Şimdi Ara

Haberpress.net Virüsü Temizleyemiyorum YARDIM! :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
19.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: acy78

quote:

Orijinalden alıntı: foz54

kaynağı silmedikten sonra hiçbir şey işe yaramaz. C:\ProgramData\Adobe içine bak zararlı yazılımın kaynağı orada. kısayol temizlemek, regedit temizlemek sadece kalıntıları temizler.
    bilişim teknolojileri öğretmeni

Sayın bilişim teknolojileri öğretmeni peki ben programdata içinde adobe yi bulamıyorum bu konuda ne tavsiye edersiniz??

1. Ben öğretmen değilim, mesajıma bakarsanız öğretmen arkadaşlar çözüm yok demişti ben ona nazire yapmıştım . sonraki mesajlara bakarsanız da dediğim yöntemle arkadaşlar temizlemiş teşekkür etmişler
    2. Aradan kaç ay geçmiş hatırlamıyorum artık zararlı yazılım değişmiş olabilir, klasör gizli olabilir, başka bir klasöre yerleşmiş olabilir, sürekli kendini yükleyen bir task (görev) oluşturmuş olabilir, tarayıcı kısayollarına adresini eklemiş olabilir...
    Gerçekten çok sinir ediyor böyle zararlı şeyler temizlersiniz inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bu trojan bende sürekli var internette anlatılan metodlarla siliyorum ama ayda 1 kez tekrar karşıma çıkıyor ve aynı şekilde silmeye devam ediyordum(ayda 1kez silmem yetiyodu) ta ki bu zamana kadar.bugün trojan daha farklı bi hal almış.saklandığı klasörlerde yok artık.farklı bi yerlere gitmiş anlaşılan şimdi tekrar çözüm arıyorum.
  • adware remover adlı bir program vardı sanırım işinize yarayabilir.
  • Maalesef çözümü bulunamayan bir virüs bu. Bende de mevcut ve ne yaptıysam çare olmadı. Sanırım tek çare format.
  • Comodo işe yarayabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alp3541 kullanıcısına yanıt
    hocam tam olarak nasıl çözdünüz yazabilirmisiniz
  • aynı sıkıntıdan bende de var yukarıdaki çözümler maalesef işe yaramadı adamlarda sorun çözüldükçe yeni bir yöntemle geliyor demekki bu sorunu en yakın zamanda en güncel şekilde çözen arkadaş varsa insaniyet namına paylaşımda bulunsun ...
  • Eğer görev zamanlayıcısında OpenBrowser adında bir uygulama varsa devredışı bırakın ve yabancı gördüğünüz uygulama kayıtlarını başlangıçtan kaldırın. Bilgisayarı yeniden başlattığınızda tarayıcı açılıyor ve yaptığınız değişiklikler başa dönüyorsa virüs kullanıcı yetkilerini kilitlemiş demektir. Hiç uğraşmam derseniz temiz kurulum en iyisi. Yaklaşık 1 aydır şirket bilgisayarında oluşan bu sorun için araştırma yapıyorum. Denemediğim yöntem kalmadı hayatımdan bezmiş durumdayım. Bu virüsü yazana ve bunu bilgisayara bulaştırana hatim indirdim :)
  • bir sitede bunu gördüm birde siz deneyin
     Haberpress.net Virüsü Temizleyemiyorum YARDIM! :(
  • Konuyu update ediyorum bu virüs hala aktif arkadaşlar. Virüs diyorum insanları bıktırdı artık. Kesin çözümünü anlatıyorum bir daha gelmemesi için. Ben Kaspersky indirdim bilgisayara ve bir virüs buluyor atıyorum saat 15:02'de hemen bakıyorsunuz Windows arama çubuğuna Görev zamanlayıcıya o saatte hangi güncelleme açıksa onu siliyorsunuz direk ve bilgisayarı anti-malware programları ile taratıp tüm tarayıcıları uninstaller programı ile kaldırıp tekrardan kuruyorsunuz.

An itibari ile kesin çözüm budur. Şu anda tekrar bulaştı bana bu virüs ve bu virüsün Trainer programlarının paylaşıldığı bir siteden geldiğine (daha bir sürü site olabilir) %1.000.000 eminim çünkü 2 kere trainer indirdim farklı zamanlarda ertesi gün bu haberpress virüsü ile karşı karşıya kaldım..

Edit : Bir ekran görüntüsü ekledim.
     Haberpress.net Virüsü Temizleyemiyorum YARDIM! :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.guran -- 12 Ocak 2016; 0:13:26 >

• Hala bu lanetle başı dertte olan varsa çözümü yazabilirim.
  • Nedir çözümü
  • Ya bunlar olmaz olsun sürekli geliyor sistem geri yüklüyorum.... düziliyor sonra 4-5 gün sonra yine geliyor bu ne ya!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.