Banka hesabin varsa, nerdeyse tüm paranin dövizde olduguna yemin edebilirim, ama ispat edemem. Sizin gibileri çok iyi biliyoruz. Vatan millet sakaryacilik bitti aslanım. Bu ulke için senin aklinin hayal edemeyecegi sekilde hizmet eden paşalar, akademisyenler vardi ya hapse atıldı ya da ülkeden demir parmakliklar korkusuyla kaçirıldi. Ulkeye 10 milyona yakin soyu sopu belirsiz kisaca soysuz insani sokarak bu ulkenin demografik yapisina ekonomisine bomba koyanlara da laf etsene yemez mi? Yemez. Kolpacilık sizin lakabiniz maalesef. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? (12. sayfa)
-
-
29 yasindayim hayatimda bi kere dovize para yatirmadim. Ettigin bos yeminle kalirsin ancak. Ama ben eminim ki sen dolar 30-40 olsun diye can atiyorsundur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kardeşim bunların derdi vatan falan değil. Bunlar el pençe ABD Avrupa Birliği karşısında duran siyasetçileri görmedi. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yok mavi sularda doğalgaz arama teşebbüsü. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yok İHA siha üretip yurtdışına satılan. Bunlar Selahattin Demirtaş'ı içeriden çıkarmaya çalışanlara prim veriyor. Adamların vaadi bu, Selahattin Demirtaş'ı içeriden çıkarmak isteyen bize oy versin dedi. Bir güney Kore bile 60 yılda geldi buralara. Nasıl geldiğini araştırmazlar. 20 sene önce bırak savunma sanayisi yada enerji kaynağı arama üretme işlerini, IMF ye borç ile hayatı idame ettirmeye çalışıyorlar idi. Bize kime oy vermemiz gerektiğini bile söylemiyorlar. Daha neyi konuşuyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Demek ki paran olmadigi icin kuru ekmek akpciligi yapiyorsun. Tamam daha fazla detaya gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam imzamı atıyorum bunun altına çok güzel konuşmuşsun. Sorsak herkes bağımsız olmak istiyor güçlü bir devlet olmak istiyor. “Tamam olalım” diyorsun “ama bunun bir bedeli var” diyorsun, “yok o zaman kalsın” diyorlar. Diyeceklerim bu kadar. Vallahi kimse kusura bakmasın ben ülkemin artık ekonomi, enerji vs bakımında birilerinin kucağında olmasını kabul edemiyorum. Bağımsız olma yolunda ben kendimi çoluğumu çocuğumu herkese feda ederim sefalet içinde yaşarım gerekirse hiç problem değil. Geçmişte kimler nelerini feda etti bu ülke için. Ama şimdikilere bak istediği iPhone’u alamadığı için devlete küfür ediyor adamın ideolojisine bakar mısın.. İnanamıyorum..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ağzına eline yüreğine sağlık kardeşim. Zaten bunlar iPhone oyun konsolu ile sürekli yaşayabilirler. Başka şeye ihtiyaç duymazlar.
Ülkenin askeri teknolojide hangi konumda olduğunun farkındalar mı acaba. Elektrik pahalı derler, adamlar HES ve Nükleer santral yapımına başladı, bunlar oooo efendim zararlı diye Mersin hakkını sokağa döktüler. Eee kendin üretip depolanacak işte maliyet düşecek. Yok efendim olmaz.. :))
Ver mehteri!!!
74 kıbrıs harekatıi ve peşine kenevir ekimize izin veren hamleler sonucunda ambargo yenilince (oyle atar filan da değil ha bildiğin ambargo) oluşan kuyruklara bunlar açlık sefalet diye yıllardir başımızı yiyenler gelmiş şimdi bedel ödeyelim diyorlar. iki gün abd burnunuzu sürttü koşa koşa rahibi verdiniz. Almanya atar yaptı Özel uçakla yolladınız casusu Hani al papazı ver papazıydı. Bu mu atarınız gideriniz. Arka tarafınız mı yemedi ?
Abd askerlerini istemiyoruz diyenlerin üzerine saldıranların cocukları, torunları gelmiş erkeklik taslıyorlar. Bedel ödemekmiş "siz hayatınızda bir bedel ödediniz mi?" kıblesi abd donanması olanlardan ne bekliyorsak !
-
Allah kimseyi cahil bırakmasın. Rabbim milletimize ilim versin. Her şeyin fiyatı son bir kaç yılda % 300-500 arttı. Ukrayna'da bile Türkiye'deki kadar yüksek enflasyon yok. Kim AKP'ye oy veriyorsa ben de hakkımı helal etmiyorum. İyi şeyler yaptır kimse inkâr edemez. Kötü şeyleri de oldu ama bu ekonomi ve vergiler Tansu Çilleri bile geçti. Türkiye tarihinin en kötü ekonomi yönetimi AKP'ye aittir. Vatanını ve milletini gerçekten seviyorlarsa ve Allah'tan bir parça korkuları varsa ya ekonomiyi düzeltirler ya da istifa edenler.
ben almanyaya gidiyorum
-
Gerçekten sıktın artık. Kasıtlı olarak laf çevirmek yerine konuşacak şeylerin olduğunda yazmaya çalış.
-
Cevap ver konuşalım işte;
Diyorum ki AKP yi geçtik gönderdik. Kime oy verelim. Selahattin Demirtaş'ı içeriden çıkarmak için bize oy vereceksiniz diyen chp ye mi verelim. Kime verelim söyle.
Yarı aç kalırız ama vatansız asla. Karın tokluğuna ülkeyi terör ve teröristi öven kişiyi çıkaracak birine oy vermek ne kadar mantıklı. Sordum. Yaz hadi.
Bağımsızlık dedikleri kendi ideolojileri. Dediğin gibi kıbrıs sonucunu laf atmak için kullanan zihniyetin şimdi "feda edelim ama bağımsız olalım" demesi samimi değil.
Mesela bu üyenin Atatürk düşmanı olduğunu not almışım. Bu mu bağımsızlık isteyen biri?
-
Daha kaç defa başa dönmeye çalışacaksın?
-
Haydaaa.... cevap ver bitsin muhabbet. Akp yi gönderdik. Evet neden kime oy verelim. Neden sonuç olmadan konuştuğunun yazdığının bir önemi yok. Neden gönderildi, sonuç kime oy verilsin. Evet buyur bekliyorum.
Aynı sorulara kaç tane daha cevap verince başa dönmeyi bırakacaksın?
-
Açlık = dışa bagimlilik = taviz verme, satma, peşkeş cekme= tank palet fabrikası ve limanların satışı = kredi için yalvarmak yeni tavizler verip daha da borc altına girmek = daha fazla borc ödemek için yeni tavizler ve stratejik kurumları üç kuruşa satmak karşılığı kredi erteleme veya yeni kredi = daha fazla açlık = daha fazla enflasyon = Arap kapılarında dilenci diye dalga geçilen, geriye sadece adı kalmış Türkiye = kendine ait bir vatani var sanan vatansizlar topulugu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akp gitti, kime oy verelim bunun cevabını nerede verdin. Bir göstersene. Baktım yok.
İnce mantıklı demiştin, git ona ver mantıklı geliyorsa. Ama sen sınırları yol geçen hanı yapan partinin fanatiğisin, başkasına ölsen oy vermezsin. O yüzden tartışmanın anlamı yok, zaten amacın da bu değil.
-
Karada, havada ve denizde insansız teknoloji üst düzeye çıktı. İHA ve SİHA’larda 3 yıllık bant doldu. Siparişler, üretimi aşan seviyeye çıktı.
50’den fazla köprü, geçit ve çevre yolu inşa edildi.
Türkiye, 1 Ocak 1961'de Cemal Gürsel döneminde Uluslararası Para Fonu'na (IMF) borçlanmaya başladı. İsmet İnönü, Süleyman Demirel, Bülent Ecevit, Turgut Özal ve Tansu Çiller de IMF ile stand-by anlaşmaları imzaladı. Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde AK Parti iktidarı, Türkiye'nin son stand-by antlaşmaşını 2005'te 6.6 milyar SDR'lik (özel çekme hakkı) ödenek için yaptı. Erdoğan, 14 Mayıs 2013'te Türkiye'nin IMF'ye borc bitirildi.
Paradan altı sıfır atıldı.
E devlet sistemi getirildi
Acil ve yoğun bakım hizmetleri ücretsiz hale getirildi.
Aile hekimliği uygulamasına başlandı.
Şehir hastaneleri kuruldu. Sağlık Bakanlığı genel bütçesi ile yapılan hastanelere ilaveten, alternatif bir finansman kaynağı olarak Kamu-Özel İşbirliği (KÖİ) Modeli ile Adana, Ankara Bilkent, Bursa, Elazığ, Eskişehir, Isparta, İstanbul Başakşehir, Kayseri, Konya Karatay, Manisa, Mersin, Yozgat ve Tekirdağ olmak üzere toplam 18 bin 258 yatak sayısıyla 13 şehir hastanesinin yapımı tamamlandı. KÖİ Modeli ile Ankara Etlik, Gaziantep, İzmir Bayraklı, Kocaeli ve Kütahya olmak üzere toplam 9 bin 414 yatak sayılı 5 şehir hastanesinin ise yapımı devam ediyor.
Marmaray, binlerce kilometrelik bölünmüş yol, Yavuz Sultan Selim ve 1915 Çanakkale köprüleri, hızlı tren ve dünyanın en büyüğü olan İstanbul havalimanı yapıldı.
Cumhuriyet tarihinde ilk kez mavi sularda enerji kaynağı aramak için Sondaj gemisi ile arama tarama faaliyetleri başlatıldı.Türkiye, Karadeniz'de toplam 540 milyar metreküp doğalgaz keşfetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın; 21 Ağustos 2020 tarihinde duyurduğu Sakarya doğal gaz keşfinin, 2020 yılında bütün dünyada şimdiye kadar yapılan en büyük ikinci keşif olduğu bildirildi. Karadeniz'deki 540 milyar metreküp doğalgazın karaya çıkartılması için borular döşenmeye başladı.
Milli piyade silahları orduya teslim edildi.
Türk Silahlı Kuvvetleri başarıyla gerçekleştirdiği Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı harekatları ile Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü ve destekçileri tarafından "terör koridoru" kurmaya yönelik çalışmaları ortadan kaldırdı.
TOKİ kurularak dar gelirli ve evi olmayan insanlara ev sahibi yapma hizmetleri devam ediyor.
Kültür ve turizmde dünya mirası listesinde olan varlık ve alanların sayısını 9'dan 19'a, kültür merkezi sayısını 42'den 120'ye çıkarıldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Evet ince mantıklı olabilir....en azından derdi vatan adamın. Sen burada sürekli akp hükümet karşıtı yorumlar yapan biri olarak. Yani oylar Muharrem İnce ye diyorsun. Dimi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X