Şimdi Ara

Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
2
Favori
13.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakmayın belki hortluyor konu . AKP ye oy verme hemşerim sen , özellikle verme hemde iPhone alamıyorsun diye ağlıyorsun resmen . Afedersin de ya Avrupa'nın Amerika'nın altına giricen ucuz a iPhone alacaksın yada bu sıkıntıyı çekeceksin ileride kendi teknolojini kullanacaksın. Nuri killigiller , Vecihi hurkus. Devrim arabası araştır ülke kendine ait birşeyler yapmaya çalıştıkça ülkede bir kriz oluyor ambargo yiyoruz. En basitinden şöyle anla srnin iyi olmanı istemeyen akraban vardır hani amcan dayın vs sürün isteyen haaa haaaa işte aynen öyle . Kusura bakmayın ama bu ülke ilerliyor ki götü boklu yunana Amerika silah yağdırıyor herkes size cephe tutup çekmeye aşağı çalışıyor. Ulan Amerikan başkanı biden kim ki ? Recep Tayyip Erdoğan ı indirmemiz gerekiyor diyor ve bunu buradaki kişiler Amerika'ya gidip fikir alıyor az zeki olun ulan . Beyniniz yıkanmış az tarih araştırın akıllı olun akıllı . Ya domala domala ucuz a iPhone kullanır ucuz a reno binersiniz yada biraz daha sefalet çeker alayına kendi markanızla sahip olursunuz bunun savaşı var şu anda . Neyse kimse salak değil sadece işine gelmiyor zorluk . Başınızı ağrttim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İlk olarak söyliyim apolitik biriyim ama vatanımı ve insanımı seviyorum.

Şimdi bana sorsalar ki 6lı masada bu devleti yönetmesinde sakınca görmediğin güvendiğin biri var mı diye, cevabım net yok olur.

Akp ya da mhp içerisinde de yok.

Erdoğan ın beğendiğim tek özelliği gerçekten globalde lider duruşudur.

Politika yapışı daha temiz ve duruşuna eş değer olsa idi eminim ki 100 sene daha yönetimi elinde tutardı.

Muhalefet kendine o kadar güvensiz ki adayı ne açıklayabiliyorlae ne de biri benim diyebiliyor. Hepsi birbiri arkasınd yanında son anda bişiler olurda aday ben gösterilirim heralde düşüncesindeler.

Birde İmamoğlu kesinlikle aday olsa oy vermem. Mümkünse karadenizden kimse aday olmasın da. Karadenizliler güzel birbirlerini tutuyor takdir ediyorum ama yeter yani.

6lı dışında İnce diyor ki ben 2.tura kalırsa yeter ki Erdoğan gitsin diye desteğimi masaya veririm. Düşüncesine saygım var fakat eleştirilmicek gibi de değil.

Zafer ptsi genel başkanı ise mültecilere takmış soyluya takmış, katıldığı programlarda ben senin düşünceni umursamıyorum senden de oy istemiyorum diyebiliyor. Ülke yönetimine aday olmuş koskoca adam saygı nedir bilmiyor.

Zaten hiçbiri bilmiyor o da ayrı bi konu.

Özet geç diyenlere: Durum nanay. Oy verilcek arkasında durulacak kaliteli bir anadolu kadını başa geçsin isterim. Mümkünse genç olsun.

• carterjr kullanıcısına yanıt

Bu dediklerin iyi güzel ama akplilere göre sadece kendilerine bu şekilde tam destek verilmeli.

Bu ülkede Atatürk sonrası dış ülkelere karşı yapılan en büyük karşı çıkışı Kıbrıs harekatıdır. O zaman hükumet her türlü zorluğu karşısına aldı ve operasyonu yaptı. Sonucunda ambargo geldi ve ülke olarak sıkıntılı günler geçirmek zorunda kaldık. Bu sıkıntılı günler akplilerin chpye olan eleştirilerinden en önemlisi olan "chp tüp kuyruklarıdır" diye laf etmesine neden oldu. Bugünde pek çok akpli bu yüzden chpye oy vermiyor ve gelirse tüp kuyrukları olur diye düşünüyor çünkü rte dahil hepsi bunu söylüyor.

O yüzden akplilerin şimdi çıkıp "ekonominin kötü olmasının önemi yok, bunun sebebi dünyaya kafa tutmamız. Bizi destekleyin, desteklemeyen vatan haini" tutumları hiç samimi değil. Akpnin 20 senedir yaptığı ve devam ettiği politika sonucu insanlar akpye bu lafları söylüyor. Kendi etti, kendi buldu.

• carterjr kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ağzına eline yüreğine sağlık.....

• Bence Memleketin bekasını düşünen vermez. Mülteci kampına çevirdiler ülkeyi bu bile vermemek için yeterli neden veriyorlar anlamak mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memnun olmadığın bir iktidardan kurtulma umuduyla memnun olmadığın bir muhalefete ve kişiye oy vereceksin ve iyi şeyler olmasını umacaksın. Senin açından en makul yol sandığa gitmemek veya boş oy atmak..

• Normal bir ülkede olsaydık yüzde 5 den fazla alamaması lazım ama normal değiliz işte

• Erdoğan'ın yeniden C. Başkanı seçilmesine 227 gün kaldı.

• Ben. Sevdiğimden değil bu milletin daha da acı çekmesini istiyorum

• Bence Türkiye yıkılmanın eşiğine gelse bile bu seçimi tayyip rahat kazanacak. He ben karşısında kim olursa olsun oy veririm ama bizim millet sevilmeye alıştı bir kere. Adamlar ülkenin içine ettikçe oyları artıyor. Kimse de millet aç falan demesin. Aç kalırlar yinede oy verirler. Kafa beton.

• Bu seçimi muhalefetin kazanması zor şu son togg vs akp nin oylarını artırdı.Millet chp yi hdp ile beraber yürüyor sanıyor işçi sınıfından konuştuğum çok adam var daha muhalifine denk gelmedim imamoğlu aday olmazsa bu seçimi erdoğan kazanacak

• 16 seçim (ara + genel + referandum) kaybetmiş ana muhalefetin olduğu ve hala kaliteli ve ilkeli bir muhalefetten uzak bir zihnietin hamburger için 8 saat yol teptiği bir ülkede ak partinin yine kazanmasına şaşırmamak gerekir.

• Vay be 2 katına çıktı valla

• Leblebi kafalı Tuncelili Çarkçı kemal ve tayfası olduğu sürece daha çok oy veren olur

• Bugün seçim olsa AKP+MHP %45 alır.

• Kılıçdaroğluna bakıyorum. Parti içinde oyu yukselen, öne çıkan, sivrilen kim varsa ya üstüne oynuyor ya da bir şekilde gönderiyor. İktidara atar gider yapamaz, parti içinde yükselen kim varsa ona atar gider yapıyor. Bu kafanın Erdoğan dan farkı yok. O da herşeyi ben bilirim. En iyisi benim diyor. Kılıçdaroğlu da aynı kafa. Erdoğan a zaten oy verecek değilim ama Kılıçdaroğlu na bile oy verirken bin sefer düşünücem maalesef. Keşke vatandaşı düşünen, haklarını gözeten, gelir dağılımını adaletli bir şekilde yapan, hak hukuk ve adaleti gözeten birisi başımıza gelse de şu ülke artık rahatlasa.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Sandığa gitmemekte çözüm değil ki. Ha deseler ki sandığa gidip oy kullanmayan olursa hükümet ona karisamaz. O zaman oy kullanmam ama oy kullanmamak bile mevcut hükümetin işine yarayacak. Bir daha bu eziyeti çekmek insanlar için çok zor olacak.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.