Şimdi Ara

GWENT: The Witcher Card Game [ANA KONU] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
26
Favori
44.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk çıktığından beri steam e gelmesini bekliyorum bir türlü getiremediler ilk başlarda 1.0 ile gelecek diyorlardı ama şimdi oda yok gibi en son wipe ile getireceklerdi aslında şimdi o fırsatta kaçtı
  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt
    Kartları premium yapmaya yarıyor yani kartların hareketli animasyonları açılıyor. Bazı kartların animasyonları çok güzel beğendiklerini hareketli yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şu canavar kartlarını alanlar beni çıldırtıyor. Kendinize gelin kendinize! Abi ne gıcık bir rakip ya !
  • TolkiensPipe kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim işime yaradı. peki önereceğiniz 2 monster silver card var mı? gold olarakta ciri nova geldi ama ne işe yarar bilmiyorum.
  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.Silver karti hangi monster liderini oynuyorsan ona gore secmen gerekir. Dagon mi Arachas mi Eredin mi hangi tip monster oynuyorsan ona gore secmen gerekiyor silverlari da. Ciri Novanin olayi su destende oynadigin bronz kartlar cift olmali oyle olursa kendini 22 sayiya yukseltiyor ornek deste
    destede kullanilan bronzlardan 2'ser adet var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolkiensPipe -- 8 Nisan 2018; 22:18:23 >

• İtina ile Gwent eğitimi verilir.

• GWENT: The Witcher Card Game
    GWENT Homecoming — see what's next for GWENT
    https://playgwent.com/en/news/18951/gwent-homecoming-see-whats-next-for-gwent

Çevirebilecek varsa yeni haber var.

• oyunu baştan yapmaya karar vermişler 6 ay update olmıcakmış ilginç bir karar ama sonunda güzel bir şey çıkacağına eminim
  • Bu kart ne yapıyor?

Ihuarraquax
    Deal 5 damage to self. When this unit's current power equals its base power, deal 7 damage to 3 random enemies on turn end.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironmaster17

Bu kart ne yapıyor?

Ihuarraquax
    Deal 5 damage to self. When this unit's current power equals its base power, deal 7 damage to 3 random enemies on turn end.
    Kartı oynadığında 2 puana düşürüyor kendini. Eğer base puanına yükseltirsen, 3 rastgele karta 7 puan vuruyor.

• Oyunda arkadaş ekleyip arkadaşlarımızla kapışma olayı var mı?
  • ekelikaga kullanıcısına yanıt
    Bize biraz yardımcı olabilirsin mesela :D
  • oyunun baştan yapılması hakkında ne düşünüyorsunuz hearthstone gibi olabilir teması kökten değişebilir
  • Peki kökten değişmesi bizim oynadığımız hesapların hüsran olması anlamına gelmiyor değil mi ?
  • hapaniclifatih kullanıcısına yanıt
    Heralde hesaplar kalıcaktır.

• Bence bunu fark etmiş olmaları da güzel bişe.Tanıdığım çoğu witcher seven kişi gwent'in mekaniklerinin oyun içindekinden uzaklaşması yüzünden gwent'den soğuduğunu söylüyordu. Gerçekten de çok amacının dışına çıkardılar diğer kart oyunlarındaki oyuncu sayısını yakalamak için bence çok yerinde bir adım oldu bu.

• Bence gün geçtikçe daha güzelleşiyor. Arenaya special mod geldi çok komik ya, rastgele düşük kartları seçiyorsun. Rakibin de düşük kartları random seçiyor. Sen onun kartlarını oynuyorsun oda senin kartlarını oynuyor, kimin ne yaptığı belli değil tam bir kaos :D
  • 41 levelim ranked sezonunu 18 rank ile bitirdim. 9 keg verdi o kadar karttan sadece 2 tane gümüş 2 tanede premıum kart verdi gerisi zaten bendede olan çerçöp.. içinde 1 tane gold yok. oyunun bana garezimi var bilmiyorum kendim açmazsam gold vermiyor.. youtubede baktığımda adam 53 level goldlar full açık yan tarafta binlerce ore scrapp falan var ne iş anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolkiensPipe

Rica ederim.Silver karti hangi monster liderini oynuyorsan ona gore secmen gerekir. Dagon mi Arachas mi Eredin mi hangi tip monster oynuyorsan ona gore secmen gerekiyor silverlari da. Ciri Novanin olayi su destende oynadigin bronz kartlar cift olmali oyle olursa kendini 22 sayiya yukseltiyor ornek deste
    http://www.gwentdb.com/decks/38722-20-guide-ultra-thinning-ciri-nova destede kullanilan bronzlardan 2'ser adet var.
    o destenin aynısını yaptım gümüş kartlarda she troll of vergen ve monster nest hariç diğerlerinin yarardan çok zararı var. yerlerine ruehin, abaya, ozzrel falan koydum daha faydalı oldu. goldada bir draug koydunmu tamam ama yinede 17 ranktan sonra o destede baya etkisizleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan4292 -- 30 Nisan 2018; 19:22:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

Bi reveal bi de spy deck yapayim dedim,yok abi kazanılmıyor resmen.Illa meta köpeği olup sıkıcı alchemy ,lanet olası greatsword falan oynayasın ki kazansın.Hele şu nilfguardian li handbuff decki dünyanın en sıkıcı decki olabilir
    1.5 ay önce bunu yazmıştım NG handbuff ile gm çıktım nisanda

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.