< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? (8. sayfa)
-
-
Politika faizini düşürdükçe dövizden tut, yumurtadan çimentoya, ayakkabıdan tuvalet kağıdına herşey zamlanıyor, politika faizini düşürerek ekonoımiyi kurtaracağını sanıyorlar, enflasyonun artmasıyla düzelteceklermiş, yüzlerce yıllık ekonomi biliminde yeri olmayan dünyada daha eşi görülmemiş birşey deniyorlar, bildiğin deneme yanılma yöntemi uyguluyorlar. Üstelik politika faizini düşürüyorlar bankalar faizi artırıyor. Buna da tek kelime etmiyor kalkmışlar domates üreticisine laf ediyorlar, kiralara %25 artırırm sınırı getirdiler, son derece memnunum bundan, kiralar için herşey iyi güzelde kardeşim vergilere, MTV ye zam geldi, trafik sigortaları uçtu gitti, bunların hepsi devletin topladığı paralar, onlar neden %25 sınırlanmadı? Banka kredi oranları yükseldikçe yükseliyor ona neden laf edilmiyor?
-
Hahaahahhaa devlet yönetmeyi diyor bakkal dükkanı diyor idare etmek sanıyorsun diyor , diyen de akp li asdkhasdaksd :D
Şimdi belli ki yazdıklarımı okumuyorsun son kez bir kez daha açarak yazıyorum, bana göre aponun mektubu asla okunmamalıydı. İÇERİĞİNDEN BAĞIMSIZ. Bu yavşak kimilerine göre kanaat önderi olabilir, hdp tabanının belirli bir kesiminde etkisi olabilir. Hatta böyledir de, ama sen bunu devlet televizyonuna çıkartıp bu durumu onaylamazsın. Öyle bile olsa yapmazsın .Bu söylediklerim hala içeriğinden BAĞIMSIZ. Çözüm sürecinde dolmabahçe görüşmeleri zamanında falan yapılsa doğruluğu yanlışlığı bir tarafa en azından o sürece uygun bir davranış dersin.
Ama gel gör ki artık çatışma içerisinde olduğun bir örgüt liderini böyle bir konuma getirmek en masum tanımla tutarsızlıktır.
belki okuduğunu anlayabilen biri olsan bazı konular üzerinde boş da olsa tartışabilirdik. ama belki 2. okuyuşunda anlarsın .
Bir üstteki mesajımdan alıntı :
Ulan banane Demirtaş tan. Ben sana muhalefete oy ver mi diyorum. Yaptıkları her açıklamayı , her eylemi senin gibi ölesiye mi savunuyorum.
ondan da bir önceki mesajda yazdığım ise :
ayrıca sezgin tanrıkulu gibi adamları da hala partide tutan parti meclisini de yazıklar olsun. O konuda vurabildiğiniz kadar vurun sonuna kadar haklısınız.
Gezi direnişine gelirsek senin inandırıldığın saçma sapan düşmanlara komplo teorilerine cevap vermeyeceğim.
Selahattin Demirtaş konusunda sana katılıyorum, bu benim düşüncemin doğru olduğu anlamına gelmez , çıkartılmamalı.
gelelim son fetö meselesine , soruşturmaların nasıl sulandırıldığı, fetö borsası vs yeni tartışma konuları oluşturmayacağım sadece şu video yu 24:35 ten itibaren izle . bir 30 sn öncesinde falan da soru başlıyor.
Kılıçdaroğlu sözlerine söyle başlıyor.
Bu eleştiriyi yapanlarda akıl yok, bilgi de yok , birikim de yok.
Şimdi bundan senin neden haberin yok biliyor musun ? takip ettiğin lağım medyası bunu yayınlamaz .veya haberin var ve kılıçdaroğlunun girişte tarif ettiği kişilerden birisin.
CHP - Cumhuriyet Halk PartisiyoutubeCumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tele 1'de canlı yayın konuğu oldu.https://www.youtube.com/watch?t=1475&v=vlzfRCG1_hs&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morphine84 -- 26 Ekim 2022; 0:24:51 >
-
Asıl soru Kılıçdaroğlu neden Selahattin Demirtaş'ı içeriden çıkarmak isteyen bize oy versin diyor. Ve ben bu adama bunu duyduktan sonra niye oy vereyim deyince neden ben trol oluyorum:)))
https://www.youtube.com/watch?v=1jD9fZ5YbtY&feature=youtu.be
Neden:))))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arabalarda ötv mtv benzin cart curt acayip arttı total araçlar ev fiyatında ama bakıyorsun adamlar çatır çutur hatta 2.eline bile sıfırından pahalıya satın alıyor. Bunun gibi binlerce örnek verebilirim. Bu ülkede ne pahalanıyorsa o değerleniyor. İşin enteresanı kim pahalandırmışsa o da değerleniyor. Forum ahalisi tabiiki kendini düşünerek gayet mantıklı olarak mesela pahalandıran iktidar oy kaybeder der. İyide toplumumuzda tam tersi. Açın kemal sunalın filmlerini bugünleri anlatan hemde nokta atışı onlarca filmi var. Rahmetli toplum değişir umarım diyerek güldürürerek anlatmış. Lakin toplum sadece seyretmiş. Bugün akp gitse tüm kadroları bitse bile aynı toplum aynı tas devam eder akp gider onun sol versiyonu chp gelir onun sağ versiyonu iyi parti gelir. Siyasetten umudunuzu kesin bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen akplilerin hiç yalan söyleyip, iftira atmadığını, algı yapmadığını falan söylüyorsun.
Akpyi savunmak için yoğun çaba harcıyorsun ama yazdıkların neden hep boş şeyler?
-
Kime göre neye göre boş. Bir Allah'ın kulundan Kılıçdaroğlu'nun neden Selahattin Demirtaş'ı içeriden çıkarmaya çalıştığını öğrenmek istiyorum. İkna olunca da Kılıçdaroğlu na verelim. Hepsi bu. Anlatın ya hu.
https://www.youtube.com/watch?v=1jD9fZ5YbtY&feature=youtu.be
Neden?
Ha bu arada destan destan insanlara mesajların duruyor forumda. Sen neden muhalefeti savunmak için çaba harcıyorsun. :)) Sen yapınca dolu biz cevap bekleyince boş:)))))
Sen burada akpye laf atan herkesi muhalefeti savunuyor olarak görüyorsun. Az yukarıda görüldüğü gibi.
Mesela Demirtaş için akp müebbet hapis kararı verdi de Kılıçdaroğlu mu çıkarmaya çalışıyor?
Akpyi savunamadığın yerlerde sanki sana chpye oy ver deniyormuş gibi yazıyorsun. O yüzden neden akpyi desteklediğini senin gibiler açıklayamıyor. Hadi sen dediğim gibi iyice saçmalayacak kadar fanatiksin ama artık herhangi bir akpli neden akpye oy verdiğini mantıklı şekilde açıklayamıyor.
-
Bak dostum Sadece bir soruya cevap gelince olay bitecek....
Atatürk'ün partisi neden Selahattin Demirtaş'ı içeriden çıkarmak için söz veriyor.
Bunun gerekçesini istiyorum. Terör ve teröristi öven. Eline keleş alıp pusi bağlayıp arkasına da pkk Türkiye yi tükürüğü ile boğar diyen şimdiki kaçak olan terör sevicisini alıp kandil de Karayılan ile poz veren Selahattin Demirtaş'ı neden içeriden çıkartacağım diye söz veriyor.
Gerekçesi ne. Selahattin Demirtaş'ın 15 avukatının yapamaya çalıştığını neden yargıya müdahale ederek serbest bırakın diyecek.
Çok mu zor ya soru. Pkk cenazesinde elinde megafon ile şov yapan Sezgin Tanrıkulu neden partide aktif görevde. Buda ayrı bir çelişki. Açıklayın bunları verelim Kılıçdaroğlu na.
Şimdi senin dediğine göre mahkeme kararı önemsiz ve gereksiz bir şey herhalde ki akpnin neden bir yargı kararı vermediğini ya da neler verdiğini söylemekten kaçıyorsun.
O zaman iktidar değiştiği zaman akpliler herhangi bir karar olmadan ya da çok basit olarak fetö gibi bahanelerle hapislere atılsa, memurlar işlerinden olsa ve hayat boyu iş bulmaları imkansız hale gelse, ailen ve sen dahil, tam destek verecek misin? Yoksa geçmiş için yaptığınız "bize haksız yere şöyle böyle yaptılar" şikayetleri mi yaparsın? Cevap vermekten kaçarsan 2. seçeneği seçip samimiyetsiz olacağını, tek derdinin kendi ideolojin olduğunu kabul ettiğini varsayacağım.
-
Adam alalelen terör ve teröristi övdüğü halde... sözde liderinin heykelini Türkiye ye dikecegini her platformda söylediği halde. Atatürk'ün partisi bu adamı neden içeriden çıkarmak istiyor.
Sence terör ve teröristi övmek, Şanlı Türk Ordusuna katil demek normal mi. Normal diyor isen seni de onun zihniyetinde olduğuna şahit olacağız. Yok değil diyor isen neden Atatürk'ün partisi böyle bir şeye alet oluyor gerekçesi ne neden yapıyor. Çok basit iki soru.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 26 Ekim 2022; 1:58:17 >
Soruma cevap vermeyip hala laf çevirmeye çalıştığına göre dediğim varsayımı yapmam senin için sorun olmaz.
Bak şunu diyebilirsin. Akp ülkenin adalet sistemi yok etti ve mahkemeler alenen suçu belli olan insanlara ceza vermiyor ve adaleti sağlamak günümüzde siyasetin görevi oldu. Bunu savunursan kabul, bu konuları tartışalım.
Ama yalan, iftira ve algı konusunda yaptığını burada da yapacaksan, rteden daha fazla akp fanatizmine devam edeceksen bir şey yazmamın anlamı yok. Gene anlamamazlıktan geleceksin.
-
Ben cevap vereyim ortada alelen yapılmış bir şey varsa ve ispatı varsa hiçbir söz söylemeye hakkı olmaz kimsenin. Ama ortada hiçbir şey yokken Bunlar yapılıyorsa karşı çıkarsın.
Şimdi sen cevap ver herkes okuyor bizi.
Muhalefet neden Türk ordusuna katil diyen terör ve teröristi öven onlarla pozlar veren Selahattin Demirtaş'ı içeriden çıkarmaya çalışıyor. Alelen söylemleri videoları mevcut delillerir ortada... Buna rağmen Neden hala onu savunuyor ve haklı gösteriyor cevap veremezsen, Bu soruya senin hiçbir muhalefetle söylediğini kaale almayacak insanlar... Bekliyoruz. Neden?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 26 Ekim 2022; 2:10:32 >
Bak hala laf çeviriyorsun.
Bana çıkıp "mahkeme şu şu sebeplerden şu kadar yıl hapis cezası verdi ve Kılıçdaroğlu buna rağmen çıkarmaya çalışıyor." diyeceksin, 1-2 link atacaksın bitecek. Ya da dediğim gibi açıkça "evet mahkemeler boş, artık ülkede siyasiler yargı kararlarını veriyor" diyeceksin (hiçbir şey söylemeye hakkı olmaz kimsenin derken bunu kastettiysen net belirt). Bunları yapmıyorsan o zaman da gene algı yaptığın ortaya çıkacak ve seni ciddiye alan 1-2 kişi de ciddiye almayacak.
Bu senin için bile çok zor bir şey değil. Yani burada 2+2 5 eder diye de ısrar edebilirsin bu şekilde ama sonuçta gerçek değişmez.
-
verecek yok ama ülkede belirli bir kitle malesefki yine bildiğini okuyacak
-
zafer partisi, memleket, deva, gelecek, saadet ,dp, iyi parti, Kominist parti....
var oğlu var ver işte birini
-
deva ve gelecek kaldı geriye
-
deva ile gelecek düşürebilir.
-
@Surpentor vardi böyle ifşalayan
-
hadi kapalı birisinin akp ye oy vermesini anlarım çünkü tayyip türban özgürlüğünü getirdi. üniversitelere ve devlet kurumlarında rahatça çalışabiliyorlar ve buna rte e borçlular. buna eyvallah derim ama diğerlerine eyvallahım yoktur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X