Bugün yeni 5 level oldum gym yi bir gidip göreyim dedim mavi takımı seçtim bu arada. Bakıyorum gym bizim takımın elinde ama ben oraya pokemon koyamıyorum neden öyle arakdaşlar ? Hatta kendi takımımdan oyuncunun pokemonuna saldırabilirum
belki kontenjan vardır, ben bi gymde dövüşü kazandım, gym boşaldı bende elegeçirdim :) nasıl böyle oldu bilmiyorum
Vallahi anlam veremedim kendi takımımın oyuncusuyla savaşacaksam ne anlamı var. Bende gym bizim elimizdeyken tüm maviler koyabiliyor sanıyordum oraya
Aynı renk Gym ise prestijini arttırıp, yer açılınca pokemonunu koyacaksın.
Farklı renk ise saldıra saldıra prestijini düşürüp, sahipsiz yapıp kendi pokemonunu koyacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: d.baysal
Bugün yeni 5 level oldum gym yi bir gidip göreyim dedim mavi takımı seçtim bu arada. Bakıyorum gym bizim takımın elinde ama ben oraya pokemon koyamıyorum neden öyle arakdaşlar ? Hatta kendi takımımdan oyuncunun pokemonuna saldırabilirum
Gym kaç level ise o kadar kişi pokemon koyar. 5 level gym e 5 kişi pokemon koyar. Diyelim 4 kişi var sen 5. olursun ve savaşmadan koyabilirsin. Kendi gym ine ise saldır ve kaybet çünkü gym prestiji artıyor ve level arttıkça senin renginden başkalarıda gelebilir. 9 level GYM düşün ve 1000-2000 cpli pokemon dolu orda her gün altın ve xp gelir, almak zordur.
quote:
Orijinalden alıntı: Legolas
Aynı renk Gym ise prestijini arttırıp, yer açılınca pokemonunu koyacaksın.
Farklı renk ise saldıra saldıra prestijini düşürüp, sahipsiz yapıp kendi pokemonunu koyacaksın.
saldırıp ynilincemi gym prestiji artıyor ?
d.baysal
kullanıcısına yanıt
Evet. Oyuncu yenildiğinde gym prestij artar, yendiğinde ise azalır. Aynı takım veya başka takım fark etmez.
şimdi ben gym i yendim kendi pokemonumu koydum sonra koyduğum pokemon sıfır canla geri döndü yani kaybetti öyle mi ? Kaç maç kazandığını nasıl anlayacağım ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme