Şimdi Ara

Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
2
Favori
13.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Zor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Hayırdır? Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? 

• hardday kullanıcısına yanıt

Geçecen bu işleri ampulcü!

AK Partili Kurt: Bizim için Azerbaycan ne ise Kürdistan da odur.

Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı?Rûdaw Türkçeyoutube
    #akparti #abdurahmankurt #kürtler #erdoğan
    https://www.youtube.com/watch?v=owH66Ng9oBY

Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı?Rûdaw Türkçeyoutube
    #mehmetmetiner #yalnızkurt #kürtler
    https://www.youtube.com/watch?v=ccFYrTDqA0U

Metiner "Irak Kürdistan bölgesinin gayrimeşru kabul edilmesini kınadık."

Senin kafanın alacağı şekilde anlatayım. Akp kürtlere başka memlekete başka konuşuyor.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Kardeşim neden lafı çeviriyorsun.....

Sana Selahattin Demirtaş'ın neden içeride olduğunu açık açık yazdım. Şimdi tekrar söylüyorum.

GÜNDEM

Demirtaş 12 davada yargılanıyor

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında 5 ilde 12 dava bulunuyor.

23.11.2018

ANKARA - Kemal karadağ

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 5 ilde çeşitli suçlardan 12 davada yargılanıyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında 4 Kasım 2016'da gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Demirtaş, açılan davalarda hakim karşısına çıkmaya devam ediyor.

Edirne F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yatan Demirtaş hakkında Ankara, İstanbul, Şanlıurfa, Kayseri ve Mersin olmak üzere 5 ilde görülen 12 dava bulunuyor.

Açılan davalarda Demirtaş, "silahlı terör örgütü kurma ya da yönetme", "terör örgütü propagandası yapmak", "suçu ve suçluyu övme", "halkın kin ve düşmanlığa alenen tahrik", "halkı kanunlara uymamaya tahrik etme", "suç işlemeye alenen tahrik", "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret", "Cumhurbaşkanına hakaret", "terör örgütü propagandası yapma", "Kanuna aykırı toplantı ve gösteri yürüyüşleri düzenleme, yönetme ve bunların hareketlerine katılma", "halkı kanuna aykırı toplantı ve gösteri yürüyüşüne kışkırtma", "kamu görevlisi aleyhine iftira", "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini alenen aşağılama", "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve devletin kurum ve organlarını alenen aşağılama", "yargı organlarını, askeri veya emniyet teşkilatını alenen aşağılama" suçlarından yargılanıyor.

Sen bu adamın suçu ne, link at diyecek kadar bu adamı savunman ne peki????? Sen marsta mı yaşıyorsun. Zaten senin ne olduğunu özelden bir sürü insan yazmış idi. Yok ben ideolojik bakıyor olaya demiştim onlara gerçekten HDP başkanını savunmaya kalkman da ilginç oldu Atatürk maskesi altında.

Evet şimdi söyle Devleti ve orduyu aşağılama terör örgütü hakkında övme, ve 4 ayrı suçtan içeride. Neden Kemal Kılıçdaroğlu HDP başkanını çıkarmak için bize oy vereceksiniz dedi. Neden?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

herhalde geçen ay demirtaş ın konuyla ilgili bir açıklaması vardı.

Yazılanları okumayan birinin soru-cevap şeklinde bir şeyler öğrenebileceğini varsaymak tamamen aptallık olabilir. Ama ben yine de ümitsiz bir şekilde deneyeceğim.

1 - Google a Apo nun heykelini dikeceğiz sözü ne zaman söylenmiş diye araştır.

2- Çözüm süreci '' alalelen terör ve teröristi övdüğü ... sözde liderinin heykelini Türkiye ye dikecegini her platformda söylediği '' zamandan sonra mı başlatılmış bunu da bir bak.

3- Konuyla ilgili soruşturma ne zaman açılmış buna da baktıktan sonra, bakalım 2+2 = 4 diyebilecek noktada mısın bir bakalım ?

Bunlar somut gerçekler

Bir de selahattin demirtaş ın çözüm süreci sonrası bazı açıklamaları var dolmabahçe görüşmelerinden sonra bir onlara bak, bu açıklamaları inanmak zorunda değilsin ama yukardaki 3 sorunun cevabı mutlak, yoruma açık değil.

• morphine84 M kullanıcısına yanıt

GÜNDEM

Demirtaş 12 davada yargılanıyor

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında 5 ilde 12 dava bulunuyor.

23.11.2018

ANKARA - Kemal karadağ

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 5 ilde çeşitli suçlardan 12 davada yargılanıyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında 4 Kasım 2016'da gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Demirtaş, açılan davalarda hakim karşısına çıkmaya devam ediyor.

Edirne F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yatan Demirtaş hakkında Ankara, İstanbul, Şanlıurfa, Kayseri ve Mersin olmak üzere 5 ilde görülen 12 dava bulunuyor.

Açılan davalarda Demirtaş, "silahlı terör örgütü kurma ya da yönetme", "terör örgütü propagandası yapmak", "suçu ve suçluyu övme", "halkın kin ve düşmanlığa alenen tahrik", "halkı kanunlara uymamaya tahrik etme", "suç işlemeye alenen tahrik", "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret", "Cumhurbaşkanına hakaret", "terör örgütü propagandası yapma", "Kanuna aykırı toplantı ve gösteri yürüyüşleri düzenleme, yönetme ve bunların hareketlerine katılma", "halkı kanuna aykırı toplantı ve gösteri yürüyüşüne kışkırtma", "kamu görevlisi aleyhine iftira", "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini alenen aşağılama", "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve devletin kurum ve organlarını alenen aşağılama", "yargı organlarını, askeri veya emniyet teşkilatını alenen aşağılama" suçlarından yargılanıyor.

Neden CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu HDP başkanını bunlara rağmen içeriden çıkarmaya çalışıyor. Biriniz cevap verin ya hu. İçeri atan devlet dışarı çıkarmaya çalışan Atatürk ün emanet bıraktığı parti!!! Neden çıkarmak istiyor neden??? Soru çok açık ve net.

Bu cevabı bana mı yazdın ?

Önceki mesajlarda koyu yazdığım , demirtaş ile ilgili yazdıklarıma rağmen bana mı yazdın ? Bana ?

Senin gram tartışma kültürün yok, bir nebze olsun yeni bir şey öğrenir miyim düşüncesi yok, acaba diye sorgulama, 2 olay arasında neden sonuç ilişkisi kurma becerin yok...

Basit soruları cevaplama, bunları araştırmanı ( sana git kara harp okulunun bilim dergilerini, çeşitli üniversitelerdeki bölgedeki gelişmelerin örgütün eylem çeşitliğine , sayısını etkisini araştıran tezleri oku diyemiyorum , çünkü becerebileceğine imkan vermiyorum ) beklemek benim aptallığım. araştırma dediğimde kes kopyala google arama çubuğuna yazmak.

Göz göre yalan söylüyorsun, düzeltiyoruz bir haklısın bile demekten acizsin.

Sana bir şey demiyorum, sana cevap yazan allah benim belamı versin. Blokluyorum engelliyorum dh de hangisi varsa işte...

• Kendi kendine gelin güvey olmuşsun.Ben sadece bir soru sordum bu adamın bunu yapmasındaki gerekçe ne?
    sen bunların hiçbirine cevap vermedin ki niye üstüne alıyorsun ,bir tane Allah'ın kulu çıksın benim şu soruma cevap versin ya, tek istediğim bu . Olayı nerelere getirdiniz seçmen olarak merak ediyorum, ben anlayamadım bu adam neden Selahattin Demirtaş'ı çıkarmak istiyor bunda anlaşılmayacak ne var? Bu kadar basit ,versin biri cevap o kendi veremiyor sizlerden biri versin öğrenelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 26 Ekim 2022; 15:32:44 >

Mahkemenin verdiği kararları niye bu kadar söylemekten çekiniyorsun? Yoksa işine mi gelmiyor? Çok basit bir şey koymanı istiyorum. Burası hukuk ülkesi değil mi diyorum ona da cevap vermekten kaçıyorsun.

Sen burayı sabahtan akşama kadar ahaber açık köy kavhesi falan sanıyorsun galiba ki bu kadar basit algıyı ısrarla devam ettirmeye çalışıyorsun. Her seferinde çok basit şekilde algı yapmaya çalışıyorsun, geçen seferki de öyleydi.

Sen buraya herhalde Fox ve Halk TV gibi sandın.. algı yap geri çekil öyle mi.

Selahattin Demirtaş'ın hangi hallerden tutuklu olduğunu sana yazdım. Adamın onca avukatı bir şey yapamıyor Neden çünkü suçları deliller ile sabit. 5 adet DGM de dosyası var. Birinden hüküm aldı ve hala çekiyor cezasını, biri beraat..3 devam eden.

Şimdi söyle böyle bir adamı Kılıçdaroğlu neden yargıya müdahale ederek gelince başa çıkaracağım diyor. TCK açık. Neden müdahil olup yargıya serbest bırakma sözü veriyor. Sebebini açıklar mısın.

Hayır, sen bana hangi iddialar olduğunu yazdın. Hangi hallerden ne kadar ceza verildiğini yazmıyorsun ısrarla. AİHMden zaten hiç bahsedemiyorsun. Yazmadığın sürece de yargıya müdahil olanın kim olduğu belli. TCK açık olduğu için Kılıçdaroğlu bu kadar söylüyor ama aksini savunan sensin.

Burada devamlı Kılıçdaroğlu diyen sensin. Yani algı yapmaya çalışan sensin. Sana senin için bile çok basit sorular soruyorum ama hep kaçamak cevap veriyorsun.

Gerçi seni de anlıyorum. Eskiden ekonomiyi gösterip akpyi savunuyordunuz ama şimdi o da çökünce akpyi savunmak için mantıklı argümanınız kalmadı ama savunmanız lazım. O yüzden yapabileceğiniz en fazla bu kadar işte.

Yoo bunlar hep vardı. Sezgin Tanrıkulu elinde megafon ile PKK cenazesine katıldı mı katıldı. Kılıçdaroğlu ne dedi arkasındayım dedi devam dedi. Bunlar yeni olaylar değil ki hep vardı.

Devam eden yargılamaların yanı sıra Demirtaş hakkında hapis cezası kararı çıkan bir dava da bulunuyor. Demirtaş, İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi'nce, ''Terör örgütü propagandası yapmak'' suçundan 7 Eylül 2019'de 4 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. 

Yani terör ve teröristi öven kişiye Türkiye Cumhuriyeti ne katil diyen birini bu kadar koruman forumun gözünden kaçmamaya başladı.

Bunlar suç teşkil ederken Kılıçdaroğlu neden Demirtaş'ı yargıya müdahale ederek çıkarma sözü veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 26 Ekim 2022; 17:14:29 >
  • Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı?
    Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı?dw.com
    Demirtaş’ın ikinci tutukluluğunda 2 yıl doldu – DW – 20.09.2021
    https://www.dw.com/tr/demirta%C5%9F%C4%B1n-ikinci-tutuklulu%C4%9Funda-2-y%C4%B1l-doldu/a-59243654

Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı?
    Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı?bianet - bagimsiz ıletisim agi
    Anayasa Mahkemesi'nden Demirtaş için hak ihlali kararı
    https://m.bianet.org/kurdi/insan-haklari/225965-anayasa-mahkemesi-nden-demirtas-icin-hak-ihlali-karari

Bu konular sana çok fazla gelmiş galiba şimdi de benim koruduğum yalanına sığındın.

Bunlara örnek ver diyen sonra da kaçan da sendin.

Ben şunu anlamıyorum. Burada ısrarla yalan söyleyip algı yapmanız size ne kazandıracak? Bu kadar yazıp çizip sonra rezil olup kaçmanız dışında bir şey oluyor mu? Yukarıdaki üyelerden kaçtın, peki eline ne geçti? Mesela sen kaçtın diye @Surpentor akpye mi oy verecek?Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 26 Ekim 2022; 18:23:23 >

Kaçmak mı 😁 senden mi 🤪 zevk alıyorum kıvranıp durmandan:)))
    Hadi cevap vermedin,onu geç şu soruma cevap ver bari... Selahattin Demirtaş Türk Milleti katil dedi. Türk milleti katil mi? Madem Selahattin Demirtaş'ı savunuyorsun. Katil mi Türk ordusu ve milleti.

Bak belediyeler prim verdi neler oluyor. Bugünün haberi.

Siz bunlara sahip çıktıkça hdp den bakan bile olacak. Şimdilik belediyeler de staj yapıyorlar.

Neden bunları savunmaya kalkıyorsun. HDP li isen açıkça söyle ona göre cevap vereyim.

Çok basit sorulara cevap veremeyince konuyu mu değiştireyim dedin? Yalanın ve algın yetmedi tabi. Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? 

Her seferinde rezil oluyorsunuz, bağımlılık mı yaptı sizde?Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? 

Bu algıları belediye seçimlerinde yapmaya çalışmasaydınız bugün belki istanbul ve ankara sizde kalabilirdi. O kadar çok yalan ve iftira attınız ki 2. istabul seçiminde fark yediniz. Ama akıllanmamakta direnmeniz güzel, akpye en çok siz zarar veriyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 26 Ekim 2022; 21:17:38 >
    Hala cevap veremiyorsun....

Hadi tane tane gidelim. Soru 1

Terör ve teröristi öven Türk milletine ve Ordusuna katil diyen Selahattin Demirtaş'ı Kemal Kılıçdaroğlu neden serbest kalması için seçim vaadi yaptı. Şu sebepten diceksin. Adamın teröristi ve terörü övdüğü alelen videoları ile sabit iken!

Belediye diyordun tekrar mı başa döndün? O zaman sana tekrar sorayım. Bana mahkeme kararlarını falan gösterir misin? Senin gösteremediğin bir şey için benden cevap bekliyorsun.

Şu anda hangi yıldayız ve bu adam kaç senedir hapiste, iktidar değişince yıl kaç olacak?

Bunlarla ilgili linkleri sana yukarıda verdim. Belki cevaplamana yardımcı olur.

Ortada suçu alelen deliller ile sabit olan bir terörist savunucusun içeride olması seni ve chp yi neden rahatsız ediyor.... Daha süren 3 davası var. Delilleri dosyada. Adam Türk ordusuna katil demesine neden bir laf diyemiyorsun. Kim bu adam sizin için neden bu kadar önemli...

Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.