonra decoyla lideri geri alıp bi horn daha 2 silver+1 lider 3 kartla 60 value bereket versin.

Tibor, kayran, unseen elder gibi gold boost kartlar büyük ihtimalle meta dışına düşecektir. Bol bol Avallachlı mill NG ve mulligan ST görürüz diye tahmin ediyorum.
    Spy goldların önemı çok artar. Dj extra, ithlinne vs atarken çok dikkatli olmak gerekecek çünkü karşının decoylama imkanı olacak.

Rank konusunda bence sevmeseniz bile dorftur, dagondur oynayarak bi şekilde 4200e kasmaya çalışın hocam. Çünkü bir dahaki sezon proladder a girmek cok zor olacak. Açıklanmadı ama belki proladder a özel ödüller veya borderlar vs olabilir. Bu kadar yaklaşmışken kaçırmamak lazım.

Tahminimce decoy gibi kartlarin aciklamalarina bronze and silver seklinde bise getirirler, yoksa gercekten asiri derecede abuse edilir goldlarin hedef alinabilmesi

• Beyler Hearthstone'u kapalı betadan beri oynayan biri olarak tüm kartlara sahibim ancak artık eskisi kadar zevk vermiyor. RNG faktörünün aşırı çok olması ve yeni gelen expansionların da bu yönde ilerlemesi yüzünden oyunu bırakma aşamasına gelmiş olup yerine bi alternatif oyun olarak gwenti düşünüyorum. Sizce oyuna hala başlanılır mı, oyunda iyi kötü bi deste kaç ayda yapılır ?
  • Bu kart ne yapıyor?

Priscilla
    Every turn, at the end of your turn, Boost a random Ally (but never self) by 3. Ability discontinues after the Unit Boosts Allies 4 times without leaving the Board.
  • ironmaster17 İ kullanıcısına yanıt
    her tur senin siranin sonunda random bi unite 3 veriyor, en fazla 4 unit guclendirebiliyor. sahadan ayrilip geri geldiyse (dbomb+decoy vs sanirim baska sekilde nasil olur bilmiyorum) ability basa sariyor.
  • Nyderrath kullanıcısına yanıt
    Sirf gunluk winleri tamamlayarak en fazla 1 ayda (hatta o kadar bile surmez) guzel bi deste cikarirsin. her gun cok rahat 2-3 keg aciliyor. 1 ayda 70-80 civari sadece gunluk winlerden ustune level+rank odullerini de eklersen 100'e yakin keg acmis olursun.
  • 4200 olsamda kurtulsam. 20 olmak umrumda değil

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Hey gidi eski priscilla yı hatırladım da, olmazsa olmazlardandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 27 Ağustos 2017; 13:24:3 >
  • Yeni güncelleme ne zaman gelir? Kegleri biriktircemde ona göre belki yeni kartlar çıkar

150 mmr kaldı benimde bir türlü olamıyorum 4200 çok zor 30 kazan 20 kaybet bir ileri iki geri çıkamadım bir türlü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigok

150 mmr kaldı benimde bir türlü olamıyorum 4200 çok zor 30 kazan 20 kaybet bir ileri iki geri çıkamadım bir türlü :)

Kardeş şimdi 4180 den 4027 ye düştüm. Siliyorum oyunu

Valla deli oldum bende iki gündür pes edecem bakıyorum kalmış 200 mmr 4-5 maç alsam üst üste yetecek ama olmuyor bı türlü

• Pro ladder'a girip napacaksınız yav boşa stres
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Pes ettim zaten olmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Pro ladder'a girip napacaksınız yav boşa stres

Aynen bende bıraktım. Günah defterim doldu zaten ranked maç yaparken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 27 Ağustos 2017; 19:32:9 >
  • Saldım bende. 3980 dahada gidemiyorum. 1ileri 3 geri Küfür kıyamet.

• Ranked oynamaya çalıştıkça daha fazla küfredip kendimi oyundan soğuttuğumu hissettim sonra bıraktım casual oynuyorum stressiz sıkıntısız.Zaten sonraki sezonlarda dahada artacak pro ladder puanı çok kasmak gerek.

Ben aslında herkesin müsait olduğu bir zaman aramızda bişeler düzenleyip forum üzerinden turnuva yapmak var hep aklımda.
  • Biz konsoldan oynayanlar dış kapının dış mandalıyız arkadaşla maç yokya

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

Orijinalden alıntı: gigok

Kardeş şimdi 4180 den 4027 ye düştüm. Siliyorum oyunu

4198'den 4050'ye dustum, dun en son 4120'de biraktim bi daha girmedim

Eski Priscilla'yi hatirlamiyorum bana closed beta kodu geldiginde 1 ay kadar internetim yoktu ondan 2 ay kadar sonra da open betaya gecildi

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.