Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım kaç wattt çekiyor ona göre yeni psu alıcam bilenler yazarsa sevinirim
FSP ATX-350PNR 350W GÜÇ KAYNAĞI 47 TL XILENCE XP350 350W 120MM FAN PSU REDWİNG SERİSİ R3 47 TL Sisteme yeterli gelir.
Hocam kaç watt çekiyor demiştim 350 w yetecekse almıyım diyodum o yüzden sordum Gerçi codegen kullanıyorum 350 w allaha emanet yetiyor
çok fazla bir şey çekmez yukarıdaki önerilenler yeterli olur sanırım ama iyi bir markanın dediği güce veren ve koruma faktörü olan modelleri codegen bu dediğim özelliklere sahip olduğunu hiç zannetmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kara duman
çok fazla bir şey çekmez yukarıdaki önerilenler yeterli olur sanırım ama iyi bir markanın dediği güce veren ve koruma faktörü olan modelleri codegen bu dediğim özelliklere sahip olduğunu hiç zannetmiyorum
Dikkate alıcam teşekkürler codegen çöpe artık
Madem codegen çöpe, bütçeyi biraz daha arttırıp 450W-500W falan al daha iyi olur. İlerde upgrade yaparsan tekrar değiştirmek zorunda kalmazsın.
Hocam bu sistemimdeki makinenin upgrade i tamam bu kadar yeter alırsam artık yeni makine toplarım
sadece bu makine ne kadar ister onu merak ediyorum
bide çakma psu alıp onu bağlasam sadece bu kartı beslemek için nasıl olur?
Sanırım olmaz çünkü yanılmıyorsam kartın ek güç girişi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: alirezzak
Sanırım olmaz çünkü yanılmıyorsam kartın ek güç girişi yok.