Şimdi Ara

H100'den gelen gıcık pompa sesi(ÇÖZÜLDÜ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
2
Favori
12.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

quote:

Hertürlü test ettim çok sessiz oldu diodla sıfır ses , pompada canavar gibi çalısıyor 2500k' yı günlük 5ghz'de 1.37voltta kullanıyorum.Sıcaklık degerleri hiç değişmedi pompanın çalışmasında gerileme felanda yok.

Buradan iceman_54 nickli arkadaşa çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.Çok sessiz bir sistem sahibi oldum bu diod işi ile

ne demek moruk bi h 100 alırsın ödeşiriz
    Burda o kadar yardım alıyorum, onlara sayıyorum kardesim, Yeterki insanlara faydam olsun!

Bu arada diodlu costu islemci 5200mhzde prime 95 testinden gecti imza tıkla bak.

mobilde yim hacı gariban işi 5200 mhz profili bi ara bana da gönder aga yanında bide ip... Ne diye sorma bağlayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hertürlü test ettim çok sessiz oldu diodla sıfır ses , pompada canavar gibi çalısıyor 2500k' yı günlük 5ghz'de 1.37voltta kullanıyorum.Sıcaklık degerleri hiç değişmedi pompanın çalışmasında gerileme felanda yok.

Buradan iceman_54 nickli arkadaşa çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.Çok sessiz bir sistem sahibi oldum bu diod işi ile

ne demek moruk bi h 100 alırsın ödeşiriz
    Burda o kadar yardım alıyorum, onlara sayıyorum kardesim, Yeterki insanlara faydam olsun!

Bu arada diodlu costu islemci 5200mhzde prime 95 testinden gecti imza tıkla bak.

mobilde yim hacı gariban işi 5200 mhz profili bi ara bana da gönder aga yanında bide ip... Ne diye sorma bağlayacağım

http://forum.donanimhaber.com/m_66718769/tm.htm

• daha öncede söyledim bu hazır sistemlerin hepsi bir birine benziyor corsairdeki pompa sesi pompanın milinden kaynaklanıyor eğer diyer ürünlerdede pompa mili aynı ise onlarında ses yapması kaçınılmaz olur

neyseki ben pompa sesinden kurtuldum şünkü sistemin pompasını çıkardım sistemi modifiye ettikten sonra yerine başka bir pompa koydum şuan performanstan memnunum sistemin testlerini bitirdim
    yakında içindeki sıvıyı değiştireceğim bor yağlı su koyacağım o zaman daha iyi olacak diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

daha öncede söyledim bu hazır sistemlerin hepsi bir birine benziyor corsairdeki pompa sesi pompanın milinden kaynaklanıyor eğer diyer ürünlerdede pompa mili aynı ise onlarında ses yapması kaçınılmaz olur

neyseki ben pompa sesinden kurtuldum şünkü sistemin pompasını çıkardım sistemi modifiye ettikten sonra yerine başka bir pompa koydum şuan performanstan memnunum sistemin testlerini bitirdim
    yakında içindeki sıvıyı değiştireceğim bor yağlı su koyacağım o zaman daha iyi olacak diye düşünüyorum

tamam hocam sürersin

• quote:

hacı zalmanin sistemi de aynı...

evet birde bunun fanı cpu fana takılıyor biosa girip sıcaklığa göre hız ayarı yapabiliyorum
  • arkadaslar diot olayina bende girecem bugun molex ara kablo aradim bulamadım ankarada. Bir tane buldum bu işime yararmi linkini veriyorum cevabınızı bekliyorum teşekkürler.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=900900900

diot ve bundan aldım akşam eve gidince deniyecem. Molex kablo işimi görürmü bu diyot olayinda.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intr.Architecture

arkadaslar diot olayina bende girecem bugun molex ara kablo aradim bulamadım ankarada. Bir tane buldum bu işime yararmi linkini veriyorum cevabınızı bekliyorum teşekkürler.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=900900900

diot ve bundan aldım akşam eve gidince deniyecem. Molex kablo işimi görürmü bu diyot olayinda.?

işini görür, ama sarı kabloya diyot u doğru şekilde lehimlemelisin.

• h100 elime sali ya da carsamba gececek.

Pompanin molex adaptorunu, molex 3 pin donusuturucu kullanarak 3 pin haline getirip, fan kontrolcuye baglasak ve devrini dusursek ses kesilir mi? Ne dersiniz?

Diyotsuz olmuyor ise, sali gunu Yazicioglu tarafinda diyotlu bir molex ara adoptor yaptiracagim isi garantiye almak icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozokaydin

h100 elime sali ya da carsamba gececek.

Pompanin molex adaptorunu, molex 3 pin donusuturucu kullanarak 3 pin haline getirip, fan kontrolcuye baglasak ve devrini dusursek ses kesilir mi? Ne dersiniz?

Diyotsuz olmuyor ise, sali gunu Yazicioglu tarafinda diyotlu bir molex ara adoptor yaptiracagim isi garantiye almak icin.

fan kontrolü pek uygun olmayabilir diyot daha garanti ve kolay
  • quote:

quote:

Cevap icin tesekkur ederim, elimde ara adaptor ve fan kontrolcu hazirda bulunuyordu da.

Bu bahsedilen diyotlu islemi ne kadara yaptirabilirim fikriniz var mi?
  • quote:

quote:

quote:

Cevap icin tesekkur ederim, elimde ara adaptor ve fan kontrolcu hazirda bulunuyordu da.

molex kablosunu her yerde bulursun pahalı bir şey değil diyot da kadıköyde bulunur oda en fazla0,5 tl dir lehim işinide orda yaptıracak birini bulursun taş çatlasa 10 tl yi geçmez

• quote:

quote:

quote:

quote:

molex kablosunu her yerde bulursun pahalı bir şey değil diyot da kadıköyde bulunur oda en fazla0,5 tl dir lehim işinide orda yaptıracak birini bulursun taş çatlasa 10 tl yi geçmez

Peki, cok tesekkur ederim. Sali gunu yaptiracagim. Iyi geceler.

• Ben de geçen hafta sonu Vatan Bilgisayar Aydın mağazasından 250 TL'ye h100 aldım. pompa rahatsız edici şekilde ses yapıyordu. Gittim vatana olayı anlattım. Ürünü değiştirdiler taktım tık ses yok. Süper oldu bilginize. Vatan Sağolsun !
  • Arkadaşlar bende h100 aldım daha ılk kurdurdum vatan bılgısayara, hıcbır program bıle kurmadan pcyı bısmıllah dedım başlattım fakat pc cok gurultulu çalışıyor. Benım forumdan anladığım kadarı ıle pompadan ses gelmiyor su an fakat ınanılmaz bır fan sesı var calısma odasında cok rahatsız edıcı. ayrıca arkadaşlar 2 ay sonra pompadan ses gelmeye baslıycaktır dıyorlar forumda. ben pek pcden anlamam ıs dolayısıyla vaktımde yok acaba h100 yol yakınken degıstırıp başka sorunsuz sısem taksam ne onerırsınız?

Bırde benım h100 de ustundekı fan hız dugmesıne basınca fanlar hep aynı calısyor gıbı. forumda vıdeo yayınlayan arkadaşların youtube vıdeoda adam basıyor fan dugmesıne vıııııv dıye bır fanlarda hız dususu oluyor acaba pç yı kuran arkadaş fanların bır kablosunu fln unutmuş olabılırmı takmaya?

Lütfen açıl yardım h100 ıse yaramıycaksa fanlar böyle seslı calısıyorsa degıstırıcem h100 u
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAJUMAJU

Arkadaşlar bende h100 aldım daha ılk kurdurdum vatan bılgısayara, hıcbır program bıle kurmadan pcyı bısmıllah dedım başlattım fakat pc cok gurultulu çalışıyor. Benım forumdan anladığım kadarı ıle pompadan ses gelmiyor su an fakat ınanılmaz bır fan sesı var calısma odasında cok rahatsız edıcı. ayrıca arkadaşlar 2 ay sonra pompadan ses gelmeye baslıycaktır dıyorlar forumda. ben pek pcden anlamam ıs dolayısıyla vaktımde yok acaba h100 yol yakınken degıstırıp başka sorunsuz sısem taksam ne onerırsınız?

Bırde benım h100 de ustundekı fan hız dugmesıne basınca fanlar hep aynı calısyor gıbı. forumda vıdeo yayınlayan arkadaşların youtube vıdeoda adam basıyor fan dugmesıne vıııııv dıye bır fanlarda hız dususu oluyor acaba pç yı kuran arkadaş fanların bır kablosunu fln unutmuş olabılırmı takmaya?

Lütfen açıl yardım h100 ıse yaramıycaksa fanlar böyle seslı calısıyorsa degıstırıcem h100 u

geri verin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.