İyi parti AKP ile birleşmez. İyi Parti MHP AKP bünyesine girdiğinde MHP içindeki farklı görüşte olanların ayrılması ile ortaya çıkan bir parti. AKP ile birleşecek zihniyette olanlar zaten MHP'de kaldı. |
Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? (3. sayfa)
-
-
ampül vaat adı altında bir sürü şey dağıtmaya başladı bu parti hiç bu kadar çok elini açmamıştı farkındaysanız bütçeyi aşırı zorluyorlar. Kazanma ihtimallerinin düşük olduğunu gördükleri için zorluyorlar. Normalde 1-2 şey yapıp çay fırlatıp geçerlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi Parti, AKP ile niye birleşsin o nereden çıktı, mesajımı okuduğuna emin misin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kamuda çalıştığım için az çok biliyorum, özellikle köylü kesimini mutlu etmek için aşırı para saçıyorlar şu an. sonumuz hayır
Onun sebebi sizin fanatizminiz. Şu halde bile akpye oy veren kişiler olarak başkalarına bakmayın.
-
Ekmek ve makarna 25 TL olmadıkça hala şansları var. Bu millet kendine kötü davrananı sever.
2023'te Lozandaki gizli maddenin kalktığında Türkiye'nin zengin olacağını sanan milyonlarca insan var. Atatürke, İsmet İnönü'ye besmele çeker gibi küfür ediyorlar.
-
BPTtwitter“Ocak ayında AK Parti’ye 653,8 milyon, CHP’ye 348 milyon, HDP’ye 179,8 milyon, MHP’ye 170,5 milyon, İYİ Parti’ye ise 153,1 milyon lira hazine yardımı yapılacak. (Independent)”https://twitter.com/bpthaber/status/1582621862672359425
Chp Akpnin yan partisidir. İyi Parti de bu yolda ilerliyordur. Bunların mültecilerle derdinin olmamasının sebebi düzenden rahatsız olmamalarıdır
-
Reyiz konudan bağımsız
Çiftlikbanka ne kadar yatırmıştın?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gel bak ben sana anlatım. Avroya geçersen, dolarla işin kalmaz. Zaten bildiğim kadarıyla AB'nin tam üyelik için Türkiye'den istediği şeylerden birisi de gerekli koşulları yerine getirerek avroya geçmen. Doksanlı yıllarda Sosyalizm'den çıkıp sudan çıkmış balığa dönen doğu Avrupa ülkeleri bu kriterleri yerine getiriyor da sen getiremiyor musun?
Sen sıkıntıya katlanıyorsun, peki ya baştakiler? Senin dinin nedir bilmiyorum ama ben Müslümanım. Benim dinimde Peygamberim kölesiyle (?) ortaklaşa (Sırayla, eşit şekilde/sürede...) deveye biniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 20 Ekim 2022; 3:44:14 > -
Esas sıkıntı iktidarın durumu değil, esas sıkıntı muhalefetin ikna edici ve umut verir olmaması. Bir değişsin de sonra bakarız en büyük yalan. Onlarca iktidardır hep bu bahaneye sığınıldı. Bu da siyasetçilerin ve siyaset üstü güçlerin en büyük kozlarından birisi. Bana siyaset lazım değil; bana ülkeyi, siyaset de dahil düzeltecek, temel kurumların düzgün işletilmesi ve siyasetten bağımsız olması lazım. Yeter ki doğru yola düşülsün ben razıyım 50 sene sonrasına. Ben görmesem de çocuklarımız görsün. Ama doğru yola girilmezse ve süreklilik sağlanmazsa bugün çok görünen nice 50 seneler geçer, durum düzelmez.
-
Başlığı gördüm de geldim. Bir kaç yıl önce bu şahsı aşağıdaki not ile bloklamışım. Noldu da bu başlıkla konu açtı acaba :)
-
Teşekkürler. Ben de blokluyorum şimdi.
Eğer benim ki fanatizm ise sizinkisi de
ideolojik körlüktür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O da seninki.
Hala akpyi destekliyorsanız 2 nedeni olabilir. Ya ülkenin kötüye gitmesini istiyorsunuz ve bunu gördüğünüz için destekliyorsunuz ya da gerçeklikten kopacak kadar fanatiksiniz. Sen hangisisin mesela?
-
CHP ve türevleri iktidara gelmesin diye oy veriyorum bu fanatiklik değil ama sizin ki %100 ideolojik körlük. 6 + 1 ( HDPKK) masanın ülkenin hayrına olduğunu düşunecek kadar körsünüz bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tam olarak fanatiklik işte. Kendi düşmanlığını ülkenin çıkarları üstünde tutuyorsun.
-
Kim gelirse gelsin düzelmez
AKP yi bilmem ama CHP ye oy verenler bana çok ilginç geliyor. Ortada gezen bir amca var bir şey yapacağından yada gerçek düşünceleri olduğundan değil her gün kafasına göre rast gele tüm tuşlara basıyor.
Bölüm sonu canavarını yenmek için bütün tuşlara aynı anda basan acemi oyuncular gibi :)
-
Akrabalarımın ,körü körüne savunmasını görünce,eski düşüncelerimi bir kenara bırakıp ampüle basacağım,onlar iyice tatsınlar,fakirliği
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X