< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? (4. sayfa)
-
-
Yazımı alıntılarken peşin hüküm ile yargılıyorsun gelmiş burda ahkam kesiyorsun Sen Akpartiye oy verenleri "hala oy veriyorlar "diye genelleyeceksin sonra
ülke çıkarlarına sığınacaksın.
Mavi Vatan, Doğu Akdeniz iha siha tayfunu
u ile ülke çıkarlarını Cumhur ittifakı koruyor yeterince
sen Libya da ,Suriye de ne işimiz var deyip alt tarafı ana muhalefet liderinin seçimlere 8 ay kala ABD ye ne maksatla gittiğini konuşabilir misin ?
Onlar da mı ülke çıkarları için oradalar hade be sende asıl toptancı yaklaşım sizde işte.
Akparti oylarını düşürmeye değil Chp oylarını yükseltmeye bakın. Koskoca Cumhuriyetin partisi iktidar olamıyor oylarını %3 yükseltemiyor, adeta kandile dönmüş bir parti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 20 Ekim 2022; 18:29:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ülkenin hali ortada, gidişat ortada ve siz bunu destekliyorsunuz.
Muhalefete laf atarak ancak kendinizi haklı çıkarmaya çalışırsınız ama kandırırsınız.
Ülkenin sınırlarını açıp ne olduğu belli olmayan mültecileri kim aldı? Ülke sınırları sizin için önemli değilse niye başkalarına laf atıyorsunuz?
Sen akpnin nasıl kurulduğunu bilmeyecek kadar ufak olabilirsin ama bir araştır bakalım.
-
Ben halen Reise vericem ve Reis yine kazanicak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buradaki liseli chplilere göre kılıçdaroğlu 60 tayip 40 oy alacak. Gerçekler öyle değil. Adamın kemik oyu 40. Bunun altınada dünya yıkılsa düşmez
Akp'ye vermiyorum. Chp'ye başındaki malum şahıs yüzünden hiç veresim yok. Kim kaldı?
-
Her şeyinbir sonu vardır. Yalnızca O cellecelalühu) bakidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kazanamayacak. Benim gibi birçok seçmenini kaybetti...
-
Arkadaşlar bir gerçeği sürekli atlıyorsunuz. Ak Parti hükümeti, akla gelmeyen politikalarla ülkeyi bugün olduğu hale getirdi. Ak Parti seçmeni de dahil birçok Türk insanı farkında bu olayların. Ancak Türkiye'de muhalefet yok. Ak Partiye bu hükümeyi elleriyle teslim eden muhalefet partileridir. Cidden kendinize bir sorun bugün şu durumda ve önceki seçim zamanlarında AKP'ye alternatif ve gerçekten güçlü bir muhalefet partisi oldu mu? Şu anda 6'lı masa partilerinden hangisi sgerçekten Türkiye'nin yaralarını sarabilecek politikalarla seçime çıkacak? Hiçbiri. Bu seçimde AKP kaybederse muhalefetin başarısı değil, Ak Partinin başarısızlığındandır. Yoksa muhalefetin yaptığı tek şey, Ak Parti'nin yanlışlarını mecliste bağırıp kavga etmek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tayyip kaybetsin ancak partisini teröristleştiren Kılıçdaroğlu da kaybetsin istiyorum. Meral de hiç samimi gelmiyor. Ümit Özdağ'ı da Mansur konusunda samimiyetsiz buluyorum. Kime versem bilemedim.
-
Karalamakla iyi etmişsin.Adamı nasıl kaydettiğin hakkaten okunmuyor
Evet hocam. Her şey yazıyor olabilir orada. Kötü niyetli düşünmeye hiç gerek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kim kime oy verir bilemiyorum, tahmin de edemiyorum,
ancak bu milletin kuru ekmeğe muhtaç kalmaması için vereceği oyu çok iyi düşünmesi lazım.
gerçi zaten daha şimdiden kuru ekmeğe muhtaç kalmış ülkenin asgari ücret kazanan yarısı.
-
Hayat garip. Seneler önce AKTROL olarak blokladığım tayfa sanki öyle değilmiş gibi mesajlar atmaya başlamış. Alayınızı ifşalamak için geri mi dönsem :)
Edit: Bir yanlış anlaşılma olmadan önce yazayım, "AKTROL" olarak blokladığım kişiler öylesine AKP ve RTE'ye oy verip destekleyen, siyasetten uzak kişiler değil. Forumda AKP ve RTE yi ölümüne savunan troll tafya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 21 Ekim 2022; 11:6:54 >
-
Sizinle aynı fikirdeyim.
-
Ankara'da Akp'nin %60 üzeri oy aldığı bir ilçede yaşıyorum. Malum şahıs yüzüne tükürse "Nolur ağzımın içine de tükür" diyecek tipler var burda.
-
Tevbe ettik,olmamı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X