Şimdi Ara

Hâlâ akp'ye oy verecekler var mı? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
2
Favori
13.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mansur Yavaş aday olursa açık ara farkla kazanır bu seçimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tst- kullanıcısına yanıt

Karaladığın kısma koptum.  

• Fatih kullanıcısına yanıt

Hiç anlaşılmıyor yahu, nasıl gördün oraya? 

• Derdi imanı para olanları mı soruyorsun yoksa vatan millet duyarlılığı olanlaramı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ayzeb A kullanıcısına yanıt

20 yıldır Kıbrıs harekatı yüzünden oluşan tüp kuyrukları diye laf edenlere soruyor.  

• ayzeb A kullanıcısına yanıt

Reyiz vatan millet duyarlılığı olan bayağı bir arkadaş var bu sayfada , bir göz at.

Anlamaz bu hainler

AKP Çocuklarıtwitter
    “Bildiğimiz gibisiniz… #AkpÇocukları”
    https://twitter.com/AkpCocuklari/status/1568960357611208706
  • AKP, HDP ile görüşme yaptı. Legal parti dendi. Ne diyorsunuz bu duruma AKP'ye oy verecek olan kişiler? Hâlâ AKP'ye mi oy vereceksiniz? Terörist parti değil miydi bu HDP? 2. bir açılım süreci olursa tepkiniz ne olacak? Hâlâ AKP'mi diyeceksiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendim parti kuracam abi başka çare kalmadı.

• Akp nin gorevde olduğu sürec aynı osmanlidaki yukselis ve gerileme devirlerine benziyor
    İlk dönem dnyandaki dolar bolluğu yeşil sermaye ve sıkı bir ekonomik politikayla beraber yükseliş devri 2. Dönem seçimde şov yaparak koltuğu saglama alıp lale devrine geçiş. Bu dönemde fetullahla beraber müthiş bir kadrolasma ve berbat bir dış politika.
    Diğer dönemlerde de bitirilen tarım hayvsncilik eşliğinde berbat dış politakin sonucu olarak köşeye sıkıştırılmış dövize aç bir Türkiye.
    Bir ksc iyi nokta var ki bunlar gerçekten can alıcı konular.
    Tsk nin 74 ambargosudan sonra yerli silaha dönmesi son 10 senede de yapilan arge çalışmalarını katlanarak büyümesi ordunun ciddi güç haline gelmesi. Diğeri de son dönemde dış politikadaki son derece mantıklı hareketler Doğu Akdeniz Suriye Ukrayna özellikle Libya resmen ilmek ilmek dokunuyor.
    Ne kadar gomsekte bu konuda da kutlamak lazım
    Karşı tarafta CHP ye bakıyorsun özellikle dış poltikada ulusal meselelerde söylemler korkunç. Herşey bütün haklardsn vazgeçip ülkeyi dolara boğmak kısa süreçte ekonomiye can verip uzun süreçte ülkeyi tekrardan uydu konuma getirmek gibi anlaşılıyor.
    Berbat ekonomiyi düzeltecek başka bir politikalari var mı hiç zannetmiyorum.
    Tek güvendiğim kişi Mansur Yavaş onu da her sivrilen adamın devmfterini Düren kilicdaroglu yine halleder gibi duruyor

Neyse sandık basjna gidene kadar karar veremicez galiba

• Uyanıldı uyanıldı, uyanılmazsa bu ülke ve bu millet yanar fena, kimsenin yüzüne bakılmaz. Tam anlamıyla ortada kalırız, durum budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 8 Kasım 2022; 0:35:53 >
  • Var. İlelebet Erdoğan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • allahım şu adamların başımızdan gittiğini göster bana.ne olursa olsun göster.(2 dönem oy vermiş biri olarak yazıyorum)

• sonuna kadar reisimin yanındayım

• guguk kullanıcısına yanıt
    Sana ne kardeşim ben Erdoğan orada olduğu sürece de oy vereceğim. Haddinizi bilin..

• keb@nlı23 K kullanıcısına yanıt

Sanada hakkımı helal etmiyorum. 2 elim ahirette yakanızda olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 9 Kasım 2022; 9:32:2 >
  • guguk kullanıcısına yanıt

Ok

• Akpye ne genelde ne yerelde hiç oy vermemiş biri olarak yazıyorum. Halen vermeyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.