Şimdi Ara

GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU] (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.595
Cevap
26
Favori
44.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

Çoğu refund ben de hala eski mill değerini veriyor başına gelen var mı?

Hepsinin özelliği düşmediği için vermiyor
  • Yeni gelen kartlar hakkında:
    Öncelikle gelen kartlar oldukça ilginç ve güzel özelliklere sahipler. Çoğunun bronz olması çok iyi oldu.
    Birtakım önemli kartların ve değişikliklerin genel olarak üzerinden geçeyim dedim. En fazla değişen factionlar Monsters ve Scoiatael olduğu için en çok onlardan bahsedeceğim. Oyuna yeni başlayan arkadaşlar beni affetsinler, biraz alışık insanlara hitap ederek yazdım.
    Not: Yeni patch'le ilgili her şeyi bilmediğimiz için yeni kartları temel alarak yazdım. O yüzden Nilfgaard ve Northern Realms'den çok bahsedemiyorum.
    Neutral:
    - Eskel fundamental olarak çok güçlü bir kart. Metanın başında bütün desteler deneycektir.
    - Monsters desteleri yine çok popüler olursa, ki öyle gözüküyor, Lambert da çok iş yapacakç
    - Dorreagaray: Çok opsiyonlu olması açısından güzel bir kart. Her desteye girebilir ama gümüş slotları çok dar olan destelerde yerini kaybedecektir. Özellikle drowner ve ekimmara spawnlaması çok yararlı olabilir.
    - Artefact Compression: Bu kartın insanların zannettiği kadar güçlü olacağını hiç zannetmiyorum. Ama bu kartı üstüne 5 str body ekleyerek oynayan Coral güçlü olacaktır.
    Monsters:
    Monsters'ın en büyük avantajı neredeyse bütün kartların deathwish'i, yani tek bir archetype'ı viable yapmak için gelmiş olması. Buna kıyasla diğer factionların kartları biraz dağınık gelmişler.
    - Cyclops iyi kart ama tamamen etrafındaki kartların işe yararlılığına göre şekillenecek. Ayrıca Griffin, geçen patch'teki Shadow gibi kartları öldürmeden deathwish triggerladığı için daha iyi bile olabilir.
    - Deathwish destelerinde Griffin ve Cyclops dengesi tutturmak veya birinden birini seçmek gerekebilir.
    - Rotfiend kağıt üzerinde çok güçlü gözüküyor, ama yaşayacağı birtakım problemler var. Bir problem deathwish archetype'ının yeterince iş yapacak seviyeye gelmemiş olması olabilir. Bunu oynamadan bilemeyiz tabii. Bir diğer problem bu kartı oynayıp öne geçmezseniz rakibe pas imkanı veriyor olmanız, çünkü kartın özelliğini tetiklemek için önce kendisini, sonra üstüne Cyclops, Griffin, Ekimmara etc. oynamanız gerekiyor. Kartı, counter'ı bitmekte olan bir Vran Warrior'lın yanına oynama yolu da var ama consume destelerinin bronz slotları fena derecede sıkışık oluyor.
    - Wild Hunt kartlarını neredeyse tamamen değiştirdiler, o yüzden yorum yapmadan oynamak gerekecek. Full wild hunt desteleri yerine yine hibrid destelerin efektifliği daha fazla olacak gibi geliyor.
    - İlk bakışta Weather ve swarm efektlerini nerflemiş gibi gözükseler de o kartlar hala çok iyi ve birlikte çalışan yeni araçlar edinmiş durumdalar. Monsters desteleri yakın zamanda tahttan inecekmiş gibi değiller.
    Scoia'tael:
    Scoiatael'in movement archetype'ı hala rezalet ve mulligan'ın çok önemli fundamental problemleri çözülmüş değil gibi. Yeni gelen kartlar mevcut archetype'lara bir şey katmamaları açısından faction archetypelarını iyice inceltiyor. Tabii başka kartlarda değişiklikler oldu mu görmemiz lazım ama yeni kartlar arasından Sage ve Dwarven Agitator dışında çok süper bir şey yok. Biraz mulligan/elf hibridinin nasıl oluşacağına bakmak gerekecek. Eğer ST kartları genel olarak güçlendilerse Saskia ve Francesca çok iyi demirbaş kartlara dönüşebilirler.
    - Sage, maç içinde kullandığımız bir büyü ve simya kartını diriltip kullandığı ve bize seçenek sunduğu için çok esnek ve güzel bir kart olacağa benziyor. Tek problem, Elven Mercenary'lerle büyüleri destelere sokabilmek için zaten aşırı sıkışan bronz slotlarında nasıl yer açılacağı. Sage'in varlığı Spelltael'i ve genel olarak spell sinerjili desteleri ön plana çıkarabilir.çok çok önemli.
    Bu patch'le birlikte 25 kart limitinin üstüne çıkan desteler göreceğimizi düşünmemin sebeplerinden biri bu kart. Diğer sebep de sayıları hızla artan "tutor" mekanikli kartlar.
    - Dwarven Agitator. Çok güçlü ve esnek bir kart. Bu kartı cüce archetype'lı destede oynamaya gerek bile yok. Destede 1 tane farklı cüce kartı olup 3 tane agitator olsa +3 puanla o kart 3 kere daha oynanıyor. Çok iyi kart.
    - Scoiatael'in bu yeni kartlarla yaşayacağı en büyük problem, öncekileri düzeltmeden yeni bir archetype'ı ittiriyor olmaları. Bu archetype da Farseer ve Mahakam Marauder kartlarıyla ön plana çıkarılmaya çalışılan boost mekaniği. Marauder sahadayken bufflandığında da iş yapacağı için tamamen buna bağlı bir kart değil ama Farseer handbuffing ve deckbuffing dışında çalışmıyor. Bunun ne kadar çalışabileceğini movement ve mulligan kartlarına yapılmış değişikliklerden görmemiz gerekecek, ama çok competitive olmayacaklar gibi gözüküyor.
    Geri kalan 3 faction (Skellige'nin discard desteleri dışında) genel verimlilik ve kart güçleri üzerine desteler kuracaklar gibi gözüküyor.
    Norhtern Realms
    Northern Realms'den trio olayını kaldırıp mulligan opsiyonları vermeleri ve armor ile machine mekanikleri üzerine eğilmeleri çok güzel olmuş.
    - Ves ve Ban Ard Tutor'ın ek mulligan vermesi NR destelerine çok yarayabilir.
    - Yeni çıkan kartlar arasından özellikle Witch Hunter'lar ön plana çıkıyor. Bu kart, aslen mardroeme'yle aynı değer sahip, fakat sahada bir mage unit varsa ikisini veya üçünü birden desteden çıkarıp potansiyel olarak 6 veya 9 puanlık bir reset oynama şansı verirken aynı zamanda desteyi inceltiyor.
    - Değişmiş machine ve armor kartlarını tam olarak göremediğimiz için onlar üstüne yorum yapamıyorum. Yalnız Battering Ram potansiyel olarak güzel value verecek gibi gözüküyor.
    Skellige
    Skellige'ye yeni gelen 3 tane kart axemen'le güzel çalışması için eklenmiş gibi duruyor ama axemen'i nerfledikleri için bu kartların etkileri mecburen azalacak. Diğer iki kartsa oldukça güçlü olacak gibi.
    - Özellikle çok iyi gibi gözüken iki tane kart var Skellige'de. Bunlar Warmonger ve Greatsword.
    - Clan Drummond Warmonger Discard Skellige için yeni bir araç niteliğinde giriş yapıyor: Desteden istediğiniz bir bronz kardı discard ediyor. Potansiyel olarak discard destelerinde Ermion'un modasını geçirip o destelere yeni bir altın kart esnekliği sunma imkanları olabilir.
    - Clan an Craite Greatsword: Light Longship veya self-wounding destelerini tekrar yüksek seviyeye getirmesi mümkün olan bir kart bu. Mezara girdikten sonra gücünü kaybetmiyor olması çok çok önemli.
    - Skellige'de yeni çıkan en ilginç kartlar Herbalist ve Whale Harpooner. Herbalist'in ilgimi çekmesinin nedeni discard yapma kabiliyeti olmayan skellige destelerine desteyi inceltme yolu veriyor olması ve tutor kartların oyun için çok sağlıklı olduğunu düşünüyor olmam. Ayrıca "organic" tag'ini de merak ettim. Whale Harpooner'ın da rakibi hareket ettirmesi Herbalist'in tutorladığı bir lacerate ile veya axemen desteleriyle iş yapması açısından oynaması zevkli olacak gibi.
    Nilfgaard:
    - Spy archetype'ını ön plana çıkarmaları güzel oldu bana kalırsa. Özellikle Infiltrator tek başına maçlara yeni br dinamik kazandıracak gibi gözüküyor. Spying mekaniğiyle çalışan kartların aksine ekledikleri diğer kartlar Nilfgaard'ın mevcut archetype'larını desteklemedikleri ve tek başlarına da güçlü gözükmedikleri için şu an o kadar değerli olacaklarmış gibi gözükmüyor. Ayrıca değişikliklerle bile spy archetypr'ı diğer competitive destelerden geride kalacağa benziyor.

Bilgi alıntıdır.

• 13.5k Scrapt oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer mekanigi degisen kartlara refund verilmemesi cok kotu olmus. Mesela bence fiend tamamen cop olmus ama base strsi artmis diye nerflenmemis mi oldu simdi bu kart? Boyle kartlara da tam refund verilmesi lazim.

Sezon odulleriyle beraber 34 keg actim bi gold, dort silver cikti. Milleri yaptim 8k scrap oldu, 4k daha getirecek spare var ama onlari henuz bozdurmayi dusunmuyorum. 3sk 2 ng lideri millemistim, once ilk is ng liderlerini craftlayacagim.

Oyun bastan asagi degismis, resmen bastan ogrenmek zorunda kalacagiz. Acikcasi biraz gozumde buyudu. Bi kac hafta oyuna ara verebilirim. Bu kadar koklu degisikliklere gerek yoktu sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 30 Ağustos 2017; 0:50:21 >
  • Değişikliklerin bu kadar büyük olması cidden yoruyor beni.Tek hoşuma giden ST Mulligan baya güzel ve zevkli hale geldi bana göre, ben keyif aldım açıkçası.
  • Bence iyiden iyiye tek düzeliği ortadan kaldırıyorlar her patch te

• St Mulligan hariç decki olan varmı herkes Mulligan oynuyor galiba.
  • gigok kullanıcısına yanıt
    Deathwish eredin decki yaptım bir tane onu kullanıyorum

sezonun ilk haftasında netdeck oynayanlara da selamlar olsun.

• Isla Tortuga kullanıcısına yanıt
    Bende yeni gelen gemili Eredin decki yapmıştım fakat tam istediğim gibi olmadı.Mulligan tokatladı :) Şuan spy nilfgard deniyorum eğlenceli deck ama çok iş yapmıyor gibi
  • ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    Fiend adi degisti Morvudd oldu, yaptigi is tamamen ayni, premiumu da gereginden fazla guzel Fiend yeni bronz kart olarak eklendi.
  • Wtf

• Bu update ile skelige'yi bitirdiler. 2 gündür deste uydurmaya çalışıyorum ama nafile. Nilfgard destesinden birkaç eksiğim var. scrap kasıyorum az kaldı klavyeyi kırmaya
  • Gwent Tracker çalışmıyor, yerine kullanılabilir program var mı?
  • ironmaster17 İ kullanıcısına yanıt
    Gwentup çalışıyor, tracker da tekrar indirince çalışıyor demişti biri ama kendim denemedim henüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironmaster17

Gwent Tracker çalışmıyor, yerine kullanılabilir program var mı?

Gwent up hiç güzel değil. Gwent tracker i tekrar indirin çalışıyor

• Arkadaslar bende ranked matcha tikladigimda calismiyor

• Following the reveal of GWENT Masters at this year’s gamescom, we announced that the first Pro Ladder season will begin September 1st. At the time, that was the plan. However, after careful consideration, we feel we need some extra time before we’re ready to get this show on the road.

Follow the link for more details.

GWENT: The Witcher Card Game
    The first Pro Ladder season start date — important message from the development team
    https://www.playgwent.com/en/news/7681/the-first-pro-ladder-season-start-date-important-message-from-the-development-team

• Gazel gibi gazel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainJack -- 2 Eylül 2017; 23:30:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainJack

Gazel gibi gazel

Hocam bunu anasayfaya koyuyorum, gönüllü çevirinin mi resmi çeviri bu kadar içten değil çünkü birde nerde buldunuz bunu o kadar gezdim bulamadım ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 3 Eylül 2017; 0:42:55 >

• -Bane kullanıcısına yanıt
    Hocam BW'deki kontratlardan biri. Kontratın adı "ölüm sizi ayırıncaya dek".

Mezarlıkta kavga eden iki ruh var. Geceleri milleti uyutmuyomuş falan hatırlarsın kesin.
    Gönüllü çeviri ekibinin işi
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.