Şimdi Ara

h80i ile intel arasında fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel sıvı soğutması ile h80i arasında boyutsal olarak fark var mı? radyotörde olsun başlarında olsun. kasaya intel sıvı soğutma uyuyor fakat h80i emin değilim. türkiye de intel sıvı soğutma olmadığı için h80i almaya karar verdim fakat uyarsa.

• netten baktım intel sıvı soğutmasına aynı gibi bence h80 almalısın bu kadar çok kişide mevcut daha yardım alabilirsin corsair link ile kolayca sisteme erişmekte çabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaleyDeskop -- 20 Nisan 2013; 21:18:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

netten baktım intel sıvı soğutmasına aynı gibi bence h80 almalısın bu kadar çok kişide mevcut daha yardım alabilirsin corsair link ile kolayca sisteme erişmekte çabası

benim amacım da o. kasaya intel sıvı soğutma sığıyor. fakat h80i sığar mı emin değilim. kasa büyk te değil. cücük kadar bir şey ama güçlü olacak.
  • hocam şimdi senin kasada egzos fan çıkışı varsa uyucaktır h serisi egzos fan çıkışına takılıyor büyük ihtimalle senin kasayada uyucaktır birde kasanın markası nedir mid towermı bunları yaz daha sağlıklı yardımcı olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.