Bak sen benim ne dediğimi bile anlamamısın. Demirtaş suçsuz mu demişim? Ne dediğimi, senden ne istediğimi çok net biçimde göstere göstere yazdım ama hala anlamamazlıktan geliyorsun. Artık en basit "akpli değilim" taktiğini deniyorsan konuşmadan kaçsaydın daha iyi olurdu. Tabi şimdi akpli olmadığını yazıp, akpye laf söylemeye başlarsan o zaman durum değişir. Hadi şu saniye akpyi bırak. |
Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? (11. sayfa)
-
-
Akp yi değil Erdoğan ın mavi vatan ile ilgili görüşlerini destekliyorum...
Mesela Erdoğan Selahattin Demirtaş'ı iceride olması gerektiğini söylüyor Kılıçdaroğlu hayır çıksın diyor. Ben de Demirtaş'ın Türk milletine ve Ordusuna katil dediğini duyduktan sonra, tüm vatan sevdalısı her birey gibi Erdoğan'ı bu konuda desteklerim.
Peki sen neden Selahattin Demirtaş'ın suçu yok, yok AİHM falan ne dedi diyorsun. Sana ve orduna hakaret etmiş biri için hani nerede kesinleşmiş cezası diyorsun. Neden???
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adaletin, hukukun ne kadar önemli olduğunu, eğer bunları bırakıp siyasetin yargıyı yönetmesinin sonuçlarının ne olacağını sana anlatmakla uğraşamam, o konular senin için çok fazla ağır.
Sana şunu sorayım o zaman. İktidar değiştiği zaman Erdoğan başta olmak üzere akpnin bütün üst kesimi hapse atılsa, mahkeme kararları çıksın demesine rağmen çıkmazlarsa senin için bir sorun olur mu olmaz mı? Ama demirtaş pkklı, ama akp bilmem ne demeden, içerikler hakkında yorum yapmadan sadece uygulamayı destekleyip desteklemeyeceğini söyler misin?
Bu durum senin için sorun olmayıp destekleyeceksen eyvallah, böyle bir ülke yönetimi destekliyorsun derim. Ama aksi durumda güç şu anda sizde diye böyle bir sistemi destekliyor olursun ve bu durumda başkaları için yargı kararlarına karşı siyasi baskı yapılmasının önünü açmış olacaksın.
Cevabın hakkında tahminim var, yukarıda benzer şeyler dediğimde yazdıkların ortada ama gene bir sorayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 26 Ekim 2022; 23:59:20 >
-
Ortada Selahattin Demirtaş' gibi işlenmiş söylenmiş ispat ve delili oldu mu. Tabi ki destekler atsınlar içeri derim. Söz konusu vatan ise gerisi teferruat.
Ben senin gibi vatana millete ordusuna katil faşist diyen bir adamı savunmaktan haya ederim. Ama sende Maalesef bu endişe yok. Aklıma gelen ya İdeolojik bakıp chp diyorsun yaptıkları şeye göz yumup. Yada chp Atatürk maskesi altında HDP yandaşısın.
merak ettim de 2 not ne yazdın
- akp li
- sen söyle
-
Bak hala ispat delil falan diyorsun ve bana iftira atıyorsun.
Diyorum hak, hukuk, adalet gibi konular henüz sana çok uzak. O yüzden vatan falan hiç deme. Sen akp demeye devam et, gerisi sana fazla.
-
İlki doğru tabi, diğerinde de dini kullandığını not etmişim. Akpli olup da böyle olması şaşılacak bir şey değil ama abartı şekilde dinci takılanlara ufak not alıyorum, yetiyor.
-
İspat ve delili Demirtaş in söylemleri ve hareketleri için dedim. Sana iftira olayını hangi cumlemden nasıl çıkardın, gösterir misin o cümle mi?
Benim hakkımda söylediğin şeyler yalan, benim gerçekten dediklerimle alakası yok. Dolayısıyla bu iftira oluyor.
Sonuç olarak bu konuları senin anlaman zor. Belki yaşayarak öğrenme fırsatın olur. Basit bir dava da olsa mahkemeye işin düşerse belki bazı şeyleri anlarsın.
-
Ben sandığa gitmeyeceğim açıkçası.
-
Ülkenin %30’u halktv , %30’u Ahaber körü körüne
izliyo , Benim gözümde 2 kesimde aynı kefede ve bu 2 kesimden bu ülke kurtulmadığı sürece aynısının laciverti olacak hep , yenilikçiye açık olmadığımız sürece ya hep sağ ezilecek ya sol ezilecek yada ortada olanlar hep her dönem ezilecekler
Şu şartlarda malüm parti kazansa kimse neden nasıl kazandı demez eyw der yaşan mücadelesine herkes devam eder .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nothingtodeclare -- 27 Ekim 2022; 2:58:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin hakkında söylediğim şeyler den örnek ver bakim. Hangisi iftira karar versin herkes.
Sana soru soruyorum sen onları sana söylediğimi mi düşünüyorsun:))) soru onlar soru. Bir türlü cevap vermediğin... :)))
Halk TV ile Fox ile nereye kadar. Fox un sahibi alman asıllı Avusturya li hep Türk milletini düşündü zaten yıllarca:))))) işi gücü bıraktı iç işlerimiz ile uğraştı.. !! :))
Aynen kardeşim ideolojik baktıkları sürece bu vatana zerre faydası olmayacak bunların. Ülke için doğruyu destekle medikten sonra iyi niyet aramak hayal olur insanda.Kimse de inanmaz. Bu hükümet dünyanın en doğru şeyini de yapsa biz karşı çıkarız diyen bir muhalefet var bu ülke de. Derdi vatan olmayanın geleceği de hiç olur.
Artık ideolojik baktıkları için Selahattin Demirtaş'ı bile savunacak kadar gözleri dönmüş durumda. Neyse en azından sen gibi insanlar olması sevindirici. Kolaylıklar...
https://www.rudaw.net/turkish/middleeast/turkey/0809202210
Necdet Takva: Bizim Van’ı Kürdistan Bölgesi ve Irak’a tanıtmamız lazım.
Akp Van Belediye Başkan adayı akp doğuda başka batıda başka hareket eder.
-
Suriyelilerin oy kullanmasına bağlı vatandaşlık verilir son anda
ekmek 15 tl olsa bile vereceksen beter olun 100 tl olsun alamayacak duruma gelin allahınızdan bulun senin gibiler yüzünden benim gençliğim gidiyor hiç birinize hakkımı helal etmiyorum.Bu dünyada inşallah sürünürsünüz ekmek alacak para bulamazsınız erdoğana oy verdiğimiz için böyle oldu dersiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X