Şimdi Ara

# Hacettepe 2013 girişliler # (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
4
Favori
8.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bolumumu aradim simdi. kadin d2 nin yerini bilmiyor ancak a , b , c bloklarinda dersler yapilmayacak dedi.
    dersim 2 de basliyo 12 de cikcam hemen su d2 nin hangi blokta oldugunu ogrenmem lazim bilen yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuya açıklık getireyim. d2 demek tam da düşündüğünüz gibi derslik 2 anlamına geliyor. db bilgisayar labaratuvarları. a ise amfi. mesela a2 kapıdan(ortadaki ağaçların arasından girdiğimiz kapı) girip sağ yaptığınızda hemen asansörün yanındadır. Yeri gelmişken diğer a'ların yerini de söyleyeyim. Yine aynı kapıyı baz alarak girdiğiniz zaman sola dönün sondaki büyük kapı a1(bir de bir özel isim verilmiş adı var onu hatırlamıyorum), a3 ise yine aynı kapıdan girin sağa dönün merdivenler olacak aşağı inin solunuza bakın a3.

a, b, c bloktaki derslikler d, db, a olanlar bunlarda ders yok arkadaşlar. d2'ye gidecek arkadaş boşuna gidiyor keşke daha önce görseydim ama d blokta ders var. Burdaki dersliklerin adı dz ile başlar. D blok yabancı dillerin oradaki kapıdır.

Başka soracaklarınız varsa yazabilirsiniz

düzeltme : Bir de sadece iibf'de değil çoğu fakültede tadilat var. Edebiyat ve eğitimi duydum şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turchas -- 1 Ekim 2013; 12:32:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turchas

Arkadaşlar konuya açıklık getireyim. d2 demek tam da düşündüğünüz gibi derslik 2 anlamına geliyor. db bilgisayar labaratuvarları. a ise amfi. mesela a2 kapıdan(ortadaki ağaçların arasından girdiğimiz kapı) girip sağ yaptığınızda hemen asansörün yanındadır. Yeri gelmişken diğer a'ların yerini de söyleyeyim. Yine aynı kapıyı baz alarak girdiğiniz zaman sola dönün sondaki büyük kapı a1(bir de bir özel isim verilmiş adı var onu hatırlamıyorum), a3 ise yine aynı kapıdan girin sağa dönün merdivenler olacak aşağı inin solunuza bakın a3.

a, b, c bloktaki derslikler d, db, a olanlar bunlarda ders yok arkadaşlar. d2'ye gidecek arkadaş boşuna gidiyor keşke daha önce görseydim ama d blokta ders var. Burdaki dersliklerin adı dz ile başlar. D blok yabancı dillerin oradaki kapıdır.

düzeltme : Bir de sadece iibf'de değil çoğu fakültede tadilat var. Edebiyat ve eğitimi duydum şimdilik.

d2 ye giden benim ve 230 a bindim su an aglayacam ya hayir yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.berk

quote:

Arkadaşlar konuya açıklık getireyim. d2 demek tam da düşündüğünüz gibi derslik 2 anlamına geliyor. db bilgisayar labaratuvarları. a ise amfi. mesela a2 kapıdan(ortadaki ağaçların arasından girdiğimiz kapı) girip sağ yaptığınızda hemen asansörün yanındadır. Yeri gelmişken diğer a'ların yerini de söyleyeyim. Yine aynı kapıyı baz alarak girdiğiniz zaman sola dönün sondaki büyük kapı a1(bir de bir özel isim verilmiş adı var onu hatırlamıyorum), a3 ise yine aynı kapıdan girin sağa dönün merdivenler olacak aşağı inin solunuza bakın a3.

Kampüsten hiç tanıdığın yok mu? Bamda takılırsınız biraz sonra da dönersin

• quote:

quote:

quote:

Kampüsten hiç tanıdığın yok mu? Bamda takılırsınız biraz sonra da dönersin

kampuste tanidiklarim olsa da bimiyolar. neyse arkadaslari da getirttim zorla takiliyorz oyle

• Arkadaşlar 1.sınıf edebiyat dersi uzaktan eğitimmi yoksa derslere hoca giriyor mu.
  • BlessedWay kullanıcısına yanıt
    1. sınıf edebiyat dersi derken herkeste ortak olan türk dili I (tkd103) kastediyorsan eğer derslere hocalar giriyor gitmek zorundasınız.
  • yıkıldım şu an. tadilat sebebiyle yapılmayan dersler hafta içi 5ten sonra, veya hafta sonlar telafi edilecekmiş
  • quote:

yıkıldım şu an. tadilat sebebiyle yapılmayan dersler hafta içi 5ten sonra, veya hafta sonlar telafi edilecekmiş

Bence onlar tırıvırı. Bu zamana kadar ders telafi edildiğini görmedim. Sonuçta sene içinde de hocalar yurtdışına seminere falan gidip dersleri boş geçiyor o zaman da bi şekilde telafi ediliyor ek ders yapmadan. Bir de yukarda yanlış bilgi vermişim bi yerde db bilgisayar dersliği değil d blok bodrum katmış. Yani db'de dersiniz varsa onlar da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PinusNigr4

quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

selamlar
    kuzenim 1. sınıf. ingilizce muafiyet sınavına girdi. seviyesi c2 çıktı.
    bu seviye yeterli midir??
    teşekkürler

bölümü nedir? %100 ingilizceyse yeterli değil. eğer normalse yeterli. %100 için en az c1 lazım.

teşekkürler
    2 senelik bölüm. yani muaf oluyor o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan13

beytepede yurtlarda yada öğrenci evlerinde kalan var mı?

Var hocam
  • a3 d2 gecen hafta tadilatli yerler. bu hafta noldu bitti mi ona gore yarin gideyim simdiden sorayim cevabi verin

@turchas sen bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyavlayankirpi -- 7 Ekim 2013; 14:21:04 >
  • Bitmese siteden duyururlardı. Demek ki dersler başladı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlessedWay

Bitmese siteden duyururlardı. Demek ki dersler başladı :))

o da bir bakis acisi tabii

• quote:

a3 d2 gecen hafta tadilatli yerler. bu hafta noldu bitti mi ona gore yarin gideyim simdiden sorayim cevabi verin

@turchas sen bilirsin

Tadilatlar bitti sadece bilgisayar laboratuvarlarında tadilat var diye biliyorum. Dün ve bugün tüm derslerim işlendi iibfde. Edebiyatta ve eğitimde tadilatlar bazı dersliklerde devam ediyormuş.
  • quote:

quote:

a3 d2 gecen hafta tadilatli yerler. bu hafta noldu bitti mi ona gore yarin gideyim simdiden sorayim cevabi verin

@turchas sen bilirsin

Tadilatlar bitti sadece bilgisayar laboratuvarlarında tadilat var diye biliyorum. Dün ve bugün tüm derslerim işlendi iibfde. Edebiyatta ve eğitimde tadilatlar bazı dersliklerde devam ediyormuş.

hacettepe hakkında bilgin tam

aynen tadilatlar artık bitmiş bugün gördük dersleri sağol

• quote:

quote:

quote:

@turchas sen bilirsin

Elimizden geldiğince If you have any problems, please feel free to contact me !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turchas -- 8 Ekim 2013; 19:31:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

@turchas sen bilirsin

Elimizden geldiğince If you have any problems, please feel free to contact me !

Bilgisayar lab'da tadilat var mı hala? Yarın bir tek o dersim var ona göre gideceğim.

• Hocam emin değilim bundan ama ben öyle biliyorum. İstersen hocana mail atarak sorabilirsin.
  • okula giden semt servisleri hakkında sorum var.

istanbul yolu- çiftlik kavşağı na yakınım. sabah 8.30 olarak saati belirlemişler bir servis gidiyor. ancak hangi yoldan gidiyor orda 8-10 tane yol var hangisine çıkayım da bekleyim?
    zaten sitede verdikleri tablodan hiç bişey anlamadım

yok mu demetten falan beytepe ye giden yahu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.