Şimdi Ara

H & M % 20 İndirim kodu (Sıcak olmasada ılık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • H & M'de 29 Kasım 23.59'a kadar geçerli % 20 indirim kodu almak için uygulamayı İOS veya Google Play'dan cep tlf.na yüklemek yeterli. Uygulama tlf'a yüklendikten sonra ana sayfasında 4 rakamlı bir kod veriyor. O kodu uygulama veye sitesinde yapacağınız alış verişlerde kullanabiliyorsunuz.
    H&M
    Moda ve kaliteli kıyafetler en uygun fiyata | H&M TR
    https://www2.hm.com/tr_tr/index.html

Not : Bizim kızın beğendiği bir mont vardı. Mağazasında 229 tl.ydi. Kodla birlikte 183 tl.ye indi (ücretsiz kargo) ve bu akşam aldım. Yani kod çalışıyor. Kargo süresi de 1-3 gün gözüküyor.

• DH'in üyelerinin tamamı ''mezarcı'' olduğundan haliyle kimse % 20 indirimi sallamıyor.

H & M bunu bi kenara yaz ve seneye indirimlerini min.% 50 + yap.
  • max0007 M kullanıcısına yanıt
    Aynen bugün İndirimli ürünlerin indirimin kaldırıp fiyatlara bindirmişler sonra %20 indirim
    Mesela dün indirimli 49 lira olan gömlek 79 olmuş yersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brak13 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.

Ancak benim aldığım montun fiyatı mağazada geçen ay'da 229 tl.ydi. Bedeni yoktu alamamıştık. Bu akşam sitesine baktığımda beden stoğu vardı. Ve fiyatta aynıydı. Kodu kullanarak aynı montu aldım ve 46 tl. cepte kaldı.

Ha şimdi diyeceksin başka mont'mu kalmadıda illaki H&M'den alıyorsun montu ?

Ergen kız çocukları bi şeye taktı mı takıyor ve çok inatçı oluyorlar.

Yani illa o mont ve o marka olacak
  • Geçen ay bunların düz sweatlerine baktım beğendim,50 liraydı fiyat alırız sonra dedim.Baktim şimdi 60 lira kuponla 48 lira yersen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.