O kim tanıyamadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? (5. sayfa)
-
-
çevremde dolu,herşey ekonomi para değil onuda kafanıza soksanız iyi olur bu vatan yüksek limitli kredi kartıyla,ucuza alınan iphoneyle hayalinizdeki elitist metaryalist hayatla,hansın helganın refahına iç geçirerek kurtulmadı yamalı donla, çorapla dolaşan ishal olmuş askerle halkla kurtuldu akp nin hala iyi bir oy oranın almasının tek nedeni chp dir başındaki kadrodur net.
rte çok şanlı bir adam cidden boyle bir muhalefte denk gelmesi dünya siyasi tarihinde zor görülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ekim 2022; 15:44:53 >
-
dolu . millet evim 4x yaptı diye göbek atıyor . kiralar olmuş 10bin . adama yattığı yerden para . esnaf saplamalara doyamıyor. hergün zam . dilenci tayfasını kriz etkilemiyor hepsinin elinde bim kartı var adam fiyata bakmadan sepete atıyor. olan sabit maaşla çalışan bordro mahkumlarına oluyor.
okumuş adamı seçmezseniz yine olacağı o . okumuş adamın halinden okumuş adam anlar. o emeği o zorluğu anca o bilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 21 Ekim 2022; 20:40:38 > -
Seçimlerde ciddi ciddi akpye vermeyi düşünüyorum.Oysaki daha hiç akp lehine oy kullanmamış olmama rağmen.Sebep olarakta daha beter olunmasını hatta kaos çıkmasını istiyorum.Bu milletin hala akıllandığını düşünmüyorum.Zamanında başkanlığa evet vermeyin derken hüloğğ herkes bastı.Şimdi kimse boşuna ağlamasın.Siyasetten zerre anlamayan kişiler yüzünden şuan bu haldeyiz.Bu kitle evine ekmek götüremeyince, faturaları ödeyemeyince, kira borcu olunca yeni anladı.Oysaki ucu kendilerine dokunmasa hala haksızlıklara, yolsuzluklara, adaletsizliğe göz yumarlardı.Bu nankör kişilerin dahada dibe batmasını istiyorum.Kurunun yanında yaş yanarsa yansın banane.Gençlerede acımıyorum büyüklerinin yaptığı hatanın cezasını çeksinler.Benim tuzum kuru her türlü kendimi kurtarıyorum.Nasıl Almanlar orda rahat yaşayıp gelip buraya cennet ülke diyorlarsa bende öyle yapıcam.Demek ki bencil ve merhametsiz olmak lazım.Çevremdekiler dahil halkın %50si ekonomik anlamda beni geçemesin statü farkı olsun ki rahatça ezebiliyim.Altta kalanın canı çıksın sonuna kadar akpye vericem.Ha söylediği tek bir şeye hak verdim o da lgbt toplumun ahlakını bozuyor.Kırk yılın başı iyi bişi dedi.Bunun için bile oy veririm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://www.facebook.com/mehmetsavas.yetimoglu.52/videos/5280749205380940/ bu adam varken bu halk tasması başkalarının elinde olan 6+1 e neden oy versinki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Na'pak! 6lı ganyan mı oynayak:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok, akpnin hala bu oyu almasının sebebi senin gibi her şeyi savunanlar. Ekonomi iyiyken bu yüzden akp diyordun şimdi önemli değil diyorsun ve ülkenin sınırını yok edip ülkeye ne olduğu belli olmayan milyonlarca mülteciyi salan ekonomik kriz sayesinde gelen iktidarı savunuyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 21 Ekim 2022; 22:41:46 >
Köylü kesime para saçmanın bir değişiklik yaratacağını sanmam.Zaten değişkenlik yaratan metropol şehirler.Taşranın net bir etkisi yok.İnsan yok zaten pek.
-
AKP oy oranı geçen yıl %24'tü bu daha da düşmüş olabilir %20 filan.
Çıkarı olmayan bir insan evladı akp'yi desteklemez bunuda bilesiniz.Özellikle günümüzde.
Mhp'ninde taş patlasa oyu düşükte 4 maksimumda 7'dir.Zaten bunu kendisi de beyan etti bahçeli'nin baraj altı kalmayalım diye.
AKP en üst şartlarda alacağı oy %30'dur.
O sahalara atılan saçma sapan konuşan yaşlı kadın ve dedeleride bilerek yolluyorlar.Dikkate derseniz hep aynı yüzler.Bunlar bilerek yollanıyor.Bunlarda geneli temsil etmiyor.Bunlar oraya gitmese yardımı kesilir.Çocuğunu işten çıkarırlar.
Cumhur ittifakı %42-45 oy geçerliliği olsa çoktan baskın seçim olurdu.
-
Son seçimlerden sonra ekonomik sebepler ile artık evden çıkmayan, internet kullanmayan %25 garanti oyları var. Üstü anketlerde gördükleriniz. Tekrar kazanacaklar herkes planı programı ona göre yapsın. Anketlere bakarak geleceğinizi şekillendirmeyin. Önceki seçimlerde buralarda olmayan 10 milyon adet daha oy var onu da hesaba katın.
-
Var ben vereceğim. Karşısına rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu gibi adam çıkmadığı sürece devam !!! Birde ben Müslümanım benim dinimi kim muhafaza ediyor ise ikinci kriterimde budur. Bu adam gelmeden önce kuran kursları kapatılıyor, başı kapalı olan memur olamıyor, Anasının, bacısının başı kapalı diye subay olamıyorlardı. Şimdi her yerde kuran kursları var, her yerde türbanlı hanımlar rahat dolaşabiliyor. Bu kemal bey oy almak için daha yeni giriyor bu konulara ama bu konular çözüldü bitti.
-
Koruyan değil de kullanan senin için önemli o zaman.
https://www.youtube.com/watch?v=peEV6i6sw_I&feature=youtu.be
Peki bunca yolsuzluğun, arsızlığın aymazlığın cezası hiç mi yok? ben 90'larda çok kur'an kursu'na gittim .Münferit bir iki olayı komple ülkeye yaymak algı oluşturmak değil mi?
Bunların hesabı sorulmayacak mı?
akp'den başka muhafazakar parti yok mu?
İmam mı seçeceğiz yoksa biiz adil şekilde yönetecek yönetici mi bulacağız?
RTE sence adil mi?
adil yönetici seçmek müslümanın sorumlulukları arasında yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 22 Ekim 2022; 17:56:21 > -
köylü olması köyde yaşadığı anlamına gelmiyor ama. adam şehir merkezinde yaşıyor ama hayvancılık, çiftçilik yapıyor, bu tarz insan çok
adama devlet para saçıyor, banka para saçıyor (borç olarak) adamın aklı azıcık çalışıyorsa köyünde dönüm dönüm arsa alıyor, şehirde kaç tane ev alıyor (daha 6-7 ay öncesine kadar büyükşehirler dışında evler alınabilir düzeydeydi hala), arabasını alıyor alıyor da alıyor. bu adam floresana basmayacak da kim basacak?
4-5 ay öncesine kadar ağlıyorlardı gerçi, sonra desteklemeler falan filan çıkınca yine yüzleri gülmeye başladı. ben de eskiden bu tarz insanlar az sanıyordum da düşündüğümden çok daha fazlalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizinle polemiğe girmeyeceğim. Size kendi düşüncelerimi kabullendirmek ile de uğraşmayacağım. Ben Akp öncesi Ülkede din ile ilgili ne kadar baskının, ne kadar yasaklamaların olduğunu çok iyi biliyorum. Kuran kursunda baskın yapılacak diye oradan oraya kaçan onca Müslüman var bu ülkede. Annesinin başı örtülü diye harp okuluna giremeyen insanlar var. Başı kapalı diye kamuya alınmayan bir sürü hanım var bu ülkede. Bunların hiç birisi şuan yok. Medreseler çok şükür rahat rahat işleyebiliyor. Türbanlı hanımlar istediği gibi, istediği yerde çalışabiliyor. Ben bunlara bakıyorum. Önce dinime yararı olan sonra maddi olarak yararı olan bir hükümet isterim. Bunu kim sağlıyor ise ona veririm. At gözlüğü takıp akpci değilim. Siyaset sevmem, nefret ederim. Siyaset hakkında zerre bilgim de yoktur. Tayyip evimin karşısına mitinge gelse camımı açıp izlemem. Chp'ye bakıyorsun sol görüşlü bana uygun değil. Başındaki adam zaten evlere şenlik. Misal mansur yavaş aday olsa ona veririm. Din dedik ya mahmud efendi vefat ettiğinde 10 milyon insan cenazesine geldi ülkenin dört bir yanından İstanbul belediye başkanı şehrinin önde gelen, nufuslu bir insanının cenazesine katılmadı. Milyonların sevdiği, şehrinin bir insanı, milyonlar katılmış Ateist bile olsan sen belediye başkanısın insan gösterişte olsa gelir katılırdı. Neyse dediğim gibi $ ne kadar olmuş pek umrumda değil önceliğim benim Din sonra yaşam standartları. Saygılar,sevgiler.
-
Kim nasıl düzeltecek söylesene ? Hamburgercinin kıçına takılanlar mı ?
Sende sunu anla, eskiden yamali donla gezilirdi cunku hicbirsey yoktu. Simdi ise bolluk var ama yoneticiler Saraylarda kus sutu ile beslenip Maybachla gezerken, halktan hala yamali donla gezmeleri bekleniyor. Ayfon mayfon saymissin, en bastakilerin hepsi Ayfon, Ayped kullaniyor hadi bunuda acikla, niye Vestel degil?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AKP'nin oyu azalır ama Erdoğan'ın azalmaz millet daha doyamadı kendisine. 20 senedir çözülmeyen sorunların bu sefer tekrar seçilirse hala çözüleceğine inanıyorlar.
Ana muhalefetin başında oturan şahsın da direktman onun başta kalması için çalıştığını düşünüyorum şahsen, bu adaylık ısrarının ve oy düşürmeye çalışan açıklamaların
başka mantıklı açıklaması yok. Biz arada çekişme var zannediyoruz bence danışıklı dövüşle bizi oyalıyorlar senelerdir, hepsi halinden memnun. Bahçeli gerçek tarafını belli etti,
darısı diğerlerinin başına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 22 Ekim 2022; 19:31:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X