Şimdi Ara

GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
26
Favori
44.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon bitimine yaklastikca oyun zorlasti resmen. GM olacagiz derken 4200e dustum korkudan iki gundur oynamiyorum oyunu

4200 kasan dostlarim Allah yardimciniz olsun gercekten herkes tryhard oynuyor. Öyle hareketler, hamleler goruyorum ki bu adamin burda ne isi var top 50de oynamali dedirtiyor.

Sezon bu gece mi bitiyor? Ilk bir haftasinda ranked atmayi dusunmuyorum o yuzden biraz baska oyunlar oynayacagim ama mill leri kacirmamak lazim ne zamandir spare biriktiriyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 28 Ağustos 2017; 1:25:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    Şuan kapandı Leadboard saat 1 de bitti sezon sanırım. 4214 olarak bitirdim. Bir arakdaşa vermiştim sağolsun benim yerime 3900 den 4200 e kadar kastı :D
  • Ödüller geldi.
  • Yeni patch ne zaman gelir arkadaşlar?
  • CPDR Bu akşam 9 10 gibi twitch den canlı yayın yapacak yenilikler ile ilgili

• 15 keg 2 altın geçende 1 kegden 2 altın çıkmıştı

• The Elder Scrolls kullanıcısına yanıt
    Akşama yayın var 2-3 güne gelir bence patch yayından sonra çok bekletmiyorlar.
  • gigok kullanıcısına yanıt
    Hocam bişe sorcam updateden sonra nerflenen kartlar tam değerinde scrap verecek değilmi

• Repaer kullanıcısına yanıt
    Evet verecek. Bu akşam açıklanır sanırım hangi kartların nerfleneceği.
  • Değişmeyen birşey kalmamış sanırım

https://www.reddit.com/r/gwent/comments/6wlk35/dev_stream_summary_all_changes_live_and/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikaktimi çeken önemli değişiklileri yazayım

*Torrential Rain - Apply Rain to a row on your opponent's side. Rain: Every turn, at the start of your turn, Damage up to 2 random Units on the row by 1.
    *Xarthisius - Deploy: Look at your opponent's Deck. You may move 1 card to the bottom.
    *Bekker's Twisted Mirror - Damage the Highest Unit by an amount equal to its Power, but no more than 10 (ignoring Armor) and Boost the Lowest other Unit by the same amount. Added Spell Tag.
    *Giant Toad - Name change; Toad Prince. Deploy Draw a card from your Deck, then Consume a Card in your Hand. If it's a Special Card, Boost self by 5.
    *Foglet - Power changed from 2 to 4. Whenever you Apply Fog to an opposing row, play a Foglet from your Deck on that row on your side. If there are no Foglets in your Deck, Resurrect a Foglet on that row on your side. When all Fog has been cleared from the Board, Destroy all Foglets.(Burda şöyle bir durum var. fog oynamanız *1* kez foglet çıkartıyor.
    *Coral - Turn a Bronze or Silver Unit to a Jade Figurine. Jade Figurine: 2 Strength, Token, Agile, Silver. (Rip coral 2017-2017 )
    *Kambi - Loyal, Deathwish: Spawn a Hemdall on the other side of the Board. No longer timer based ability.
    *Saskia - Power changed from 7 to 10. Ability rework; Deploy: Mulligan 2 cards, choose any Bronze cards in your Deck as replacements. Shuffle the Deck. Added Officer Tag.
    *Assassin - NIL, Bronze, 1 Strength, Agile, Disloyal, Agent.
    Deploy: Damage the Unit to the left by its base Power (but by no more than 10).

yama geldiğinde çeviri yapmak için söz veremem. çünkü gerçekteb çok fazla değişiklik var

• Sil baştan oldu gene sanırım
    Ayrıca geber coral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 29 Ağustos 2017; 4:6:56 >
  • Coral'a ne yapmışlar öyle.
  • Isla Tortuga kullanıcısına yanıt
    Sagol ceviri için eger zamanın olurda cevirebilirsen başlığa sabitleriz

• 1GB lik bir güncelleme ile patch çıktı arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 29 Ağustos 2017; 14:48:58 >
  • Bu sefer fazla refund olmamış :(
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Yok yapabileceğimi sanmıyorum

ama çeviremeyen/anlayamayan olursa gogdan (dirkomaar) ve ya forum içinden sorarlarsa yardımcı olurum

• Update gelmiş adamlar ışık hızında çalşıyor.
  • Çoğu refund ben de hala eski mill değerini veriyor başına gelen var mı?
  • Gitti güzelim Kambi
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.