Şimdi Ara

h100 boşta 46 ile 50 arasinda geziniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belirttiğim üzere h100 kullaniyorum 4 fan var üzerinde. Fakat islemcim boştayken bile en düşük 45 derecelerde geziniyor. Işlemcim i7 2600k
    Sebebi ne olabilir? Ankarada yaşiyorum kapalı kasada kullaniyorum hava su gunlerde 30 lu derecelerde core temp test ettigim program.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• söküp termal macun yenileyerek tekrar monte edin
    termal macunun yeterli olmasına, tüm işlemciye yayılmasına ve soğutucunun işlemci üzerine eşit baskı ile takılmasına dikkat edin
    pompayı direkt psuya bağlayın anakarta bağlıysa biostan otomatik fan hızı ayarını o giriş için kapatmaya çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kromatit -- 5 Ağustos 2015; 16:44:47 >
  • Selamlar,

Soğutucu bloğun tam olarak oturduğuna emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Selamlar,

Soğutucu bloğun tam olarak oturduğuna emin misiniz?

EMİNİM DAHA FAZLA gtmiyor çünkü yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

söküp termal macun yenileyerek tekrar monte edin
    termal macunun yeterli olmasına, tüm işlemciye yayılmasına ve soğutucunun işlemci üzerine eşit baskı ile takılmasına dikkat edin
    pompayı direkt psuya bağlayın anakarta bağlıysa biostan otomatik fan hızı ayarını o giriş için kapatmaya çalışın

zalmanın çok kullandıgım bir termal macununu kullanıyorum ve yenıledım en az 3 kere acaba fazla mı az mı sürdüm diye diye.
    pompayı da harici bir fan kontrolcum var yıne ona baglı manuel olarak kontrol edıyorum ama dogrumu yapıorm bilmiyorum cunku hızı ne kadar artırırsam artırıyım 3-4 derece oynuyor.
  • yaz ayındayız hatırlatırım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rx 7900 xt boşta 55-60 derece
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.