Şimdi Ara

Haberpress.net Virüsü Temizleyemiyorum YARDIM! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
19.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar haberpress.net diye bi virüs var pc açıldığında otomatik chrome açılıyor ve o sayfa açılıyor. düzeltiyorum yani ayarlarından yine öyle oluyor aynı zamanda anasayfam ve arama motorumda o oluyor. Pc kullanırken düzeltiyorum ama tekrar rest atınca geliyor. 5-6 programla temizlemeye çalıştım malware combofix falan ama bu lanet virüs gidemedi. nerde olduğunu bulamadım. Uzantılarda da yok nerde bu şey

• http://www.ytpara.com/konu-disi/27905-haberpress-net-virusu.html

burada birisi anlatmış ne kadar doğrudur bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sowyet

http://www.ytpara.com/konu-disi/27905-haberpress-net-virusu.html

burada birisi anlatmış ne kadar doğrudur bilemem

Cevap için sağolun ama o sayfaya baktım ordaki kişide bu sorundan dolayı mağdur hatta bir üyenin şöyle bi yorumu var:
    "yok hocam olmadı ya yine denemediğim yöntem kalmadı olmuyo kahretsin en iyisi format gibi görünüyo yıllardır pc kullanıyorum böyle bişey görmedim herşeyi yaptım yinede pc her başladıgında lanet haberpress.net ana sayfa oluyo kendiliginden açılıyo çare format tebrıkler bu virüsü yapan "muhterem" lere.."

• regeditten denediniz mi virüsü temizlemez ama açılış sayfasını değiştirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sowyet

regeditten denediniz mi virüsü temizlemez ama açılış sayfasını değiştirebilir.

evet evet yaptım ama pis program reset atınca pc ye yine eski haline dönüyor nasıl oluyor anlamadım programın içine deepfreeze gibi bişey girmiş
  • nereden bulaştı ki bu meret
  • güvenli modda denedinmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google hesabımda virüs var
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

güvenli modda denedinmi?

Evet güvenli moddada denedim ccleaner combofix falan işe yaramadı nası bişey yahu :( bilmiyorum nerden bulaştığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp3541

quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

güvenli modda denedinmi?

Evet güvenli moddada denedim ccleaner combofix falan işe yaramadı nası bişey yahu :( bilmiyorum nerden bulaştığını

ctrl+alt+delete yapıp görev yöneticisinden çalışan işlemlere bak.virüs olarak çalışan exe muhakkak vardır. sag tıklayıp dosya konumuna bak. sonra o exe yi görevi sonlandır yada işlemi sonlandır de. sonrada dosya konumundan o dosyayı sil. bu arada kaspersky ile taramayı dene. clenear combofix yetersiz kalabilir bu tip durumlarda. yada son çare olarak sistem geri yüklemeyide deneyebilirsin.
  • Sağolun ama dendim tüm kullanıcılara ilişkin işlemleri bile göster dedim tek tek bütün dosyaların konumunu açtım system 32 dekilere ellemedim diğerlerin hiçbiride virüs değil sistem tertemiz :/ kaspersky denemedim ama diğerlerin hepsini denedim aynı sorunu yaşayan arkadaşta kaspersky denemiş olmamış başka bi forumda görmüştüm.. ah şu virüsün nereye saklandığını bulabilsem.. sanırım tam bilgisayar açıldığında kendini başlatıyor sonra hemen geri kapatıyor hiç biyerde gözükmüyor işlemlerde. Googlenin kısayolunu değiştirp kendini kapatıyor bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence format at hocam en temizi al dosyalarının yedeklerini de
  • Tek çare o kaldı zaten. Ama bir kaç gün daha bu virüsü araştıracağım. Nasıl bulaşıyor bulmaya çalışacağım. Nasıl siliniyor bulacağım. Basit bi virüs yüzünden birilerinin prim yapmasını istemiyorum. O sayfaya her girildiğinde birileri prim yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp3541

Tek çare o kaldı zaten. Ama bir kaç gün daha bu virüsü araştıracağım. Nasıl bulaşıyor bulmaya çalışacağım. Nasıl siliniyor bulacağım. Basit bi virüs yüzünden birilerinin prim yapmasını istemiyorum. O sayfaya her girildiğinde birileri prim yapıyor

Bu program tam korumayı aç tarayıcılarını ve başlangıçta açılan programları sıfırla o saçma virusün bir etkisi kalmaz

http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html

• Zaten msconfigden hepsini kapattım hiçbişey açılmıyor ama nasıl oluyor da oluyor anlamadım . Dediğiniz program ne programı yani kalıcı olarak bilgisayarımda kalan bi antivirüs ise gerek yok yani virüslerle içli dışlı yaşıyorum :) Ama yinede kurup bi tenizleyeceğim

• Ben internette komple araştırdım. Yukarıda yazdığınız formullerin hepsini denedim. Ama kurtuluş yok. Forumun bir tanesinde arkadaş site yöneticilerine mail atmış. Kendisine bir program yolamışlar ve sorundan kurtulmuş. Yukarıda bir arkadaş dosyanın kaynağı diyor. Ben dosyanın kaynağını da buldum sildim ama bilgisayarı resetlediğinde aynı sorun devam ediyor. İnatla format atmıyorum. Elbet çözümü bulunacak. Aşırı sinir bozucu
  • Buldummmm hjackthis halletti sorunu :) :) :)

• HumaNRepaiR H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Reg Clean çözdü problemi :) Yenildin haberpres.net :D
  • Kurtulduk :)

• nasıl çözdünüz arkadaşlar biraz ayrıntı lütfen
  • mersin123 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hjackthis i indir, aç sonra sil işte ordaki şeyleri oluyo yani :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.