Merhaba arkadaşlar. Yerleştirmeye göre yüzde 99 burası gelicek çok eminim İstanbulda yaşıyorum ve oraya gidince yurtta kalıcam. Beytepe yurdunda kalıcam sanırım. Bilen birisi yardımcı olabilir mi ? Nasıl kayıt yapıcam ? Şartlar neler ?
Üniversitenin sitesinden baktım fakat öğrenci belgesi falan istiyor. Bana da herkesin dediği tercihler belli olur olmaz git hemen çünkü yurtlar doluyor. Peki diyelim 15inde açıklandı yerleştirme sonuçları. Ben gidicem kayıt yaptırmaya falan öğrenci belgem yok o okula ait. Nasıl olucak biraz aydınlatırmısınız bilginiz varsa ? O yurtlarda kalan varsa ortamı da anlatırsa biraz sevinirim. Teşekkürler.
Güncel
UP
Yok mu hacettepede okuyan yurtta kalan beyler ?
wala bilgi sahibi olan varsa açıklarsa iyi olur bende bu sene %99 oraya gelicem izmir den
Yurt Bilgilerini Notlar kısmından bulabilirsiniz arkadaşlar ;)
Sağol dostum. Ben işlerin çoğunu hallettim hem yurt hemde okul kayıt için. Tek kalan şey sağlık belgesi, fotoğraf, ikametgah. Zaten burdan bulamıyınca facebooktan arattım o siteden baya bi yardım aldım.
arkadaşlar peki bu hacettepe yurtlarının sonuçları ne zaman açıklancak ?
04 Eylülde Beytepe yurdu açıklanıyor diye biliyorum.
teşekkür ettimm :) bölümler nedir diye sorsam ?
Eğer 4 eylüldeyse çok iyi. Üni kayda giderken ayın 7sinde onuda aradan çıkarırız.
Peki benim aylık gelirim 900 aldığım puanda 460. siyaset b. ve kamu y. yerleştim bana beytepe yurtlarının çıkma ihtimali nedir.
İnş. olursa ben de kesin beytepeyi düşünüyorum.
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme