Bu forumun ortalama IQ seviyesi, Türkiye ortalamasından yüksektir, öyle olduğunu umut ediyorum. Ben bu internete para veriyorum ve bu arkadaşı burada görmek istemiyorum, yetkililer yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? (6. sayfa)
-
-
dünyada 8 milyar insan yaşıyor sadece %20 sine bakıyon hayır yine bolluk filan yok çok büyük çoğunluğu fakir ve sefil türkiye yine bu haliyle bile ortalama üstü biryerde siyonizim saadet zinciri var sen görmek istediğini görüyon sadece.
o dediğin hayatıda abd de herkes yaşamaz abd yide filmlerlede gördüğünüz gibi sanıyorsunuz, iyi eğitimin, iyi kariyerin, hırsın şansın olmasa bekle alırısın yaşarsın o lüks hayatı abd çakallar ülkesidir yükselen yaşar, youtuberların hayatına bakmayla olsa keşke burdaki youturberlar net ünlüleri çok fakirde sanki.
teyze kızı kocasıyla 2016 dan beri orda abd de halen kira pahalılığından 60m2 kümeste kalıyor bir iphoneyle orta sınıf araba farkları var bir o,uçak biletlerinin pahalılığından bile sık gelemiyorlar her sene..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ekim 2022; 13:32:5 >
-
Cok soz soyluyorsun ama ici bos hep. Yasadigin topraklarda bolluk var ama sen daha tohumunu bile Istailden aliyorsun. Bereketli Anadolu topraklarin var ama ekmiyorsun, her yere beton dikip, tarimi bitirip tum nufusu Istanbula cekiyorsun. Halen daha masal
anlatiyorsun. Baskan sarayda yasiyorsa, halki ac olamaz, Islama gore. Yok siyonizmis yok bilmem ne, ek topraklari alma tohumu Israilden. Madem buyuk oyunu goruyon biz o zaman, yada sus!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
onla çok alakası yok gençliğin çoğu çiftçi yada köylü olmak zor ve pis işlerle uğraşmak istemiyor herkesin hayali masabaşı, memuriyet, işi devlete kapak atmak,yatış ,rahat işlerle meşgul olup çok para kazanmak,şehir hayatı, rahat hayat ,elitizim hayaller, köylü olmak bu ülkede düne kadar ayıptı kompleksdi aşağlık birşeydi,insanları köylü cahil diye aşağlayan kesimde ortada, türk halkının tembelliğinden egolarından o babanın partiside gelse değişmez bizde herkes şehirli ve elit olucak bizde zihinler o yönde bu kafaylada daha çok sömürülürüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ekim 2022; 17:24:7 > -
Kim milleti buna alistirmaya calisti? Bak bakalim eskiden AKP oncesi bu kadar AVM mi vardi? Halki sehirlere cekmek, beton atmak icin, krediyle borclandirmak icin cok calisti. Tarimi oldurduler. Hicbir gelecek vaat etmeyen yeni Universite binalari dikildi ve genclik sadece Universiteye programlandi. Herkes Uniye yonlendirilirse memur olmaya calisir tabi. Tarima yonlendirmek icin ne yapildi? Hersey etki tepkiyledir. Kadinlarda haliyle rahat yasayacagi hayatlari AVM ve sehirleri tercih ediyorlar. Toplumun sosyal yapisinin ayarlariyla oynadilar. Anlayana sivrisinek saz, sana ne kadar anlatsakta az.
milleti köylü ve cahil diye aşağlayan kesim ülkede yalan soylemeyi sevmem açık olarak kemalist kesimdi ki öz teyzem hala öyle ilçe add başkanıdır kendisi, modern şehirli yaşamayı kendilerine ibadet edinmişlerdi 60-70-80 lerde milleti köylerinden kaçırıp şehir hayatına özendiren köylü olmayı aşağlık, ezik birşey olarak empoze eden kemalist ideolojidir bu ülkede, Atatürk köylü milletin efendisidir demiştir ama arkasından gelen jöhn elitist tayfa hiçte oyle olmadı malesef.
akp şu an tam tersi ,tersine göçe teşvik etmeye çalışıyorlar oda artık nekadar tutarsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ekim 2022; 17:46:32 > -
Anlattiklarin alakasiz seyler. Ben kendine cahil koylu dendi diye koyunu terkeden koylu tanimiyorum ama ciftcilik oldu diye koyunu terkedenleri taniyorum.
Tutarli seyler yaz, AKP nasil tersine goce tesvik etmeye calisiyor? Daha surda cok olmadi Seker pancarini bitireli. Soylemlerle degil eylemlerle gel! 20 Yilda ulkeyi AVM ciftligine donduren AKP dir ondan sonra millet sunu almasin bunu giymesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 23 Ekim 2022; 17:57:4 >
köylülerin dakika başı aşağlandığı hor görüldüğü 70-80 model hiç yeşilçam filmi izlemedin herhalde çok belli kültür sınıf olarak köylülük alt sınıf ,alt tabaka insan olarak görülüyordu ki yine ülkede kısmen var tamamende bitmiş değil akp sayesinde oldukça azaldı buda everest kadar gerçek, büyük realite
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Ekim 2022; 18:12:0 > -
Ülkede köylü kalmadı.
Geçmiş ile günümüzdeki fark köylünün 2 sınıf olup olmaması değil. Cahilliğin baş tacı edilir olması. Eskiden köylü diye değil cahil diye küçük görülürdü her köylü cahil değildir tabi. Ancak karikatürize edince öyle görünmüş olması normal.
Bu son dönemde cehalet para ediyor. Bakınız ben okurken daha ilkokulda sınıfta kalmak vardı. Karkardik sınıfta kalmaktan ki bırak kalmayı sınıfı dereceyle bitirirdim. Ama yine de o korku vardı. Ne oldu peki sınıfta kalmak kalktı. Sonradan göstermelik getirdiler. En sonunda da geçen sene sınıfta kalmış 20 bin kişiye af getirip sınıf atlattilar.
Bu dinamittir bu cehaleti ovmedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
somadaki veya şanlıurfanın oy oranlarını verip cahil köylüler diye aşağlayanda forumda 3 harfliler zaten.
chp ye oy vermekmi zeka ve medeniyet göstergesi oluyor hayrola?
-
80 filimleri dedin oradan yürüdüm. Burada bunu diyen varsa yanlış yapıyor ama bir kaç kişi yazdı diye genele mal etmen yanlış.tanidgim bazı Akpartili ler de chpliler için namussuz diyor onu ne yapalım. Akpartili ler mi bir tek namuslu.
Böyle kişisel şeylere takilacaksak hiç yazmayalım.
Altına imzamı atarım .
Bu yazdıklarınızı anlayacak ve hayata bakış desturu edinecek kitle bu forumda zor bulunur.
Ne tuhaf ki yazılan mesajların bir çoğunu okumadım,zira konuya mesaj yazanların bir çoğu blok listemde.
Hayatta akp ye oy vermem,bu dünyam yanmış birde öbür dünyamı yakamam,millet boş boş felsefe yapmış
Haha neyin altına imza atıyorsun. Bu ülke dolardan kurtulsun diye kendini feda etmeye mi. Çıkarsın cb dahil bakanlar ve vekillerin tüm mal varlığı birinci dereceden akrabalarının mal varlığı bankadaki dolareslerin sayısı. Sonra miden alırsa feda edersin kendini. Hahaha.
Çok mu safsiniz yoksa çok mu kurnaz çözemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19150A2DA -- 23 Ekim 2022; 20:20:31 >
Aynen oyle hocam, arkadaslar saniyor ki dolar 18 olunca adamlar oy vermicek :D
Siz o kitle soyle birsey diyecek mi saniyorsunuz?
Hmmm butun dunyada kuresel faizler artiyor fakat merkez bankasi indiriyor. Dolar artisiyla birlikte de enflasyon surekli artarak milleti fakirlestiriyor. Dolar 20 olunca politik kararimi tekrar gozden gecirecegim.
Bu adamlar koy kahvesinden tarlaya giden, veya sehrinde ogrencilere gecirerek para kazanan tipler. Adam eve geliyor televizyonu aciyor 5 saat onu izliyor sonra yatip uyuyor. Hayati bu. Ha bide pardon oy atmaya gidiyorlar :D
-
Elbet AKP oy vereceğiz daha bir 10 yıl daha Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan inşallah ...yoksa siz Hala 20 yıldır iktidar olamayan partilere mi oy vereceksiniz ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsalci -- 23 Ekim 2022; 21:56:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle bu ülke dolardan, batının, abd nin uşağı olmaktan kurtulması için,çocuklarımızın tamamen özgür ve lider bir ülkede yaşaması için kendimi lüks ve ,israf içinde yaşamktan feda edeceksek ben ederim.
Unutmayın hala Irak ta ,Suriye de bunun için canını feda edenler varken benimki hiç kalır.
Beğenirsiniz, beğenmezsiniz ama bu benim dünya görüşüm.
Dostum neyse sen devam et. ABD uşağı demek ha. Hahahaha
Ülkenin dolardan kurtulması ne demek orayı anlamadım açsana bi orayı.Dolardan kurtulmak nedir ülkenin para birimi Tl zaten Dolar değilki.Dolardan kurtulmak nedir?Şunu mu kastediyorsun devlet dışardan ithal ürün alırken mesela araba getirtecek ülkeye dolar euro vererek alıyor.Dolar vermeden mi alsın diyosun?Nasıl olacak nasıl alacaksın o ürünü?veya dışardan ithal bir ürün getireceksin ülkeye dolarla bunu getirteceksin yoksa satmaz adam sana.Nasıl getirteceksin merak ettim
Senin dünya görüşün bu yazdıkların değil akp. Onlar için gerekeni yapabilirsin ama dürüst ol.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X