Hala chp'ye oy verecek olan var mı aranızda:)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? (7. sayfa)
-
-
Şuan oyum hala AKP ye. Harici sadece Muharrem İnce'ye oy verebilirim. Evet İnce ile AKP nin çok fazla farklılıkları var, ancak ben AKP dışında birisinin ülkenin başına geçmesi gerekiyorsa kesinlikle İnceden başkasına da güven olmaz diyorum.
Sanmıyorum başkasına ne olursa olsun oy verebileceğimi. Mehmet Ali Çelebinin sorduğu sorulara net cevap veremeyen bir partiye asla ama asla oy vermem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi select55 -- 24 Ekim 2022; 1:40:39 > -
Vardır, ama bu demek değildir ki seçimi AKP kazanıcak, gidip youtube dan 32.gün mehmet ali birand ın 2002 seçim belgelesini izlyerek akp nin nasıl geldiğini izleyebilirsiniz, yeni eskiyi siler...
Ben yaptım oldu dedi istanbul seçimleri tekrar etti sandıklar açılmaya başlandı :D sonuç ne oldu gördük...
Ve 32. günü izledikten sonra karıştırın biraz, Cem Uzan malına barajına şirketlerine bi ne olmuş onuda izleyin... Seçim kazanıldığında muhalefetin 5li çete diye tabir ettikleri kimler :D Cem Uzan gibi ne benzerlikler yaşayacaklar hep birlikte izleyeceğiz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 24 Ekim 2022; 2:2:29 > -
Omamı
-
2K23 internetten başka birisinin paylaşımını benim diye foruma atmıştı. Oy veririm der ama vermez. Bunu ifşa edince delirmişti.
-
CHP ve 6 li masa neden Selahattin Demirtaş'ı içeriden çıkarmak istiyor iseniz bize oy verin diyor. Selahattin Demirtaş'ı neden içeriden çıkarmak istiyor. Pkk terör örgütü değildir diyen kişinin neden arkasındalar. Amaç ne. Bunları serbest bırakıp, tekrar 30 yıl öncesine dönüp ülkenin bütün parası terör ile mücadeleye ayırıp iğne ipliği ABD den mi sipariş etmek. Böyle bir muhalefet varken neden insanlar oy veririm deyince algı politikasına başlıyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AKP'li olmak muhteşem bir şey yav, adamlar her zaman doğru olduklarını düşünüyor.
Şimdi @hardday, önce akp nin iktidara geldiği zaman sonradındaki şehit sayılarına bakacaksın, sonra çözüm sürecini, teröristlere operasyonlar yaptırmayan valiyi araştıracaksın, sızan kyoto görüşmesinin kayıtlarını dinleyeceksin sonra da az biraz yüzün varsa buraya gelip terör ile mücadeleden bahsedeceksin.
Artık ABD,gavur, yahudi ne sikim olarak sınıflandırıyorsan lan zaten bunların ortak,sahibi olmadığı kurum mu bıraktınız.
En çok verilen şehit yılları 1990 2000 arası. 91 ile 96 yılları en zirve... Gelelim mücadeleye morp. 2002 den sonra kalekollar yapıldı önceden sundurma dediğimiz teneke çatıların altında karakolda vadi içinde konumlanıyor idi. Aktutun karakolu örnek. Şimdi Kalekollar yapıldı çok şükür biri akıl etti. İkincisi İHA siha. Devlet terör ile mücadele de ARGE ye destek vererek, cumhuriyet tarihinde ki en büyük darbelerden birini verdi. Ama muhalefetten siha iha ile ilgili alay konuları var nedense 😉 1990 li yıllarda 10 km sınırı ihlal edemez önce ABD ye bilgi verilir idi. Şimdi 40 km içerde üs bölgesi kuruluyor. Çünkü malum teröristler Suriye Irak İran vs kamplarda eğitilip Türkiye ye gönderilir idi. Sorunu kökünden çözme mücadelesi var. Önceden içeri giremez ülke de karşılar idin teröristi. Şimdi inlerine gidiyorsun. Biraz YouTube aç eski görüntüler var. Yada Osman Pamukoğlu ile Demirel in bir diyaloğu var aç araştır Bir oku. Osman paşa ne diyor. Bırak algı operasyonları ile sağdan soldan duyma lafları. Ben sana bu idiaa ettiklerimin hepsinin videosunu atarım. Sezgin Tanrıkulu neden siha yapımına engel olmaya çalışıyor mesela:))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Mhpli ilçe başkanının falan twittera koyduğu fotoyu alıp mhpye oy attığını söylemişti.
Bir akpli dürüst ve tutarlı olduğunda haber değeri olur. Bu dediğin normal durumları.
-
hayır, önce yukarıda yazdıklarımı hatta üzerine apo nun mektubunun okutturan irade hakkında bir kaç söz edin. sonra konuşacağız.
ben ondan önceki süreci sormuyorum, başa geldiklerinde ne durumda idi ? ne duruma getirdiler ? Daha önce Irak örneğinden ders almayıp , otorite yoksunluğunda terör örgütlerinin nasıl palazlandığına şahit olup yine de suriye ye koşa koşa offfffffffffffffffffff dostum esad, yahu kardeşim yazarken sıkıldım.
o kalekol mevzusu da sanırsın akp nin ilk icraatı aç bak bakalım ilk kalekol kaç yılında yapılmış .... ulan sınır ötesi operasyonlar, sıcak takip , 10 km zamane ırak hükümeti ile yapılan anlaşma offf... yoruyorusnuz insanı.
Yalnız daha önce araştırmadığım bir noktaya dikkatimi çektiğin için cidden teşekkür ederim.
Kalekol sonrası ve öncesi karakol baskınları , mayın/eyp , pusu , operasyon şehit sayıları , eylem sayıları ile ilgili bir döküman bulabilirsem bir bunları da incelemek lazım.
+
ayrıca sezgin tanrıkulu gibi adamları da hala partide tutan parti meclisini de yazıklar olsun. O konuda vurabildiğiniz kadar vurun sonuna kadar haklısınız.
-
Kalekollar 2002 de başlatılıp hâlen inşaa faaliyetleri ASELSAN mühendisliği ile devam etmektedir.
Bilmiyor isen öğretelim. İkincisi apo nun mektubunda hangi cümle seni rahatsız etti. Örnek ver ondan konuşalım. Bekliyorum.
Artı neden muhalefet partileri Selahattin Demirtaş'ı içeriden çıkarmak için oy istiyor sebebini açıkla. Bekliyoruz
Çocuk tecavüzleri hırsızlıklar mülteci sorunu Polis intiharları halkın mutsuzluğu ve yandaşların yaşamlarını görünce aklım karıştı ve yine akp ye oy vereceğim.
Dünya, senin onu düşlediğin gibidir, o bir aynadır. Dışarıda kendi dünyanı bulursun, yarattığın, düşlediğin dünyayı
Dışarıda kendini bul! Git ve kim olduğunu gör...
Diğerlerinin, senin içinde taşıdığın yalanın, uzlaşmanın, cehaletinin yansıyan görüntüleri olduğunu keşfedeceksin...
Değiş... ki dünya değişsin.
Hastalıklı bir dünya yaratıyorsun, sonra da kendi yarattığın eserinden dehşete düşüyorsun. Dünyanın nesnel olduğunu düşünüyorsun... Oysa dünya senin onu düşlediğin gibidir. Git, dünyaya gir ve bunları kabullen... Kendi içindeki yoksullarla, zorbalarla, toplum dışına atılmışlarla tanış. Onları kabullen! Sakın onları görmezden gelme ve sakın suçlama. Dünyana teslim ol. Git ve yarattığın şeyi bilinçli olarak kabullen: sabit, cahil bir dünya... ölü bir dünya. Bir kişinin gücü, kendine sahip olmasında ve aynı zamanda kendisine teslim olmasında yatar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
ironi değilse sıkıntı gerçekten büyük
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İroniiii olduğu gayet açık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İroni yapmanın manası ne peki?
İlk paragrafın devamındaki ikinci paragrafı paylaşmak idi. f
-
Koşa koşa oy vereceğim :)
-
Ben hala ilk yazdığım mesaja cevap bekliyorum.
Şunu anlamayacak kapasiteden isen konuşmaya tartışmaya gerek yok, Örgüt liderinin mektubu devlet televizyonunda okutulmaz. İçeriğinden bağımsız OKUTULAMAZ.( Ve tekrar samimi bir şekilde mektubu okuduğun zaman ne anladığını yazarsan sevinirim )
Yahu ben mi yanılıyorum diye bakındım, öyle bir bilgi internette yok. Aktütün saldırısı belki hemen sonrasında ya da üstünde aylar geçtikten sonra ben ilk defa kalekol ( ya da güçlendirilmiş karakollar ) larla ilgili tartışma programını izlemiştim. Nette araşıtırınca da çıkan durum bu.
Karakoldu ‘Kalekol’ oldu - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber
Birçok askerin şehit olduğu sınır karakollarının hali içler acısıydı. 3 kez baskına uğrayan Şemdinli’deki Aktütün Karakolu’nda 3 Ekim 2008’de de 17 şehit verilince sınır karakollarının güçlendirilmesi kararı alındı. Van'daki Harabe Kışla da onlardan biri...
Kalekol inşaatları dört yıldır sürüyor (aksam.com.tr)
BDP’lilerin “Yenileri yapılmasın” dediği karakolların yapımı 2009’dan beri sürüyor. TOKİ karakollardan 114’ünü tamamladı, 166’sı devam ediyor.
Ulan banane Demirtaş tan. Ben sana muhalefete oy ver mi diyorum. Yaptıkları her açıklamayı , her eylemi senin gibi ölesiye mi savunuyorum.
Şimdi 90 lara bir geri dönelim. Osman pamukoğlu ya da hasan kundakçı nın hangisinin kitabı olduğunu hatırlamıyorum. Zamanında bir istihbarat aldıklarını suriye de örgütün üst düzey kadrosunun kongresi olduğu, örgütü ağır bir darbe vurmak için tarihi bir fırsat olmasına rağmen iktidar tarafından operasyona izin çıkmadığını sitem ederek yazmışlardı. ( tahmini 93-95 arası bir dönemdir bu )
Bundan 3-5 sene sonrasında ise aynı yanlışa tekrar düşülmemiş, apoyu sınırdışı/teslim etmediği için suriye ile savaşa girmemize ramak kalıyor. Apo bir kaç ülke gezdikten sonra o zamanki iktidarın kararlığı sonunda paket yapılıp bize teslim ediliyor.98 ya da 99. Zaten aponun yakalandığı video yu izleyenler o adamın karakterini az çok tahmin ederler. Belk yakalanmadan önce ya da sonrasında net hatırlamıyorum kontrol da etmeyeceğim şimdi Apo tek taraflı ateşkes ilan ettiğini açıklıyordu. Örgüt bu karara uyuyor.
Bu kadar aciz durumdaki örgüt, 2004 sonrası ( bunu kontrol etmem gerekti ) tekrar eylemlere başlayacağını açıklıyor.
Yani kısaca bitmiş durumdaki bir örgüt, Akp nin eline yüzüne bulaştırdığı her türlü başarısız deneme sonucunda hala aktif.
-
Örgütün bitme noktası sur Cizre Diyarbakır olaylarında tamamen bitti....
Sen ne sanıyorsun terör ile mücadeleyi. Bölge halkını arkasına almış bir terör örgütü ile nasıl mücadele edilir. İsrail ABD gibi bombalayarak mı ev hastahane demeden. O Zaman Hakkari Şırnak Batman Siirt vs bommbalayalim komple... Sen devlet yönetmeyi bakkal dükkanı idare etmek sanıyorsun sanırım.
Diyorum ki seni rahatsız eden cümleyi söyle konuşalım.
Ne demek bana ne muhalefettten... muhalefeti eleştirmeyip hükümeti eleştiriyorsun. Eee hadi hükümet gitti. Selahattin Demirtaş'ı içeriden çıkarmak isteyen muhalefet gelecek... Eeee sonra.... Osman Kavala da çıkaracaklar imiş. Eee Fetö den atılanlar da devlet kadrolarına yerleştirilecek imiş... Eeeee . Kendi ağızları ile diyorlar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X