Şimdi Ara

# Hacettepe 2013 girişliler # (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
4
Favori
8.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu A2 nerde ya IIBF nin içinde bir yerde ama bulamadm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zımparasız Pinokyo

Beyler bu A2 nerde ya IIBF nin içinde bir yerde ama bulamadm

Şimdi bu ağaçların arasından girdiğin bi kapı var ya en çok kullanılan. Ordan girdin sağa döndün tam karşındaki yer a2 yani anfi 2.
  • Arkadaşlar ben okulun ilk haftasıyla ikinci haftası fazla olmasa da devamsızlık yapma durumunda kaldım. Arkadaşlar ekle-silden önce yoklama geçmez dediler ama ben pek ihtimal vermiyorum buna . Bir de size danışmak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlessedWay

Arkadaşlar ben okulun ilk haftasıyla ikinci haftası fazla olmasa da devamsızlık yapma durumunda kaldım. Arkadaşlar ekle-silden önce yoklama geçmez dediler ama ben pek ihtimal vermiyorum buna . Bir de size danışmak istedim

Bende öyle duydum. Hazırlık olsa geçerler diye düşünüyorum. Ama bölümde zaten yoklama alan hoca sayısı az. Çok kafana takma yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zımparasız Pinokyo

quote:

Orijinalden alıntı: BlessedWay

Arkadaşlar ben okulun ilk haftasıyla ikinci haftası fazla olmasa da devamsızlık yapma durumunda kaldım. Arkadaşlar ekle-silden önce yoklama geçmez dediler ama ben pek ihtimal vermiyorum buna . Bir de size danışmak istedim

Bende öyle duydum. Hazırlık olsa geçerler diye düşünüyorum. Ama bölümde zaten yoklama alan hoca sayısı az. Çok kafana takma yani.

Eyvallah Hocam

• konu hortliycak belki de çok acil yardımcı olunn

oidb den numara ve şifremle giriş yapıyorum sıkıntı yok. ancak maile girerken hani hacettepe mail e girerken user name : isim.soyad ya şifre kısmı var o şifreyi nerden sıfırlicaz giriyorum yanlış diyo çok acil giriş yapmam lazım
  • sorunumu biraz daha açayım.

http://portal.hacettepe.edu.tr/ burdan maile gircez ya. kullanıcı adı diyor oraya ad_soyad giriyoruz. ordaki şifre yi girdiğimde hata veriyor explorerdan da girdim. o şifreyi sıfırlamam lazım nasıl yapacağım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dncsnn.93

hepinize hayırlı olsun arkadaşlar hoşgeldiniz bende geçen yıl geldim okula hazırlık okudum daha yeni geçiyorum bölüme(ingilizce öğretmenliği).sormak istedikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.beytepede okuyacaklar bi yandan şanslı bi yandan kötü yönleri var bir de aman ha hazırlığa kalmayın derim ben bölümü dil olanlara

Seneye hacettepe bby dusunuyorum beytepe kampusunde araba ile gelecegim iyi kotu yanlari vede aylik ortalaamaa ne kadar para harcaniyor ne kaadar paarayla gecinebilirrim

• Benim bildiğim ad.soyadgirişyılınınson2hanesi şeklinde olur e-posta adresi. örn: mustafa.berk13@hacettepe.edu.tr
  • İyi yanları çok kötü yanları otobüs vs ulaşım sıkıntısı ama arabayla geleceğine göre bunları aşmış olursun. O zaman da benzin parasu sıkıntısı çıkar. Para harcama tamamen sana bağlı ama 500'den aşağı geçinemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turchas

Benim bildiğim ad.soyadgirişyılınınson2hanesi şeklinde olur e-posta adresi. örn: mustafa.berk13@hacettepe.edu.tr

Yok hocam bende son 2 hanesi yok. O bence isim ve Soyisim aynı olanlarda yapılıyordur.

• quote:

İyi yanları çok kötü yanları otobüs vs ulaşım sıkıntısı ama arabayla geleceğine göre bunları aşmış olursun. O zaman da benzin parasu sıkıntısı çıkar. Para harcama tamamen sana bağlı ama 500'den aşağı geçinemezsin.

sağol galiba bütçem bi 700-800 olur diye düşünüyorum 250 si filan yakıta gider gerisinide ihtiyaçlar olur heralde tam bilmiyorum ama
  • quote:

Benim bildiğim ad.soyadgirişyılınınson2hanesi şeklinde olur e-posta adresi. örn: mustafa.berk13@hacettepe.edu.tr

tesekkur ederim bilgin icin ancak ogrenci islerine gittim ve ogrendim sifreyi falan. ayrica ad_soyad@hac.. seklinde gidiyor mail

• Doğrudur. Geçen sene girenlerde 12 diye herkese ekleniyordu. Bu sene kaldırmışlar demek ki iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zobcuuuk

quote:

İyi yanları çok kötü yanları otobüs vs ulaşım sıkıntısı ama arabayla geleceğine göre bunları aşmış olursun. O zaman da benzin parasu sıkıntısı çıkar. Para harcama tamamen sana bağlı ama 500'den aşağı geçinemezsin.

sağol galiba bütçem bi 700-800 olur diye düşünüyorum 250 si filan yakıta gider gerisinide ihtiyaçlar olur heralde tam bilmiyorum ama

İçki-sigara, kız ortamına göre değişir. Gerçi alman yaparsın kızı da aradan çıkarırsın ama içki-sigara baya para yer.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zobcuuuk

quote:

İçki-sigara, kız ortamına göre değişir. Gerçi alman yaparsın kızı da aradan çıkarırsın ama içki-sigara baya para yer.

Sigaram yok evde kalmaayi dusundugum icin alkolude marketten alip ev de iceriz genelde , galiba yeter

• Hacı evde içecen de evde içsen de pahalı + dediğin bölümde hazırlık var mı bilmiyorum ama hazırlık falan olursa bol bol bara da gideceksin.
  • Mastermind. kullanıcısına yanıt
    İçmimarlık çıkarsa birkaç soru sormak istiyorum. Msjım bulunsun.
  • quote:

Hacı evde içecen de evde içsen de pahalı + dediğin bölümde hazırlık var mı bilmiyorum ama hazırlık falan olursa bol bol bara da gideceksin.

hazırlık yok diye biliyorum- bara gidersem para dayanmaz valla
  • Elektrik-Elektronik müh. okuyorum dostum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.