Şimdi Ara

Haberpress.net Virüsü Temizleyemiyorum YARDIM! :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
19.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun.İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp3541

Kardeşim hjackthis i indir, aç sonra sil işte ordaki şeyleri oluyo yani :)

Bendede aynı sorun var v9 ve haberpress sitesi deniyicem bende inşallah işe yarar.
  • tarayıcıların kısayollarına sağ tıklayın özellikler menüsünden kısayol menüsünü seçin Hedef kısmında 2 tane " " işaretinden sonra gelen tr-v9.com gibi yada başka bir site ismi yazıyorsa silin

sonrada

http://www.mediafire.com/download/9l0yn2tnx0bl09s/AntiHaberPress.Bat

bunu indirip tıklayın windows7 ise büyük ihtimalle kurtuldunuz fakat xp yada 8 için bir şey söyleyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSedaT -- 23 Ekim 2014; 11:56:32 >
  • Teşekkürler. :)
  • Konuyu hortlatacağım ama;

bu sayfadaki herşeyi denedim.

Yeniden başlatınca herşey tekrar eski haline dönüyor.
  • arkadaşlar ben de çok uğraştım ama sadece iobit malware fighter yükleyin hızlı tarayın ve bulduklarını otomatik onarın sorun bitiyor :)
  • böyle adware tarzı zararlı yazılımları normalde yemem ama nasıl olduysa benim pcye de bulaşmış tüm tarayıcıların kısayollarına tr-v9 ve haberpreess yazmış. uğraştım teker teker kısayoları sildim temizlendi.

için ilginç yanı nasıl bulaştığını hala çözemedim programlara baktım en son flash player yüklemişimhttp://helpx.adobe.com/flash-player.html sitesinden yani orjinal

edit: restasttan sonra yine kısayollara buluşmış çok sinir oldum. sorun gerçekten de adobe den kaynaklanıyor lanet olsun artık nefret ediyorum adobe ürünlerini kaldırdım.
    çözümü youtubda gördüm C:\ProgramData\Adobe içindeki taskil diye bir klasör var onu silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foz54 -- 7 Aralık 2014; 16:58:35 >

• foz54 kullanıcısına yanıt
    ne lanet seymis bu tesekkur ederim sayende cözdüm foz54
  • Kayıt defterinde adını aratıp çıkan sonuçların hepsini silin, bunu internet kapalı yapın. Sonra dosyalarda arayın ismini. Çıkan şeyleride silin. Sonra virüs çıkmaya yakın yüklediğiniz program vb. Virüs yayıyor olabilir. Onlarıda kaldırın. Dosyalarının tamamen silindiğinden emin olun. Tarayıcıyıda silip tekrar kurun. Sorun düzelmesse valla ne yapılır daha bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef, bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar aktif oluyor. Henüz kesin çözümünü hiç bir yerde göremedim. Herkes birbirinden kopyalamış.
  • kaynağı silmedikten sonra hiçbir şey işe yaramaz. C:\ProgramData\Adobe içine bak zararlı yazılımın kaynağı orada. kısayol temizlemek, regedit temizlemek sadece kalıntıları temizler.
    bilişim teknolojileri öğretmeni

• ABCdiküçgeni kullanıcısına yanıt
    Bir de şunu dene bakalım:

http://www.programlar.com/egitim/kaspersky-rescue-disk-kullanimi/
     Haberpress.net Virüsü Temizleyemiyorum YARDIM! :(

• yav bunda ne var çok basit çözümü var aslında o kadar kişi boş yere uğraşmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: foz54

böyle adware tarzı zararlı yazılımları normalde yemem ama nasıl olduysa benim pcye de bulaşmış tüm tarayıcıların kısayollarına tr-v9 ve haberpreess yazmış. uğraştım teker teker kısayoları sildim temizlendi.

için ilginç yanı nasıl bulaştığını hala çözemedim programlara baktım en son flash player yüklemişimhttp://helpx.adobe.com/flash-player.html sitesinden yani orjinal

edit: restasttan sonra yine kısayollara buluşmış çok sinir oldum. sorun gerçekten de adobe den kaynaklanıyor lanet olsun artık nefret ediyorum adobe ürünlerini kaldırdım.
    çözümü youtubda gördüm C:\ProgramData\Adobe içindeki taskil diye bir klasör var onu silin

hay allah razı olsun kaç gündür denemediğim kalmadı bu kadar basitmiş..

• aynı sorunu yaşayan varsa malwarebytes adlı programı deneyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_şahin

quote:

böyle adware tarzı zararlı yazılımları normalde yemem ama nasıl olduysa benim pcye de bulaşmış tüm tarayıcıların kısayollarına tr-v9 ve haberpreess yazmış. uğraştım teker teker kısayoları sildim temizlendi.

hay allah razı olsun kaç gündür denemediğim kalmadı bu kadar basitmiş..

bu çözüm de işe yaramadı çıldırttı bu haberpress beni

• foz54 nick'li arkadaşa sonsuz Teşekkürler sayende kurtuldum bütün forumlara dağıtalım çözümünüde v9 virüsü olarak da geçiyo ismi...
  • quote:

kaynağı silmedikten sonra hiçbir şey işe yaramaz. C:\ProgramData\Adobe içine bak zararlı yazılımın kaynağı orada. kısayol temizlemek, regedit temizlemek sadece kalıntıları temizler.
    bilişim teknolojileri öğretmeni

Sayın bilişim teknolojileri öğretmeni peki ben programdata içinde adobe yi bulamıyorum bu konuda ne tavsiye edersiniz??
  • Tarayıcı daki eklentileri kaldır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.