Şimdi Ara

Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
2
Favori
13.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gene başa dönüp algılara ve yalanlara döndün. Bunu sen hep yapıyorsun. Devam et, akpye daha fazla zarar verin.Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Adama bak ya cevap vermeyince algı 😄 videosu resmi herşeyi önüne koyuyoruz dediği tek laf algı 😁

Algı ise cevap ver

Türk milletine ve Ordusuna katil diyen Selahattin Demirtaş neden sizin için önemli. Neden chp ile beraber bu adamı savunuyorsunuz.. bunun dışarıda olmasını isteyen neden chp ye oy vermesini istiyor genel başkanınız... Hadi ya bir cevap hadii

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hardday kullanıcısına yanıt

Yukarıda onca haberi yok sayıp sizin için önemli deyip duran kuzenindi galiba? Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? 

Ek olarak söyleyeyim, sen konuyu sulandırmak için tekrar başa döndün ama aynı şeyleri yazmayacağım.

Sıkıntı orada zaten aynı şeyleri papağan gibi tekrar edip soruya cevap vermemen. Tekrar soruyorum
    Türk milletine ve Ordusuna katil diyen Selahattin Demirtaş'ı içeriden çıkarmaya çalışıyor olmanızın gerekçesi nedir.

Yoksa sırrı Süreyya chp için neden bu konuşmayı yaptı:))) kendi sesinden canlı canlı:)))

https://www.youtube.com/watch?v=7rhs5mV2jeE&feature=youtu.be

Nedir bu chp hdp ilişkisi. Neden Selahattin Demirtaş'ı çıkarmaya çalışıyor.

Anlamamakta çok fazla ısrar ediyorsun. Sen hukuk önemli değil, işime gelirse siyaset yargıyı kontrol eder diyorsun biz hukuk ve adalet olsun diyoruz. Özet bu. Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? 

Sen hala video falan koyuyorsun ama bu videoları o hakimlerin bilmediğini düşünüyorsan en yakın savcılığa gidebilirsin. Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? 

Bu videolar YouTube da var. İki Parti'nin gizli anlaşma yapma isteğine savcı niye baksın:)))

Burada olay teröristi ve terörü kollayan, terörist değiller diyen bir parti ile Atatürk partisini bir araya getiren sebepler neler diyorum. Açıkla bize. Sırrı Süreyya Neden chp nin ayağına geldiğini ve aman Bizim adımız geçmesin diye uyardığını anlatıyor. Chp ne yapmak istiyor.

Şimdi de iyi partinin gizli anlaşmasını falan diyorsun. Bu kadar mı çaresizsin?Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? 

Daha okumak ve anlamakta güçlük çekiyorsun.. çaresizlik sende. Nasıl mı?

Çünkü orada iki partinin yazıyor İyi parti ne alaka şuan konu ile:)))) Adam iyice karıştırdı beyler yandı beyinler.

Yanlış yazdım diye öyle olmuyor. 2 partinin gizli anlaşması sana gizli değil galiba. Onu diyorum. Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? 

Bu arada ciddi cevapları yukarıda verdim, sana fazla geldi gene. Dalga geçiyorum artık bunu açıkça söylemeden anlamazsın sen.Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? 

Sırrı Süreyya yı dinle bir umut anlarsın belki. Anlıyorsunda sıkıştığın için son çırpınışların. :)))) İki parti diyorum soru soruyorum, soruyu her zaman ki gibi es geçip,iyi parti mi oldu şimdi diye kendi okuyamama komikligine gülüyor.

Söyle bakalım neden sırrı Süreyya..chp ayağımıza kadar gelip ortak olalım ama kimse duymasın olayını isim yer vererek anlatıyor. Cho hdp neden beraber ortak hareket etmek için görüşmeler yapıyor...

Konu Demirtaşın cezaevinde kalmasıyken neden ısrarla konuyu başka yerlere çekiyorsun? Ben de akp ve fetö ilişkilerini mi yazayım sana?

Konu ile bağlantılı olduğu için olabilir mi. Hdp Chp görüşmeleri ve CHP nin Selahattin Demirtaş'ı içeriden çıkarmaya çalışması. Sen hala neyin ne ile bağlantısı var onu idrak edemiyorsun.

Konu o değil ki. Sen Kılıçdaroğlunu yandaş tvnin verdiği kadarıyla dinledin değil mi? Neyse sen böyle siyasilerin yargıyı yönetmesine ses çıkarmamaya devam et, iş size dönerse belki aklın başına gelir.Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? 

Sende trol Fox ve Halk tv nin haberleri ile gelip burada yazmayı deneme,cevap veremiyorsun çünkü...

Chp nin yaptığının elle tutulur yanı yok. Bir Muharrem İnce gibi dik durun. Yanlışa yanlış diyin. Adam içinden geldi Parti'nin senden benden İyi biliyor CHP yi. Aç dinle hdp ile ittifakı nasıl anlatıyor.

Bugün Selahattin Demirtaş'ın çıkarılması için mücadele eden Atatürk partisi yarın nelere imza atma ihtimali var hiç düşündün mü? İnsanlar bunu eleştirince neden hemen ak partili damgası vuruyorsunuz. Chp nin içinde de bunu eleştirenler oldu hemen kapı dışarı edildi. Neden?

İnceye mi oy atıcan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet mantıklı:))

https://www.youtube.com/watch?v=h50MRx7Wfds&feature=youtu.be

Mahkeme kararlarını yandaş medya göstermiyor galiba, bunu demeyi trol zannediyorsun.Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? 

Şimdi de "akpli değilim" ayağına mı yatacaksın?Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? 

Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı?

Bu mu akpli olmayan halin?Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? 

Burada konu iftira yalan idi, sen AKP den örnek verdin. Bende ispatla hadi dedim. :))))

Tut ki Erdoğan i destekliyorum. Ne var ki bunda. Selahattin Demirtaş'ı içeri atan hükümet dışarı çıkarmak isteyen muhalefet.

Sen olsan kime oy verirsin :)))

Erdoğanı destekliyorsan o zaman savunduğun şeyler başka muhalefeti destekliyorsan başka oluyor.

Akplilerin yalan söyleyip, iftira attığını söylediğimde aksini savunup bir örnek ver diyorsan o zaman sana yapacak bir şey kalmamış oluyor :)

Ortaya attığın iddiayı destekle demeyi AKP li olarak algılıyor isen senin problemin. Pencereni geniş tut.

Sen mesela Selahattin Demirtaş'ın suçsuz olduğunu idiaa ediyorsun sayfalarca yazdın. HDP limisin diye sordum öğrenmek için ona göre yazayım dedim,gene cevap vermedin o soruya da

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.